- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Yazismalari var elimde numarasi ile birlikte tehditi para istemrleri vs..şantaj yaptığı an şikayet edecektin sen asıl zina diye bir suç yok maalesef tecavüz vs de yok. Şimdi iftira diye yalanlara başlar ise uğraş dur.
Yanlış anlama yaptığını kınamıyorum haddim de değil ama boşanma gerçekleşmeden yaptığın hiç iyi olmamış senin içinSelam bundan bir sene once facebooktan biriyle tanistim ve biraz yakinlastik bu arada esimden ayrildim ailemle yasiyorum cocuklarimda bende neyse tanistigim kisi bizim yatkta resimlerimizi cekmisti biraz samimi sonra o resimlerle bana santaj yapmaya basladi neredeyse yedibinlirami aldi sonra bu bir sene bole devam etti en sonundada alieme kadar ualsip aileme herseyi anlatti ben sikayetci olucam kendisinden beni nasil bir surec bekliyor bende yazismalari duruyor herseyi tum santajlari para istemeleri vs.. Kanit olarak onlari goturucem peki bole birseyde cocuklarimi benden alirlarmi onu merak ediyorum esim zaten arayip sordugu yok haliyle olaylardan haberide yok lutfen bilen biri yazabilirmi
Yinensosyal medyadan ismiyle ulastiAilenize nasıl ulaştı, nereden biliyor bu kadar yerinizi yurdunuzu?
Esim ortada yok zatenİnşallah eşin sana manevi tazminat davası açmaz. Boşanmadan kalktığın işlere bak.
Velayete gelince eşin açarsa alır. Onun haricinde, bir kurum gelip senden alamaz
Esim cocugum engelli diye gelip gormuyor bileİnşallah eşin sana manevi tazminat davası açmaz. Boşanmadan kalktığın işlere bak.
Velayete gelince eşin açarsa alır. Onun haricinde, bir kurum gelip senden alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?