Kendilerini toplumda daha önemli hissettirmek için,rakipleri elemek için yani..Aynen öyle...Sahiden ya kaç kez şahit oldum erkekler şerefsizlik bile yapsa birbirlerini kayırıyor, vurun abalıya demezler hiç. Kadın milleti fesatlana fesatlana ölüyor ben bunu anlamıyorum arkadaş, burada bile biri konu açsa ne karakteri kalıyor ne namusu. Sonra da niye ataerkiliz, adamların bişey yapmasına gerek yok ki kadınlar kendi kendine yapıyor zaten.
Kadınlar bunu niye yapıyor çözemedim. Erkek soyuna kıran girdi de rakip mi eliyor hatunlar nedir yani
Haklısınız,katılıyorum...Kk da bile yorumlarla birbirini ezmeye çalışan hemcinslerimiz dolu.Icinde yasadigi halde agziyla dahi vatanini mudafaa etmekten aciz o kadar insan var ki. Boyle insanlar dahi yasiyorsa elbette hemcinsini ezerek stres atmaya calisan hasta ruhlu kadinlar da var olacak.
Yukarida begendiginiz ban'lanan arkadasin yorumuyla ve akabinde gelen mesajlarla alakasi var. Hepimiz maalesef hayatimizda kotu insanlarla karsilasiyoruz. Bunu ulke geneline mal etmek abartili bir yaklasim.Haklısınız,katılıyorum...Kk da bile yorumlarla birbirini ezmeye çalışan hemcinslerimiz dolu.
Ama anlamadığım birşey var,bu konuyla vatanı müdafaa etmenin ne ilgisi var?Burda kadınların hemcinslerine çokça yaptığı kişisel hatadan,yanlıştan,serzenişten bahsediliyor.Atalarımıza,analarımıza,devlet büyüklerimize atılan bir iftira göremiyorum.
Doğru istisnalarımız var,onları ayırdetmek gerekirYukarida begendiginiz ban'lanan arkadasin yorumuyla ve akabinde gelen mesajlarla alakasi var. Hepimiz maalesef hayatimizda kotu insanlarla karsilasiyoruz. Bunu ulke geneline mal etmek abartili bir yaklasim.
Istisna belirtmeye gerek yok. Elestiri yaparken mubalagadan kacinmak yeterli.Doğru istisnalarımız var,onları ayırdetmek gerekir
mügecim salagın tekine takılmıcan inş.Dünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.
Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.
Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.
Katılıyorum düşüncenize.Ülkemizin büyük çoğunluğu bu algıda çünkü.Bu algıyı yaratanların çoğu da kadın malesef..Kadının kadına yaptığını başka hiçbir varlık yapmıyor.Sizin söyleminiz çirkin değil,bu çirkin düşünceleri bir bayanı incitmek için, hayata küsmesini sağlayıp ,dimdik durmasını engellemek için bu tarz ifadelerle sindirmeye çalışan fesatlık yapan kadınlarda suç görüyorum.
Okumuş cahillerimiz de bunları yapıyor malesef...
Siz de dimdik ayakta durun kimseye taviz vermeyin..Hepimizin başına talihsiz olaylar gelmiştir veya gelecektir.Hemşehrimsiniz bu arada :) Allah yolunuzu açık etsin.mugehatun
Hay agziniza saglik ya. Boyle ban sebebi mi olur alenen konuyu sabote edenler varken.Ben aslında beni şikayet eden üyenin şikayet etmesine şaşırmıyorum. Vardır böyle insanlar, gereksiz bi aşırı milliyetçilik yapar, gereksiz yerlerde aşırı duyar gösterirler. Sanki ben böyle dedim diye vatanımı ülkemi sevmiyorum demek oluyor bu. Sanki söylediklerim bu anlama geliyor.
Onun beni anlamamasina hiç şaşırmadım ve umrumda da değil zaten ama benMune hanımın beni onun lafiyla banlamasına baya şaşırdım.
Gelen mesaj "kurum ve kişiye hakaret etmişim"
Söylediğim ne peki? Ülkemizin çoğunluğunun dul kadınlara yaklaşımına cahilce demem. Ve dul kadınlara kötü gözle bakan, sanki çok kötü bi şeymiş gibi gören, bu konuda dul kadınları aşağılamaya çalışan böyle bi zihniyete beş para etmez demem.
Dul kadınları aşağılayan insanlar bi kurum mu?
"Kişi" diyeceksiniz simdi ama soruyorum sizeMune hanim, ülkemizin insanlarının çoğunluğunun (istisnalar tabiki var ve iyiki var) dul kadına bakış açısı, "ben dul kadını gelin olarak almam, ben dul kadınla evlenmem, vs" diyen çoğunluğu oluşturan insanlar sizce cahil değil de çok kültürlü, modern ve doğru düşünen insanlar mı?
Peki dul kadınlara bu kadar kötü gözle bakmak, boşanmak bir kadin için çok ama çok kötü bi şeymiş gibi, bosanmis kadınları ötekileştiren zihniyet sizce beş para eden çok değerli bi zihniyet mi??
Siz bu tip insanlar hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Peki ben ülkemdeki çoğu insanin dul kadinlara yaptığı bu haksızlığı dile getirince ülkemi sevmemis ihanet etmis mi oluyorum?
Sanirim kötü bi gününüzde idiniz ve ben de aşırı milliyetçilik duyarlilik kasan, ne dediğimi anlamayan bir üyenin sikayetine kurban gittim. Şaşırarak ve üzülerek yaziyorum bunlari da size...
Keşke o terbiyesiz kadına kocanı mı aldım elinden ne bu karın ağrının sebebi deseydin ne saygısız terbiyesiz insanlar var yaDünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.
Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.
Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.
Liona Esposito çok güzel bi açıklama yapmışsın canım.
Ama malesef bu açıklama bu foruma fazla olmuş. Çünkü ban sistemi adaletli bi şekilde işlemiyor. Bu kadar basit aslında.
Bu ulkede kimse haksiz yere hapse girmemistir ne demek istiyorsun sen?!!! Aç abicim aç bayrağıMaalesef öyleymiş gercekten cok sasirdim. Ben dul kadinlari asagilayan ötekilestiren zihniyete kizarken birileri yanlis yerde milliyetçilik kasmis. Beni anlayamamis bile.
Ülkemi seviyorum diye at gözlüğü takıp her yapılanı onaylayacak değilim ki. Tam tersi öyle yaparsak bu ülkeye kötülük etmis oluruz. Yanlışa yanlış demeliyiz ki bu ülkede bi seyleri düzeltebilelim. Biseylerin farkına varmalarını saglayalim insanlarin. Şaşırdım yani haksız yere hapse giren insanlar gibi hissediyorum kendimi :)Truman Show
Bu ulkede kimse haksiz yere hapse girmemistir ne demek istiyorsun sen?!!! Aç abicim aç bayrağı
Bu ulkede kimse haksiz yere hapse girmemistir ne demek istiyorsun sen?!!! Aç abicim aç bayrağı
Aç aç aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?