şanssızlık

Kendilerini toplumda daha önemli hissettirmek için,rakipleri elemek için yani..Aynen öyle...
Kadın kadının kurdudur derler,işte bu yüzden..

Icinde yasadigi halde agziyla dahi vatanini mudafaa etmekten aciz o kadar insan var ki. Boyle insanlar dahi yasiyorsa elbette hemcinsini ezerek stres atmaya calisan hasta ruhlu kadinlar da var olacak.
Haklısınız,katılıyorum...Kk da bile yorumlarla birbirini ezmeye çalışan hemcinslerimiz dolu.
Ama anlamadığım birşey var,bu konuyla vatanı müdafaa etmenin ne ilgisi var?Burda kadınların hemcinslerine çokça yaptığı kişisel hatadan,yanlıştan,serzenişten bahsediliyor.Atalarımıza,analarımıza,devlet büyüklerimize atılan bir iftira göremiyorum.

Yukarida begendiginiz ban'lanan arkadasin yorumuyla ve akabinde gelen mesajlarla alakasi var. Hepimiz maalesef hayatimizda kotu insanlarla karsilasiyoruz. Bunu ulke geneline mal etmek abartili bir yaklasim.

Yukarida begendiginiz ban'lanan arkadasin yorumuyla ve akabinde gelen mesajlarla alakasi var. Hepimiz maalesef hayatimizda kotu insanlarla karsilasiyoruz. Bunu ulke geneline mal etmek abartili bir yaklasim.
Doğru istisnalarımız var,onları ayırdetmek gerekir

off. böyle düşünen insanlar komple yok olsun ya. kocan ölmüş olsa da bekarsın sen. medeni halin 3. bi türü yok ki. insan ya evlidir ya değildir, evli değilse bekardır bu kadar basit. ne oluyomuş bekarım deyince. allahım ya. kendi kocası ölünce alnına dövme yaptırsın o zaman dul diye.

gerizekalı. bi de kadın olacak. kadının kadına ettiğini kimse etmiyor.

sen canını sıkma. kimseyle muhatap olma bu konuda.

mügecim salagın tekine takılmıcan inş.

Ben aslında beni şikayet eden üyenin şikayet etmesine şaşırmıyorum. Vardır böyle insanlar, gereksiz bi aşırı milliyetçilik yapar, gereksiz yerlerde aşırı duyar gösterirler. Sanki ben böyle dedim diye vatanımı ülkemi sevmiyorum demek oluyor bu. Sanki söylediklerim bu anlama geliyor.

Onun beni anlamamasina hiç şaşırmadım ve umrumda da değil zaten ama ben Mune hanımın beni onun lafiyla banlamasına baya şaşırdım.

Gelen mesaj "kurum ve kişiye hakaret etmişim"

Söylediğim ne peki? Ülkemizin çoğunluğunun dul kadınlara yaklaşımına cahilce demem. Ve dul kadınlara kötü gözle bakan, sanki çok kötü bi şeymiş gibi gören, bu konuda dul kadınları aşağılamaya çalışan böyle bi zihniyete beş para etmez demem.

Dul kadınları aşağılayan insanlar bi kurum mu?

"Kişi" diyeceksiniz simdi ama soruyorum size Mune hanim, ülkemizin insanlarının çoğunluğunun (istisnalar tabiki var ve iyiki var) dul kadına bakış açısı, "ben dul kadını gelin olarak almam, ben dul kadınla evlenmem, vs" diyen çoğunluğu oluşturan insanlar sizce cahil değil de çok kültürlü, modern ve doğru düşünen insanlar mı?

Peki dul kadınlara bu kadar kötü gözle bakmak, boşanmak bir kadin için çok ama çok kötü bi şeymiş gibi, bosanmis kadınları ötekileştiren zihniyet sizce beş para eden çok değerli bi zihniyet mi??

Siz bu tip insanlar hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Peki ben ülkemdeki çoğu insanin dul kadinlara yaptığı bu haksızlığı dile getirince ülkemi sevmemis ihanet etmis mi oluyorum?

Sanirim kötü bi gününüzde idiniz ve ben de aşırı milliyetçilik duyarlilik kasan, ne dediğimi anlamayan bir üyenin sikayetine kurban gittim. Şaşırarak ve üzülerek yaziyorum bunlari da size...

Hay agziniza saglik ya. Boyle ban sebebi mi olur alenen konuyu sabote edenler varken.

E yalan mı?
Hadi %90 değil de 80 70 60 ama emin ol 60dab aşağı değil, hadi cok iyimser olayım ülkenin yarısı diyim, Türk bayrağı sallanacak birşey değil bu, zira ülke sevmek bu değil, ülkeni sevmek her olumsuzluğa yok biz oyle değiliz demek değildir, sorun bu çözümü de bu biz kendimizi çocuklarımızı böyle yetiştirmeliyiz demektir, yok saymak senin yaptığın

Keşke o terbiyesiz kadına kocanı mı aldım elinden ne bu karın ağrının sebebi deseydin ne saygısız terbiyesiz insanlar var ya

Liona Esposito çok güzel bi açıklama yapmışsın canım.

Ama malesef bu açıklama bu foruma fazla olmuş. Çünkü ban sistemi adaletli bi şekilde işlemiyor. Bu kadar basit aslında.

Maalesef öyleymiş gercekten cok sasirdim. Ben dul kadinlari asagilayan ötekilestiren zihniyete kizarken birileri yanlis yerde milliyetçilik kasmis. Beni anlayamamis bile.

Ülkemi seviyorum diye at gözlüğü takıp her yapılanı onaylayacak değilim ki. Tam tersi öyle yaparsak bu ülkeye kötülük etmis oluruz. Yanlışa yanlış demeliyiz ki bu ülkede bi seyleri düzeltebilelim. Biseylerin farkına varmalarını saglayalim insanlarin. Şaşırdım yani haksız yere hapse giren insanlar gibi hissediyorum kendimi :) Truman Show

Bu ulkede kimse haksiz yere hapse girmemistir ne demek istiyorsun sen?!!! Aç abicim aç bayrağı

Ya kizlar birşey dicem biz erkeklere de il kendimize duşmanız hala bunu anlamadinzmi tabi kendini bilene de il kimse yanlış anlamasın biz kadinlar bir araya gelir konuşuruz aile eş dost vs bazen yatak odadan da bahsederiz paylaştığımız kişiler başkalarına der arkadaşlık sarsılır güven biter de il mi sidi geleyim konuya erkek her türlü haltı yer çoğu erkek görmezden gelir bazıları için normal bazilari da bana ne deyip geçer suçlamayada geldimi hemen birbirlerini savunurlar ama biz kadinlar genel diorum lütfen yanlış anlamın birbirimizin kusurunu çıkarırız ihanet ederiz hatta gerekirse eşlerimize bile kötü olarak anlatırız toplumda hemen nerde kusur ortaya döker bir bakın erkeklere istedikleriyle konuşurlar ozelini bile paylaşmiyor ama le bu tiple anlasiyoki aklın durur ama biz bayanlara bak hem cinsimiz ya nerde kusur aşağılayıcı anlatır dalga geçilir hor görülür böyle kafalar olduğu sürece ne yaparsın iste önemli olan dul arkadaşlarımız var ise başka'ları en olgunu bakıp gulumsemek ve onlara inat kendi içinde davranışında mücadele etmek ki dul bekar arasında ki farkı gorsun farkı derken kotulemiyorum arada hiç fark yok anlamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…