şanssızlık

Gerçekten ben de çok şaşırdım bu ban olayına. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar tarzı bir durum oldu. Asıl banlanması gerekenler değil de haklı olanlar gidiyor. Biri bana bunun mantığını açıklayabilir mi? Mune Kazen

hiç bozma moralini ablacigim.var böyle densiz insanlar her zamanda olacaktır. sen yine mutlu uyan ve git yine de işine toplumumuz da alısaçak zamanla eşinden ayrılmış insanların öcü olmadığına ve normal hayat sürmeleri gerektiğine. tabii ki bekarsin ve tehlikeli falan da değilsin.

Onceki mesajlarim gorusumu acikliyor. Hicbir dayanagi olmayan oranlar vermek saglikli bir yaklasim degil. Kafadan yuzdeler vermek moda oldu. Her memlekette ak da var kara da. Cozume giden yol, insanlarin cogunu suclayip kendini aklamaktan gecmiyor.

Onceki mesajlarim gorusumu acikliyor. Hicbir dayanagi olmayan oranlar vermek saglikli bir yaklasim degil. Kafadan yuzdeler vermek moda oldu. Her memlekette ak da var kara da. Cozume giden yol, insanlarin cogunu suclayip kendini aklamaktan gecmiyor.

Saçmalardan seçmeler kadın formunda bayrak açınca başınız göğemi erdi ?Boşa gitmesin alkışlayalım hep beraber en vatansever sizsiniz

Yazık

Son düzenleme:
+1
Bir uye konuyla alakali gayet yerinde kimseyi kiskirtmadan yorum yapip banlanirken onu israrla kiskirtan kendi deyimiyle kinayan (kinayinca gercekler degismiyor) yetmeyen art arda konu disi mesaj atan yoneticilere cocuk gibi sikayet eden uyeye bir sey olmuyor onun istegiyle sucu olmayanlar banlaniyor.

Boşandığını hemen basıl söyledin ki söyleme özel hayatını kimseye inanlar konuşacak dedikodu arıyor zaten

Sizi çok iyi anlıyorum, lütfen kendinizi üzmeyin size dul diyen kişinin seviyesizliği canınızı sıkmamalı, ne malum onun da bir gün boşanmayacağı, bence sizde kendisinde olmayan bir özellik gördü ve kıskançlık hisleriyle nerden ne bulsam da ezsem diye saçma sapan tavırlar sergilemiş. Cevabını da gayet güzel vermişsiniz fazla muhatap olmayın

Bu cahil ülkemin beş para etmez zihniyetinde, yarın bunlara da "dul, bekar" diye etiket yapıştırılmayacağı ne malum?
Liona Esposito adli kullaniciya sempati duyan arkadaslar.
Dananin kuyrugunun koptugu bu cumle ve ozellikle cahil ulkemin soylemidir. Siz de bu ulkenin cahil olduguna ban yiyen arkadas gibi katiliyor musunuz yoksa?
Bence bahsi gecen kullanici bu cirkin ifadeden dolayi ban yedi. Arkadas da bunu hazmedemedi ve ozur dilemek yerine dikkati baska yerlere saptirip duygu somurusu yapti.

Malum kullanici ulkem yerine bana cahil dese o kadar uzulmezdim. Artik bayrak da mi sallayamayacagiz. Hayirdir arkadaslar? :)

Bazilari hala anlamadi. Ifade ozgurlugu, hakaret ozgurlugu degildir.

penceremden

Mune @Margarikotin

Son düzenleme:

Miting alanımı sandınız burayı yanlış yere gelmişsiniz.Bi kendinize gelseniz fena olmaz.İnsanlarını gözüne gözüne bayrak sallamak nedir.

Bayrağı resmen alet ediyorsunuz .Bayrak sizin tekelinizde değil.

Ben vatanseverim miliyetçiğim siz değilsiniz imasından başka bir şey değil bu.Asıl banlanması gereken sizsiniz.

Ulkeme cahil deniyorsa bayrak da acarim. Yoneticilere de bildiririm. Ulkeme hakaret edenlere hakaret edip terbiyemi bozmadim. Yoksa siz de mi arkadas gibi ulkenin cahil oldugunu dusunuyorsunuz? Bu soruya da cevap verebilirsiniz.

Size cahil demek isterdimde durduk yere ban yemek istemiyorum.Hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz.Trolmüsünüz nedir .İnsanları kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

Her önüne gelen bir simge açsın o zaman.Biri Kuranı Kerim öbürü İncil,bir başkası bayrak ...forumdamıyız mitingdemi

Bayraklı emoji sebebiyle mi asabiyetiniz?

Siz sorularima cevap veriyordunuz. Neden soruma cevap vermek yerine konuyu dagittiniz? Yoksa siz de mi ban yiyen arkadas gibi ulkenin cahil oldugunu dusunuyorsunuz fakat aciktan soyleyemiyorsunuz?

Yahu kardeşim, o cümlede benim neyi kastettiğimi aklı fikri olan anlar zaten. Ülkemiz bu konuda cahil işte yalan mı?
Hadi git bekar erkeklerin annelerine "ben dulum" de ve oğullarıyla evlenmek istediğini söyle. Alacağın cevap sence ne olur?

Ben sana söyliyeyim. 10 kişiden belki 2 tanesi "dul olman hiç sorun değil önemli olan mutlu olmaniz" der. O da belki. Geri kalanlar oğullarını asla dul biriyle evlendirmeyeceklerini söylerler.
Benim ülkemin insanlarının çoğu bu konuda cahil işte. Bu bi gerçek ve ben ülkeme hakaret etmiyorum ki.
Tam tersi bu çoğunluktaki insanlar bu cahilliklerini bıraksın da ülkemin seviyesi yükselsin.
Ben boşanmış kadınları aşağılayan insanlara neden sempati duyayim?

Sen olayı öyle yanlış anlıyorsun, öyle çok saptırıyorsun ki !
Olayi resmen vatan millet sevdasina kadar getirdin, kel alaka ya.

He bi vatansever sensin değil mi? Bu ülkedeki dul kadinlara bakış açısına cahilce demem neden zoruna gitti bu kadar?

Burda böyle alakasız konulara gelip vatan millet edebiyatı yaparak, bayrak ikonları yaparak vatansever olunmaz.

O kadar vatanseversen benim gibi git çocuklara eğitim ver, onlara doğruyu yanlışı aşıla. Ülkemin gelecek nesilleri cahil olmasınlar, biz düzgünce yetistirelim öğretelim ki günümüzdeki insanlar gibi zihniyetleri olmasin.

Ne bileyim ya da ülkeni çok seviyorsan git hangi alanda olursa olsun hizmet et, bi sey yap.
Ama en güzeli benim gibi git küçücük çocukları türkiye cumhuriyetine, atatürkün inkılaplarına yakışır şekilde çağdaş ve bilgili yetiştirmek için uğraş.

Günümüzdeki geri kafali insanlar gibi olmamaları için uğraş, ülkede yanlış olan ne varsa düzeltmek için uğraş.

Gelecek nesildeki erkeklerimiz bi kadinla tanıştığında "daha önce evlendin mi kac sevgilin oldu" diye sormak yerine, "hobilerin neler, geleceğe dair hayallerin neler" diye sormayi öğrensinler.

Burda bayrak sallayarak, alakasiz yerlerde vatanim ülkem diyerek kime ne fayda sağlıyorsun?
Üstelik beni anlamiyorsun bile sen. Umarim bari bunu anlarsin. Bu da sana son mesajımdir. Artik ne yazarsan yaz cevap vermeyecegim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…