• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sap gibi ortada kaldım

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
637
173
Kızlar Merhaba. Hemen konuya gireyim. Bu ara çok sıkıntılıyım. İş yerinde iki tane kendini bilmez karaktersiz şahıs diğer çalışanlara iş yerini zindan ediyordu. Bu böyle gitmeyecek dedim en son herkezle tek tek konuştum bu iki kişiyi Müdüre şikayet edelim birlik olursak hiçbirşey olmaz dedim herkez evet arkandayız dedi ve gittim müdürle konuştum müdür hepimizi odasına çağırdı yüzleştirmek için 16 kişi toplandık gittik . Herkez demez mi bizim bi şikayetimiz yok diye!!! Şoka girdim o iki arkadaş nasıl üzerime yürüdü sen bizi nasıl şikayet edersin diye millet hala nasıl sustu düşündükçe kriz geçirecek oluyorum ve işin en berbat yanı müdür en son beni haksız gördü herkez halinden memnun olunca ve beni başka bir yere sürgün gönderecek . Allahım nasıl bi işin içine düştüm ömrümde böyle beddua etmedim kimseye ama nolur diyorum o bana sırt dönüp konuşmaya n herkez en kısa zamanda belalarını bulsunlar gözümle göreyim :dua:

Kac yasinda olup kac yıldır calistiginizi merak ettim. bunlar is yasaminin vazgecilmez entrikalaridir. nasil faka bastiniz gecmis olsun

Kac yasinda olup kac yıldır calistiginizi merak ettim. bunlar is yasaminin vazgecilmez entrikalaridir. nasil faka bastiniz gecmis olsun
31 yaşındayım 3.5 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum. O kadar samimi arkadaşlarımdı ki yani söyleye ce k cümle bulamıyorum neler gördüm bu 3.5 yılda hala öğrenememişim iş hayatını o kadar büyük ve acı bir ders oldu ki bana

31 yaşındayım 3.5 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum. O kadar samimi arkadaşlarımdı ki yani söyleye ce k cümle bulamıyorum neler gördüm bu 3.5 yılda hala öğrenememişim iş hayatını o kadar büyük ve acı bir ders oldu ki bana
gecmis olsun. valla ben de bir suru aci tecrubeden sonra ilk bir yilin sonunda anladim is arkadaşından is yerinde dost olmaz. hatta bazen sektor benzer olduğundan esime de isim düşüyor, is konusunda ona bile acik vermem ki ben kocama bildigin tapiyorum normalde asla güven sorunum olamaz düşün yani. hele senin o manyaklardan her is yerinde vardir, kendisi de sorun yasar ama one atilmaz sana gaz verir sen öncü kuvvet olursun, olaylarin gidisatina göre de pozisyon degistirir. iste burada esas mevzu gaza gelmemek.

Alış kızım Alış Özel sektör böyleee !

Ha devletse çalıştığın yer harbi iş arkadaşların cibiliyetsizmiş .
ay yok canim devlet hic sandigin gibi değil. 3 is degistirdim hepsi de devletti, tümünde de ayni karaktersizlikte insanlara rast geldim. ozelde calismadigim icin kiyaslayamam ama devlet de berbat

Müdüre tek gitmeseymişsiniz krşke
Çok üzücü bir durum. Allah a havale edin haklı olan sizsiniz. Belki böylesi daha iyi olacak baika yere gönderilmekle o ortamdan kurtulmuş olursunuz.

Kızlar Merhaba. Hemen konuya gireyim. Bu ara çok sıkıntılıyım. İş yerinde iki tane kendini bilmez karaktersiz şahıs diğer çalışanlara iş yerini zindan ediyordu. Bu böyle gitmeyecek dedim en son herkezle tek tek konuştum bu iki kişiyi Müdüre şikayet edelim birlik olursak hiçbirşey olmaz dedim herkez evet arkandayız dedi ve gittim müdürle konuştum müdür hepimizi odasına çağırdı yüzleştirmek için 16 kişi toplandık gittik . Herkez demez mi bizim bi şikayetimiz yok diye!!! Şoka girdim o iki arkadaş nasıl üzerime yürüdü sen bizi nasıl şikayet edersin diye millet hala nasıl sustu düşündükçe kriz geçirecek oluyorum ve işin en berbat yanı müdür en son beni haksız gördü herkez halinden memnun olunca ve beni başka bir yere sürgün gönderecek . Allahım nasıl bi işin içine düştüm ömrümde böyle beddua etmedim kimseye ama nolur diyorum o bana sırt dönüp konuşmaya n herkez en kısa zamanda belalarını bulsunlar gözümle göreyim :dua:
Nasrettin hocayla Timur hikayesi gibi olmuş. O iki kişiye sizi başkalarının teşvik ettiğini açık açık söyleyin canım.

Giderken o arkadaşlarınızla sağlam bi konusma yapın içiniz de kalmasın

Nasrettin hocanın da var böyle bir fıkrası... Sürülürken hepsini ekleyip sağlam bi mail atarsınız artık.
Odadan çıkarken siz de insan mısınız yazıklar olsun hepinize karaktersizler dedim çıktım. O an anca bunu diyebildim. Ama içimde çok fazla öfkem var yine de hiçbirine mesaj falan atmak istemiyorum allah bana göstersin düştükleri halleri hiç hayatımda bu kadar mazlum du ru ma düşmemiştim

Müdüre tek gitmeseymişsiniz krşke
Çok üzücü bir durum. Allah a havale edin haklı olan sizsiniz. Belki böylesi daha iyi olacak baika yere gönderilmekle o ortamdan kurtulmuş olursunuz.
Tek tesellim o zaten tedbili mekanda ferahlık var derler inşallah bi an önce sürülürüm

Hata sizde. Neden şikayet mektubu hazirlamadiniz ilk başta?Bütün şikayetçi olanlar altında imzasını atardı verirdiniz müdüre biterdi..kimse ile yüz göz olmaya mecbur kalmadığını gibi böyle bir duruma da düşmezdiniz.

Bende her seye atlarim ama asla topluca bir sikayet memnuniyet olayina girmem. Gider kendi uygun gormedigim kismi soylerim. Siz niye tek gittiniz niye o 16 kiside gelmedi mudurle konusmaya kotu olmus.

Neyse sizin icin iyi bir deneyim olmus. Burdan cok dersss cikarmabiz gerek.

Back
X