Şanslı Masa Kanal D

neden güzel bir fikir bulunup sonra böyle sahtekarlıklarla içine edilir anlamam yaa

Toto Taplı facede bi"kesinlikle haberim yoktu"diyor, bir "nasıl ama güzel oynamışmıyım" diyor..İzlemicem daha ...

Bir de birşey daha sorucam yanlışsam düzeltin lütfen..
İlk bölüm yayınlandığında yaklaşık 1000e yakın bölüm çekildiği,bunlardan 70-80 tanesinin yayınlanıcağını çekimlerin bittiğini söylediler.
Ama bu bölümlerde yukarı çağardıklarında "programımızı izliomusunz,beğeniomusunz" diye soruyolar..
E bu ne yaman çelişki , bende gidiyim o masaya oturiyim o zaman danışıklı dövüşelim..

bende 75 bölüm çekildi hazır diye duymuşdum,ama dediğin gibi soruyolar şuan,yayınlamaya başladıkdan sonrada çekildi onumu veriyolar ? olmadı bu iş olmadı,bozdular caaaanım yarışmayı..

valla benim eşim oturduğumuz yerde böyle bi triplere gircek, bir dakika daha oturmam o mekanda
hadi çok alttan alıcı kadınlar denk geliyo diyelim, partneri böyle triplere giren hiç bi erkeğin oturmaya devam etmeyeceğine eminim

Bugünki bölümde, yarışmacıyı yanlarına çağırdıklarında, kanald de yarışmamız başlıcak falan dediler.. yani program başlamadan çekilmiş sanırım bugün izlediğim bölüm.. :44:

Birde bu yarışmadaki başka bir ilginçlik mekanda herkes bizim adamımız diyorlar yarışmacıya. eee orası halka açık bir mekan neden hiç normal müşteri gelmiyor yarışan insanlardan sonra. Çok ilginç değilmi bence tüm oyuncular özel olarak seçiliyorlar ajanstan falan. n fazla bir kaç kişi gerçek yarışmacıdır

ee çekim sırasında müşteri almıyor olsa gerekler değil mi ? :44:

muhteşem bişey yaaa çok seviyorum iyikide çıkmış bu yarışma
devamını beklioruz

bazıları gercekten ınandırıcı bazılarıda cok yapmacık
we bole bıseye kac ınsan sabredebılır yaa kalkar gıder yanı ...

bazıları gercekten ınandırıcı bazılarıda cok yapmacık
we bole bıseye kac ınsan sabredebılır yaa kalkar gıder yanı ...

Aynen cnm yaa,ama çok gzl bir çalışma olmuş,bana yapsalar bilmiyorum dayanabilirmiyim ama hiç sanmıyorum agresif bir yapım olduğu için ama herşeye rağmen spr birşey çok güzel çok beğenerek izliyorum..

Her hafta yarıla yarıla gülerek izlediğim yarışma

ben ve kocişimeee gulmekten kırılarakkk isliosss..akıl edenın aklına saglık daa..artık herkes bırbırnın cılgınlıgını anlayısla karsılıcakk sabırlı olcakk.acaba sanslı masadamıyızz dıee...5000 tl hatrınaaa ..

baba kız ,bunlar oyuncu degıl saınırım ya babası da ne seker

yarıldım gülmekten hala gerçekçiliğine inanmadığım halde çok gülüyorum çok eğlenceli

Kızlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama masaya gelen menülerden birinde şanslı masada yarışmacı olduğuna dair bi yazı yazıyo ya, o yazı yazan menü kimin eline verilirse verilsin (normalde hep masanın üzerinde açarız dimi kapağı sanki dergi okuyomuşuz gibi) hemen kaldırıp karşı tarafa gizleyerek bakıyolar sanki içindeki kağıttan haberleri varmış gibi bakın bi dikkat edin bütün yarışmacılarda bu böyle oluyo Kesinlikle kurmaca artık hiç inanmıyorum ve eskisi gibi keyif almıyorum izlemekten

tv programlarının hangisinde düzmece yok ki

güzel noktaya değinmişsin.
katılıyorum. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…