Santaja maruz kaldim sikayet etsem nasil bir surecten gecerim?

Kiz aynı durum bende de var. Direk savcılığa mi gideyim. Dilekçeyle mi başvurayim. Bende de ses kayıtları, whats app mesajları var. Avukat mi tutam diyordum. Resmen dolandırıldim diye hissediyorum.

Kız direkt savcılığa git şikayet et belki karşı taraf korkar paranı verir , ben paramın çok az kısmını aldım çok zoruma gitti gel insanlık yap karşında ki seni enayi yerine koysun ! Evet dolandırıcılık bunun adı iyi niyeti suistimal etme var orta.

Ben ama bilemedim. İcraya mi vermem lazım acaba diye. Ama senet falan yok tabi. Bir de eşime de çok mahçup oldum. Üniversiteden arkadaşımdi

Ben ama bilemedim. İcraya mi vermem lazım acaba diye. Ama senet falan yok tabi. Bir de eşime de çok mahçup oldum. Üniversiteden arkadaşımdi

İcra işi çok uzun baya masraflı avukata gitmiştim direkt şikayetini dolandırıcılık üzerine aç dedi. Çünkü o zaman karşı taraf korkup paranı iade eder demişti. Böyle insanlar gece olunca nasıl uyuyor anlamış diilim. Zaten hayatımın dersi oldu, bir daha kimseye borç vermicem kötü olan ben oldum.

Çok çok teşekkür ederim. Çok bilgilendirici oldu. :)

Elinizdeki butun delillerle beraber (fotograf, sms, mail vs herturlu yazismalar, banka dekontlari...) savciliga suc duyurusunda bulunacaksiniz. Ya bizzat gidip ya da dilekce ile basvurabilirsiniz. Akabinde savci karsi tarafin ifadesini alacak sizi tekrar cagiracak. Sikayetci olmaya devam ederseniz karsi taraf hakkinda muhtemelen dava acilacak cunku deliller kuvvetli.. Dava acildiktan sonra mahkeme gunu verilecek. Eger maddi durumunuz yoksa baroya basvurup avukat isteyebilirsiniz.
Cocuklari alma meselesine gelince. Henuz bosanmamisken iliski yasadiginiz icin, eger baba cocuklarin velayetini talep ederse ve sizin ahlaksiz bir yasam surdugunuzu ileri surerse hakim cocuklari babaya verir. Ama talep etmezse zaten sorun yok halim talep olmadan velayeti karsi tarafa vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…