sapığın tekiyle başı dertte olan arkadaşım

Sen dovdursen ne olacak kizi terkmi edicek.
En iyisi oglani kizdan sogutmak bence.kiz killi bacakarina kisacik etek giysin orman gibi bacaklarindan belki tiksinir hanzo,kizda burnunu karistirsin ne bileyim akla gelen igrencligi yapsin ise yarar belki
Bence kıllı bacak hoşuna gider onun gibi kıronun.

Annesini taniyosaniz annesiyle konusup arkadasinizi kotuleyin biraz.

Onunla evlenecek kisiye aciyorum.
Kaynanasina dunyayi dar eder,cocuguyla arasini acar cok fenaa gibi seyler soyleyin .

Allah'tan umit kesilmez,belki ise yarar :/

Evet en mantıklısı çocuğun annesini soğutursanız kızdan işiniz daha basit :KK66:

Kızın ailesini mantıklı bir şekilde ikna edebilme şansınız yok belli ki.
Bir gay arkadaşlık sitesinde çocuk adına hesap açıp fotoğraflarını koysanız saçma sapan şeyler paylaşsanız. Kızın ailesine 'ay bir şey göstereceğim çok utanıyorum' şeklinde gösterseniz belki işe yarar?
Veya kızın babası bir sosyal medya hesabı kullanıyorsa sapık sapık fotoğraflar koyup çocuk adına yanlışlıkla gibi ekleseniz adamı?
Tanınmış bir aile çevrede diyorsunuz, bunu hayatta yayma riskini göze almazlar sadece kendi kendilerine bir bahane bulup iptal ederler gibi geldi bana...
Böyle bir saçmalık olamaz ya. Senin adına sosyal medya hesabı açılıp sapık sapık fotoğraflar paylaşılsa nasıl olur?

kızlar, benim en yakın arkadaşımın ailesi bunu komşu çocuğuyla nişanlamak istiyor ama bu çocuk bildiğiniz kro, sokakta atletle bile dolaşıyor hiç düşünce yok, kız eve gideceği zaman pencereye balkona çıkar bu kızı izler, evden çıkarken izler, işi gücü yok tek bildiği şey kızı dikizlemek, arkadaşım da maşallah gayet güzel bi kız ama okumadı işi de yok ailesine mahkum yaşıyor, yani pek seçme şansı yok gibi birşey. işin kötü yanı ben arada sırada arkadaşıma giderken bu herif mi öküz mü ne ise işte beni bile izliyor ki arkadaşımın dediğine göre her zamanki hareketiymiş yani sokaktan kız geçince bu dükkandaysa dışarı çıkıyor, balkondaysa görüş açısını güzelleştiriyor, en son bugün arkadaşımın yanına gidiyordum onun en yakın arkadaşı olduğumu bile bile beni süzmekten utanmadı üstüne ben tam yanından geçerken burnunu karıştırdı ya gözümün içine baka baka, hızla arkadaşıma koştum anlatıyorum ağlamaya başlıyor yapacak birşeyi yok, ailesi anlamıyor çocuğun babası biraz paralı diye ille o diyor kızlar karmaşık oldu biliyorum ama ne yapmalı arkadaşım, kaçsa kaçacak yer yok dursa durulacak gibi değil ya ben de birşey diyemiyorum sabret demekten başka ama sabrettikçe o öküze yaklaşıyor garibim :KK43:
kızın ailesi kör yasa cahil herhalde sinirim bozuldu.

Çocuğu sosyal medyadan işletseniz ve konuşmalar sonrasnda sizin elinize ulaşmış gibi yapsanz nasl olur?:süslü:Ayy bilemedim bu da cok ergence sanki :confused:ama kızın silkinip kendisine gelmesinden ve ailesinin yandan ayrlp calsmasndan baska bir çıkış yolu yok gibi.

Sevgilisi var falan demeyin ... etrafa kızın ağlaksız oynaşık olduğunu yayarlar kızı daha beter bir hale sokarsınız... kız ailesine söylesın verirseniz intahar ederim desin belki o zaman gözleri korkar...yada siz ailesine söyleyin arkadaşım çok üzgün kendine kötü bişey yapacak sizde bu durumun sebebi olacaksınız deyin
Sevgilisi var diye oynaşik mi oluyor hadi gercekten oynaşik yaysalar ne olur.muhtemelen bu adamla evlense iki yil sürmeden dul olacak.ben olsam kendim gider derim cocugun anasina sevgilim var diye.he dinlemedimi inatmi etti susar susar nikah kiyilirken hayır derim görürler gunlerini.ne olur alt tarafi babamdan dayak yer uzun sure sokaga cikamam ama sonunda özgürlüğüme kavusurum.akıl işi degil sevmedigin biriyle evlenmek.evlenmek o adam la yatmak demek:kusmuk:

Böyle bir saçmalık olamaz ya. Senin adına sosyal medya hesabı açılıp sapık sapık fotoğraflar paylaşılsa nasıl olur?
İlk olarak 'böyle bir saçmalık' demeniz gereken durum kızın ailesinin böyle hasta ruhlu bir adama kızlarını sırf para için vermek istemesi.
Tabi ki saçma bir çözüm yolu, fakat burada kızın geleceği söz konusu ve ailesi mantıklı düşünebilen bir aile değil. Karşınıza alıp konuşabileceğiniz, kızınızı böyle bir insanla zorla evlendirmeyin diyebileceğiniz bir aile yok karşılarında. Sırf paraları var diye sapığın tekine kızlarını bir nevi satmak istiyorlar.
Birinin benim adıma hesap açıp fotoğraf paylaşmasıyla kıyaslanabilecek bir durum yok, o sinirle demek istediğimi anlamadığınızı düşünüyorum. Bu hesabı da yalnızca kızın anne babası görsün diyorum. Rezil bir herif olmasına karşın etrafa rezil etmek için açsın demiyorum, amaç sadece kızın ailesine göstermek.
Konu sahibi farklı bir çözüm yöntemi arıyor, cahil ve kızını böyle bir ahlaksıza vermek isteyen aileye laf anlatamazsınız. Mantıksız bir aileyi mantıklı bir şekilde ikna edemezsiniz. Ancak adamın sapık olduğunu kendi gözleriyle görmeleri gerekiyor, kaldı ki adam zaten öyle, onun adına hesap açmak tabi ki yanlış ama bu durumda o da ödenmesi gereken bir bedel benim gözümde. Zorla bu adamla evlendirilip defalarca aldatılacağı, bu adamdan çocuk doğuracağı, ailesinin boşansa bir daha eve kabul etmeyeceği bir gelecek gözüküyor şu an. Bu durumdan kaçmak için de bunun gibi ekstrem planlar denenebilir. Kızın intihar etmeye kalkışmasından çok daha iyi değil mi.
Yoksa gönül isterdi ki bu sapık sadece kendi gibi olanlarla birlikte yaşayıp başkalarına zarar veremesin, kızın ailesi kızlarını okutmuş olsun, anlayışlı olsun, kızın kendi ekonomik bağımsızlığı olsun, kendi istediğiyle evlensin vs...

Back
X