Santaja maruz kaldim sikayet etsem nasil bir surecten gecerim?

cicilii

♥mert'im♥ minik aşkım:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
459
5
46
İstanbul
Selam bundan bir sene once facebooktan biriyle tanistim ve biraz yakinlastik bu arada esimden ayrildim ailemle yasiyorum cocuklarimda bende neyse tanistigim kisi bizim yatkta resimlerimizi cekmisti biraz samimi sonra o resimlerle bana santaj yapmaya basladi neredeyse yedibinlirami aldi sonra bu bir sene bole devam etti en sonundada alieme kadar ualsip aileme herseyi anlatti ben sikayetci olucam kendisinden beni nasil bir surec bekliyor bende yazismalari duruyor herseyi tum santajlari para istemeleri vs.. Kanit olarak onlari goturucem peki bole birseyde cocuklarimi benden alirlarmi onu merak ediyorum esim zaten arayip sordugu yok haliyle olaylardan haberide yok lutfen bilen biri yazabilirmi

Ah ben kardeşim 18 lik ergen değilsin ki anasın sen, boşanmış, bir erkekten darbe almış koca kadınsın.
Nasıl böyle bırakırsın kendini, doğru düzgün tanımadığın herifin kollarına anlamıyorum.

Hiç bir fikrim yok ama bundan sonrası için çok dikkatli olman konusunda uyarmak istedim.

Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.

Hiçbir bilgim yok fakat nasıl işlerse işlesin bu zamana kadar boyun eğmekle hata yapmışsın zaten. İsterse çok zorlu bir süreç olsun biran önce savcılığa başvur ve bitir şu işi seni daha fazla sömürmesine izin verme!!
inşallah çocuklarınıda almazlar ama ne olursa olsun şikayet et iyi bir avukat tutarsan çocuklarınada kimse el süremez belki!

Sen sevgilinle samimi olurken sizi çeken biri mi vardı ? Olay garip hakikaten, sonuçları belli aslında aşağı yukarı. Neyse olan olmuş, çocukları almak için adamın sana dava açması lazım hak etmeyen bir kadın durumunda olduğunu kanıtlamaya çalışmalı, bunları duyarsa eğer almak isteyebilir ki bildiğim kadarıyla eğer maaşın geçimin falan varsa alamıyor da, yani paran sigortan falan varsa alamıyor diye biliyorum. Geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsinizdir.

Tabiki de hayır. Çocuklarını sizden alabilecek bir suçunuz yok kaldı ki suçunuz yok. Uyuşturucu mu kaçırıyorsunuz fuhuş mu yapıyorsunuz sanki özgür bi kadinsiniz istediginizle istediginiz fotoğrafı cektirirsiniz. Kaldi ki cocuklari isteyen de yok. Adam şantaj yaparken masum da siz mi suclusunuz. Şikayet edin salağı parayı eft yapmış olursanız geri alırsınız. Mesajlar mi duruyo?

Boşanmadınız mı eşinizden neden arayacak konu sahibi ?
Yok bosannadik henuz
Butun yazismalar duruyor ptt ile havale ettim paralari eldende cok verdim.

Esimin zaten arayip sordugu yok bir cocugum engelli onunda cocugu engelli ole tanismistik zaten

Herkes hata yapabilir, sende yapmis hayvanin birine guvenmissin. Bir dahaki sefere dikkatli ol. Iyice tani. Tekrar hata yapmamaya calis. Herkese guvenme kadin ya da erkek..

Cocuklara gelince, yeniden velayet davasi acacak kadar çocuklarının pesinde bir adam degil sanirim babalari, ustelik nereden duyacak? Savcilik gazeteye ilan verecek degil ya?
Biriyle bir sure iliski yasaman velayet kaybetme sebebi degil. Bu iliski cocuklara zarar vermiyorsa ya da gayri ahlaki boyutlari yoksa tabi. Sen bekarsin, biriyle olabilirsin. Korkma bundan.

Suc duyurusunde bulunursun, savci ifadeye cagirir adami gerek gorurse (ki gorur) ozel hayat gizliligi, tehdit, santaj vs davalar acar.
Git ac davani yanina birakma, baskalarinada yapamasin bunlari ayrica surunsun it!

Ve rrsimlerimi baskalarinada gosteriyor ozel yazismalarimizi filan herkezle paylasabiliyor hic korkmadan

Bu yorumu yaparken ayri olmanizi bosanmak olarak algilamistim. Bosanma yoksa isiniz zorlasir. Araya sadakatsizlik ilkesi girer ki sizi zorlayabilir..

Hayir esimle bir senedir ayri yasiyoruz zaten sadece kagit uzerinde evliligimiz
Hayir esimle bir senedir ayri yasiyoruz zaten sadece kagit uzerinde evliligimiz
[QUOTE="cicilii, post: 46483302, member: 313147" bilmyorum sonuc ne olur Ama sadece cocuklarina acidim Ben Evet Herkes hata yapaR Ama evliymissin sadece kagit uzerindede olsa durum bu ve bi annesin Cok biseyde yazmak istemiyorum umarin bu durum cocuklarin önune cikmaz ilerde

Kocamla bile yatakta saçma pozlar çektirmem,
Nasıl bir fantazi,neyin kafası ya.
Neresinden bakılırsa bakılsın elinde kalan bir konu.
Baştan böyle olacağı da belliymiş aslında.
Boyun eğme,paşa paşa git şikayet et,daha fazla nasıl rezil olacaksın ki?

Resmi olarak halen evlisiniz ve sorumluluklarınız var
Keşke bu birlikteliğe hiç girmemiş olsaydınız
Şu durumda bir avukat tutun
ve şikayette bulunun
Bu adamı birinin durdurması lazım
Buradan bizim size başka bir yardımımız olamaz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…