ben konuşmam ya konuşulmaz ben insan yerine koyamam onu yaBu burnunu karistiran atletli hanzoyla siz konusaniz faydasi olmazmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben konuşmam ya konuşulmaz ben insan yerine koyamam onu yaBu burnunu karistiran atletli hanzoyla siz konusaniz faydasi olmazmi acaba
Gerci sanada sarkiyormus tenhada kiatirma ihtimali var uzak dur;/ben konuşmam ya konuşulmaz ben insan yerine koyamam onu ya
kız 23 yaşında ailevi sebeplerden okulu bitiremedi liseden bıraktı sınıf arkadaşımdı, annesi anlayışlı ama tutucu işte annesine söylese bile bişey değişmez ki
Tutucunun anlamini ben mi yanlis biliyorum ya tutucu insan atletle balkondan kizini dikizleyen adama degil kiz vermek,kafa -goz dalmak ister,bu ailenin tutuculugu egitime gelince tutuyo demek ki.
Cocugun annesinin kulagina kuslar bi seyler soylese mesela kizi zor durumda birakmayacak ama kadini vazgecirecek tarzda bi seyler?
acaba ben mi yanaşsam çocuğa konuşsam ya ne derim onu da bilmem ki
Ya sey de bence oglana o kiz baska biriyle geziyor tozuyor sana uygun deil deacaba ben mi yanaşsam çocuğa konuşsam ya ne derim onu da bilmem ki
Iyidir kuzum takiliyorum oyle.haberim var evvelden.Koton prenses nhb sin kusum imge ne alemde avvel kodeste yine
Bu erkeklerde ne pislik oluyor bazilari![]()
o aklıma geliyor da kız sağolsun pis bi yanı yok ki ya çocuk kanmaz ki ya, dövdürsem mi çocuğu ya gıcık kapıyorum böyle dayak yerken izlemek istiyorum yaYa sey de bence oglana o kiz baska biriyle geziyor tozuyor sana uygun deil de![]()
Evvel dun konu acti savas cikti kiz kodesi boyladiIyidir kuzum takiliyorum oyle.haberim var evvelden.
Aynen valla yaziyi gordum icim daraldi.ne dusuncesiz bi aile.Allah im yardimcisi olsun o kizin.
Sen dovdursen ne olacak kizi terkmi edicek.o aklıma geliyor da kız sağolsun pis bi yanı yok ki ya çocuk kanmaz ki ya, dövdürsem mi çocuğu ya gıcık kapıyorum böyle dayak yerken izlemek istiyorum ya
amin, inşallah da ya hiç aklına bişey gelen olmuyo mu, çocukla konuşmak ya da kızdan tiksindirmek dışında yaAllah arkadasinin yardımcısı olsun inşallah bıran önce çözüm bulunur
Ya ise girecek evden cikacak,ya sevgili bulup sevdigi ile evlencek ya da intihar numassi yapsin evkenmem die diretsin ne bileyim baska bisey gelniyor aklaamin, inşallah da ya hiç aklına bişey gelen olmuyo mu, çocukla konuşmak ya da kızdan tiksindirmek dışında ya
En iyi çözüm maddi durumu ve ailesi olan,kibar,kızın sevebilecegi birini bulmak ama ha deyince de bulunmaz tabii.Hiç tanıdığınız veya yakınlarda biri yok mu kiza uygun?ya şimdi kızın ailesi biraz gariban ama tutucu işte, çocuğun ailesi de o çevrede sevilen sayılan türden bi aile maddi olarak da çevre olarak da iyi durumdalar çocuğun ailesi de kötü değilmiş ama çocuk paranın çevrenin etkisiyle hanzo gibi yetişmiş ahlaksızın teki işte