Şanssızlık

lucyintheskywithdiamonds_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
90
33
88
İstanbul
Selamlar hanımlar,

Dert midir, değil midir bilmiyorum ama dertleşmek istedim. Derdimi çevreme açabilen biri değilim, bende sizlerle paylaşmak istedim. Umarım canınızı sıkmam. :)

Çok umutsuz hissettiğim bir dönemdeyim. Kendimi hiç açığa vurmadığım için hepsinin birikimi galiba, patlama yaşıyorum. 28 yaşındayım ve bu zamana kadar hayata karşı umudumu hep diri tutmaya çabaladım; deniyorum, ancak pes ettiğim bir yerdeyim sanki. Sürekli etraftan da bana empoze edilen bir 'çok şanssızsın' olgusu var. Belki inanmazsınız ama her şeyim aksi. Şükür; sağlığım yerinde, ailem yanımda, karnım doyuyor, başımı sokacağım bir evimiz var ama kurtulamıyorum bu durumdan. Hayatta çok büyük acılar varken benim mutsuz olmam mızmızlık gibi geliyor bazen.

Geriye dönüp baktığımda boşa yaşamış olduğum hissi suratıma çarpıyor. Ne düzgün bir ilişkim oldu, ne övüneceğim başarılarım. Şu zamana kadar bir tane sevgilim oldu, o da çok sağlam bir kazık atarak terk etti beni 4 yıl önce. Hayatıma hiç kimsenin girmemesi benim tercihimmiş gibi düşünülüyor, cidden yok. 'Nasıl olmaz, sen istemiyorsundur kesin' şeklinde bakılıyor. Egoistlik olarak algılamayın lütfen; hep beğenilirim, hem fiziken, hem de karakter olarak ancak bir adım göremiyorum kimseden. Bende birine karşı bir his besleyemiyorum, ya da görmüyorum kimseyi bilemiyorum. Belki de güvenim kırıldı.

Arkadaşlarımın çoğu yaşadığım şehirden uzaktalar. Hep telefonla yürütmeye çalışıyoruz, senede 1-2 kere görüşebilme fırsatı buluyoruz ama sanki arkadaşım yokmuş gibi de hissediyorum. Hadi şuraya gidelim diyeceğim bir arkadaşım yok, hepsi uzaktalar çünkü. Burada olanların çoğuda evlendi, ailelerine vakit ayırıyorlar o yüzden görüşme imkanımız kısıtlı.

İnsan şansını kendi yaratır diyorlar, inanın çok çabaladım ama olmuyor. Tabii ki isyan edecek değilim, sadece çok yorulduğumu hissediyorum. Neye heveslensem elimde kalıyor, artık bu durum son noktaya getirdi beni. Nasıl çıkarım içinden bilemiyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için.

Ben 24 yaşıma kadar çok sansliydim. Sonra ne oldu bilmem, her şey tepetaklak oldu. Beş yıldır dünyanın en şanssız insaniyim resmen. Yıldız düşüklüğü belli bir yaştan sonra da olabiliyormus. O mudur acaba bilmem... Valla bilen varsa bana da yardım etsin.:110:

Ben 24 yaşıma kadar çok sansliydim. Sonra ne oldu bilmem, her şey tepetaklak oldu. Beş yıldır dünyanın en şanssız insaniyim resmen. Yıldız düşüklüğü belli bir yaştan sonra da olabiliyormus. O mudur acaba bilmem... Valla bilen varsa bana da yardım etsin.:110:

Sizin şansınız yine döner bence. :)

Bende çok şansızım. Baktım ki kaderim böyle işi arsızlığa vurdum.mesela ben bayramlarda düğünlerde özel günlerde hep regli olurdum. Ama hep.sonra şansım bu galiba diyip yaşamaya alıştım bu durumla. Şimdide hiç denk gelmez ay ne şanslıyım diyorum. :)

Aynı durumdayım gözümün feri söndü artık. Eskisi gibi mutlu değilim hiçbir işim rastgitmiyor. Büyü mü var nazar mı birisinin ahınımı aldım bilmiyorum

Aynı dertten muzdaribiz...

