Yok bosannadik henuzBoşanmadınız mı eşinizden neden arayacak konu sahibi ?
Butun yazismalar duruyor ptt ile havale ettim paralari eldende cok verdim.Tabiki de hayır. Çocuklarını sizden alabilecek bir suçunuz yok kaldı ki suçunuz yok. Uyuşturucu mu kaçırıyorsunuz fuhuş mu yapıyorsunuz sanki özgür bi kadinsiniz istediginizle istediginiz fotoğrafı cektirirsiniz. Kaldi ki cocuklari isteyen de yok. Adam şantaj yaparken masum da siz mi suclusunuz. Şikayet edin salağı parayı eft yapmış olursanız geri alırsınız. Mesajlar mi duruyo?
Hayir esimle bir senedir ayri yasiyoruz zaten sadece kagit uzerinde evliligimizEşinizle evliyken mi başkasıyla yattınız?
Bu yorumu yaparken ayri olmanizi bosanmak olarak algilamistim. Bosanma yoksa isiniz zorlasir. Araya sadakatsizlik ilkesi girer ki sizi zorlayabilir..Herkes hata yapabilir, sende yapmis hayvanin birine guvenmissin. Bir dahaki sefere dikkatli ol. Iyice tani. Tekrar hata yapmamaya calis. Herkese guvenme kadin ya da erkek..
Cocuklara gelince, yeniden velayet davasi acacak kadar çocuklarının pesinde bir adam degil sanirim babalari, ustelik nereden duyacak? Savcilik gazeteye ilan verecek degil ya?
Biriyle bir sure iliski yasaman velayet kaybetme sebebi degil. Bu iliski cocuklara zarar vermiyorsa ya da gayri ahlaki boyutlari yoksa tabi. Sen bekarsin, biriyle olabilirsin. Korkma bundan.
Suc duyurusunde bulunursun, savci ifadeye cagirir adami gerek gorurse (ki gorur) ozel hayat gizliligi, tehdit, santaj vs davalar acar.
Git ac davani yanina birakma, baskalarinada yapamasin bunlari ayrica surunsun it!
Hayir esimle bir senedir ayri yasiyoruz zaten sadece kagit uzerinde evliligimiz
[QUOTE="cicilii, post: 46483302, member: 313147" bilmyorum sonuc ne olur Ama sadece cocuklarina acidim Ben Evet Herkes hata yapaR Ama evliymissin sadece kagit uzerindede olsa durum bu ve bi annesin Cok biseyde yazmak istemiyorum umarin bu durum cocuklarin önune cikmaz ilerdeHayir esimle bir senedir ayri yasiyoruz zaten sadece kagit uzerinde evliligimiz
Ama sonuçta yasal olarak evlisiniz. Mahkemenin sizden yana olacağından şüpheliyim.Hayir esimle bir senedir ayri yasiyoruz zaten sadece kagit uzerinde evliligimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?