sapığın tekiyle başı dertte olan arkadaşım

1k2k3k4k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
8
2
1
32
kızlar, benim en yakın arkadaşımın ailesi bunu komşu çocuğuyla nişanlamak istiyor ama bu çocuk bildiğiniz kro, sokakta atletle bile dolaşıyor hiç düşünce yok, kız eve gideceği zaman pencereye balkona çıkar bu kızı izler, evden çıkarken izler, işi gücü yok tek bildiği şey kızı dikizlemek, arkadaşım da maşallah gayet güzel bi kız ama okumadı işi de yok ailesine mahkum yaşıyor, yani pek seçme şansı yok gibi birşey. işin kötü yanı ben arada sırada arkadaşıma giderken bu herif mi öküz mü ne ise işte beni bile izliyor ki arkadaşımın dediğine göre her zamanki hareketiymiş yani sokaktan kız geçince bu dükkandaysa dışarı çıkıyor, balkondaysa görüş açısını güzelleştiriyor, en son bugün arkadaşımın yanına gidiyordum onun en yakın arkadaşı olduğumu bile bile beni süzmekten utanmadı üstüne ben tam yanından geçerken burnunu karıştırdı ya gözümün içine baka baka, hızla arkadaşıma koştum anlatıyorum ağlamaya başlıyor yapacak birşeyi yok, ailesi anlamıyor çocuğun babası biraz paralı diye ille o diyor kızlar karmaşık oldu biliyorum ama ne yapmalı arkadaşım, kaçsa kaçacak yer yok dursa durulacak gibi değil ya ben de birşey diyemiyorum sabret demekten başka ama sabrettikçe o öküze yaklaşıyor garibim :(

Ne yani zorla mi evlendirecekler kroyla aile ikna edilemezse o kroyu bi sekilde ikna etmeli erkek arkadaşı m var felan dese yada ne biliyim nelerden hoslanmiyorsa o hareketleri yapsin yazik yaa bole vicdansiz aileler varmi hala olacak is degil

Valla gozumde recep ivedik tipte biri canlandi:(
Bu adamla evlenirse hayati biter sakin evlenmesin destek olun size sarkarsada onu rezil edin yuzune tukurun bide burun karistiriyor allahom sana geliyorum:duduk:

Secme sansi yok ne demek ya

Ona hayir der belki daha duzgun biri cikar
Ailesinin bu evlilikten bi cikaribmi varki boyke bi tipe kizlarini vermeye calisiyolar

Bence diretirse zorla evlendiremezler

kızlar ama dediğinizi yapması çok zor yani aileyle yaşıyor, ailesi baskıcı, onların gözünde çocuk pırıl pırıl pırlanta gibi birisi işte başka birini bulma şansı ya da istememe şansı yok ki, ''vidid'' in dediği şey mantıklı geldi bana da kız güzel edepli birisi çocuk bundan vazgeçmez ki öküz herif

Sen git bu oglanla konus bacim bu okuzle kiz istemiyor baska birni seviyor de belki cekilir aradan ama soyle bir riskte var o olmazsa sen olursun diyip sanada yapisabilir bilemedimki:işsiz:

Normal değil konu normal değil , adam normal değil arkadaş normal değil . Şaka mı bu konu ailesi hiç mi sen bizim kızımızı niye gözetliyorsun demiyor birde üste kızlarını nişanlayacaklar . :olamaz:

kızlar, benim en yakın arkadaşımın ailesi bunu komşu çocuğuyla nişanlamak istiyor ama bu çocuk bildiğiniz kro, sokakta atletle bile dolaşıyor hiç düşünce yok, kız eve gideceği zaman pencereye balkona çıkar bu kızı izler, evden çıkarken izler, işi gücü yok tek bildiği şey kızı dikizlemek, arkadaşım da maşallah gayet güzel bi kız ama okumadı işi de yok ailesine mahkum yaşıyor, yani pek seçme şansı yok gibi birşey. işin kötü yanı ben arada sırada arkadaşıma giderken bu herif mi öküz mü ne ise işte beni bile izliyor ki arkadaşımın dediğine göre her zamanki hareketiymiş yani sokaktan kız geçince bu dükkandaysa dışarı çıkıyor, balkondaysa görüş açısını güzelleştiriyor, en son bugün arkadaşımın yanına gidiyordum onun en yakın arkadaşı olduğumu bile bile beni süzmekten utanmadı üstüne ben tam yanından geçerken burnunu karıştırdı ya gözümün içine baka baka, hızla arkadaşıma koştum anlatıyorum ağlamaya başlıyor yapacak birşeyi yok, ailesi anlamıyor çocuğun babası biraz paralı diye ille o diyor kızlar karmaşık oldu biliyorum ama ne yapmalı arkadaşım, kaçsa kaçacak yer yok dursa durulacak gibi değil ya ben de birşey diyemiyorum sabret demekten başka ama sabrettikçe o öküze yaklaşıyor garibim :KK43:

cehalet bu sekilde felakete surukler insani iste okuma yok is yok cahil ve birtek paraya onem veren bir anne baba var, o kizi onla evlendirirler sirf varlikli aile diye sonrada kiz kucaginda bir cocukla geri donmeye kalkar istemezler, buralarda benzer cok konu var benzer cok dram..

Maalesef halen daha böyle aileler var bitmediler gitti!!hakikaten yazık olacak arkadaşınıza kızlar okusun meslek sahibi olsun diyeceğim ama bu zihniyettekiler eminim okutmamışlardırda!! Adam kro olsa iyi sapkın, terbiyesiz ben öyle ana babaya ne diyeyim olmaz olsunlar....

Normal değil konu normal değil , adam normal değil arkadaş normal değil . Şaka mı bu konu ailesi hiç mi sen bizim kızımızı niye gözetliyorsun demiyor birde üste kızlarını nişanlayacaklar . :olamaz:
ya şimdi kızın ailesi biraz gariban ama tutucu işte, çocuğun ailesi de o çevrede sevilen sayılan türden bi aile maddi olarak da çevre olarak da iyi durumdalar çocuğun ailesi de kötü değilmiş ama çocuk paranın çevrenin etkisiyle hanzo gibi yetişmiş ahlaksızın teki işte

Ailesi mi okutmadi kizi,yasi kac?

Annesi anlayisliysa annesine desin istemiyorum diye.
kız 23 yaşında ailevi sebeplerden okulu bitiremedi liseden bıraktı sınıf arkadaşımdı, annesi anlayışlı ama tutucu işte annesine söylese bile bişey değişmez ki

kız 23 yaşında ailevi sebeplerden okulu bitiremedi liseden bıraktı sınıf arkadaşımdı, annesi anlayışlı ama tutucu işte annesine söylese bile bişey değişmez ki
Bu burnunu karistiran atletli hanzoyla siz konusaniz faydasi olmazmi acaba

ya şimdi kızın ailesi biraz gariban ama tutucu işte, çocuğun ailesi de o çevrede sevilen sayılan türden bi aile maddi olarak da çevre olarak da iyi durumdalar çocuğun ailesi de kötü değilmiş ama çocuk paranın çevrenin etkisiyle hanzo gibi yetişmiş ahlaksızın teki işte

Yok mu bulunduğunuz yerde bir belediye kursu falan arkadaşın en azından bir yerden başlar . Bir meslek öğrenir okumamış olabilir . Ama bu hayatı boyunca böyle gidecek değil ya .

Back
X