Bizde dert ortağı olmuş olduk böylece :KK42:

Bende çok şansızım. Baktım ki kaderim böyle işi arsızlığa vurdum.mesela ben bayramlarda düğünlerde özel günlerde hep regli olurdum. Ama hep.sonra şansım bu galiba diyip yaşamaya alıştım bu durumla. Şimdide hiç denk gelmez ay ne şanslıyım diyorum. :)

Düşünce şeklimizi mi değiştirmemiz lazım acaba? :KK24:

Aynı durumdayım gözümün feri söndü artık. Eskisi gibi mutlu değilim hiçbir işim rastgitmiyor. Büyü mü var nazar mı birisinin ahınımı aldım bilmiyorum

Öyle düşünmeyin. Kısmetimiz yok demek ki :(

Regli meselesi büyük problem gerçekten özel günlerde. Benim için önemli bir tarih belli olduysa ilk işim o gün regli olup olmadığımı hesaplamak oluyor takvimden. Değilsem değmeyin keyfime:dondurma:

Regli meselesi büyük problem gerçekten özel günlerde. Benim için önemli bir tarih belli olduysa ilk işim o gün regli olup olmadığımı hesaplamak oluyor takvimden. Değilsem değmeyin keyfime:dondurma:
Bende şimdiden 5 ay sonraki düğün tarihine baktım. Takvime göre olmayacam 😊

Gamsız kasevetsiz yaşayanların her işi rast gidiyor.Bu benim gözlemim.Yapabilirseniz siz de biraz öyle olun derim.Gerçi bu yapı meselesidir.Ama,nerde kaygısız insan gördüysem, hep her konuda dört ayağının üstüne düşüyorlar.Bu negatiflik ya da pozitiflikle alåkalı olabilir.
Allah size de hayırlı nasipler kısmetler versin inşallah.

ben kötü düşüncenin şanssızlığı çektiğini düşünüyorum elinizde olmayan şeylere odaklanıp sürekli üzülürseniz başınıza da o minvalde şeyler gelir. sahip olduklarınızı düşünün ve onlara odaklanıp sürekli şükredin, başınıza daha iyi şeyler gelecektir. annenize babanıza şükredin, sağlığınıza şükredin, eviniz varsa evinize şükredin, ne bileyim kaşınıza gözünüze şükredin, gür saçlarınıza şükredin vs.

iyi düşünün iyi olsun, şükür lafı ağzınızdan eksik olmasın ve bol bol dua edin, gerekirse sadaka verin.

22 yaşındayım aynı durumdayım :uykucu: hiçbişey yolunda değil hayatımda :KK17:

Keşke teselli edebilsem :(

Gamsız kasevetsiz yaşayanların her işi rast gidiyor.Bu benim gözlemim.Yapabilirseniz siz de biraz öyle olun derim.Gerçi bu yapı meselesidir.Ama,nerde kaygısız insan gördüysem, hep her konuda dört ayağının üstüne düşüyorlar.Bu negatiflik ya da pozitiflikle alåkalı olabilir.
Allah size de hayırlı nasipler kısmetler versin inşallah.

Teşekkür ederim iyi dileğiniz için. Gamsız olmayı denedim ama pek başarılı olamadım. Olmayınca olmuyor. :KK43:

ben kötü düşüncenin şanssızlığı çektiğini düşünüyorum elinizde olmayan şeylere odaklanıp sürekli üzülürseniz başınıza da o minvalde şeyler gelir. sahip olduklarınızı düşünün ve onlara odaklanıp sürekli şükredin, başınıza daha iyi şeyler gelecektir. annenize babanıza şükredin, sağlığınıza şükredin, eviniz varsa evinize şükredin, ne bileyim kaşınıza gözünüze şükredin, gür saçlarınıza şükredin vs.

iyi düşünün iyi olsun, şükür lafı ağzınızdan eksik olmasın ve bol bol dua edin, gerekirse sadaka verin.

Hep şükrediyorum, bunun bilincindeyim aslında. Ne kadar iyi düşünsem de yaşadığım, karşılaştığım şeyler beni kötü düşünceye itiyor. Umarım herkes için iyi olur. Teşekkür ederim. :)

Back
X