- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Esim cocugum engelli diye gelip gormuyor bile
Birde resmim ole acik sacik degil sadece yan yana samimi omuzlarim gorunuyor obur turlu bir resim degilÇocuğun engelli , kötü bir evlilik yaşamışsın, haliyle ruh sağlığın bozulmuş. O şerefsiz de senin bu durumunun farkına varmış kısaca kullanmış. Sende sevildiğini düşünüp bir oyuna kurban olmuşsun. Kimse kusura bakmasın, seni yargılamak bize düşmez Biz ALLAH diiliz . Çözüm odaklı düşünürsek direkt şikayet edeceksin etmezsen bu adam yakandan düşmez kardeş.
Birde resmim ole acik sacik degil sadece yan yana samimi omuzlarim gorunuyor obur turlu bir resim degil
Evet pazargunu karokola yazismalarla gidecegim hepsi duruyo nasil tehdit edip para istedigi kocana annene kardesine resmini yollarim filanİlk tehdit de polise gidicektin. Adam iyice sindirmiş seni psilik herif bunların soyu hızla tükensin... Pazartesi ilk işin git savcılığa, utanma sakın o adam utansın ! Gitmezsen ömür billah yakandan düşmez .
Evet pazargunu karokola yazismalarla gidecegim hepsi duruyo nasil tehdit edip para istedigi kocana annene kardesine resmini yollarim filan
Ben nedense en çok eine gıcık oldumEsim cocugum engelli diye gelip gormuyor bile
cocuklarinin senden alinacagini sanmam sonucda madursun gizlilik cercevesinde olur zaten hic korkma keske ilk bastan sikayet etseydin.pisman et sana boyle birsey yaptigi icin onu.Selam bundan bir sene once facebooktan biriyle tanistim ve biraz yakinlastik bu arada esimden ayrildim ailemle yasiyorum cocuklarimda bende neyse tanistigim kisi bizim yatkta resimlerimizi cekmisti biraz samimi sonra o resimlerle bana santaj yapmaya basladi neredeyse yedibinlirami aldi sonra bu bir sene bole devam etti en sonundada alieme kadar ualsip aileme herseyi anlatti ben sikayetci olucam kendisinden beni nasil bir surec bekliyor bende yazismalari duruyor herseyi tum santajlari para istemeleri vs.. Kanit olarak onlari goturucem peki bole birseyde cocuklarimi benden alirlarmi onu merak ediyorum esim zaten arayip sordugu yok haliyle olaylardan haberide yok lutfen bilen biri yazabilirmi
Şantajın sonu yok. Susarsan daha çok üstüne gelir sindirir seni maddi / manevi kayıplara uğrarsın !
Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ; borç vermiştim geri alamadım! Ses kaydı , msj , dekont face yazışmalarını alıp direkt savcılığa şikayet ettim. Karşı taraf paramın çok az kısmını iade etti. O arada sinirlerim çok bozuldu, tecrübe oldu hiç kimseye borç vermemek lazım ! ama senin durumun farklı ortada şantaj var ciddi bir suçtur kaldı ki o adam ceza yer ! Benim şikayette bir cacık çıkmadı ama en azından böyle kurnaz geçinen tipler elini kolunu sallaya sallaya gezmesinler !
Esim cocugum engelli diye gelip gormuyor bile
Esimin zaten arayip sordugu yok bir cocugum engelli onunda cocugu engelli ole tanismistik zaten
Almazlar.babalari duyarsa ve canı isterse velayet davası açabilir.Selam bundan bir sene once facebooktan biriyle tanistim ve biraz yakinlastik bu arada esimden ayrildim ailemle yasiyorum cocuklarimda bende neyse tanistigim kisi bizim yatkta resimlerimizi cekmisti biraz samimi sonra o resimlerle bana santaj yapmaya basladi neredeyse yedibinlirami aldi sonra bu bir sene bole devam etti en sonundada alieme kadar ualsip aileme herseyi anlatti ben sikayetci olucam kendisinden beni nasil bir surec bekliyor bende yazismalari duruyor herseyi tum santajlari para istemeleri vs.. Kanit olarak onlari goturucem peki bole birseyde cocuklarimi benden alirlarmi onu merak ediyorum esim zaten arayip sordugu yok haliyle olaylardan haberide yok lutfen bilen biri yazabilirmi
Ben devletten bahsettim aslindaEee tamam o zaman sen niye endişe ediyorsun ki çocukları benden alır mi diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?