sapığın tekiyle başı dertte olan arkadaşım

kız 23 yaşında ailevi sebeplerden okulu bitiremedi liseden bıraktı sınıf arkadaşımdı, annesi anlayışlı ama tutucu işte annesine söylese bile bişey değişmez ki

Tutucunun anlamini ben mi yanlis biliyorum ya tutucu insan atletle balkondan kizini dikizleyen adama degil kiz vermek,kafa -goz dalmak ister,bu ailenin tutuculugu egitime gelince tutuyo demek ki.

Cocugun annesinin kulagina kuslar bi seyler soylese mesela kizi zor durumda birakmayacak ama kadini vazgecirecek tarzda bi seyler?

Tutucunun anlamini ben mi yanlis biliyorum ya tutucu insan atletle balkondan kizini dikizleyen adama degil kiz vermek,kafa -goz dalmak ister,bu ailenin tutuculugu egitime gelince tutuyo demek ki.

Cocugun annesinin kulagina kuslar bi seyler soylese mesela kizi zor durumda birakmayacak ama kadini vazgecirecek tarzda bi seyler?

acaba ben mi yanaşsam çocuğa konuşsam ya ne derim onu da bilmem ki

acaba ben mi yanaşsam çocuğa konuşsam ya ne derim onu da bilmem ki

Annesini taniyosaniz annesiyle konusup arkadasinizi kotuleyin biraz.

Onunla evlenecek kisiye aciyorum.
Kaynanasina dunyayi dar eder,cocuguyla arasini acar cok fenaa gibi seyler soyleyin .

Allah'tan umit kesilmez,belki ise yarar :/

o aklıma geliyor da kız sağolsun pis bi yanı yok ki ya çocuk kanmaz ki ya, dövdürsem mi çocuğu ya gıcık kapıyorum böyle dayak yerken izlemek istiyorum ya
Sen dovdursen ne olacak kizi terkmi edicek.
En iyisi oglani kizdan sogutmak bence.kiz killi bacakarina kisacik etek giysin orman gibi bacaklarindan belki tiksinir hanzo,kizda burnunu karistirsin ne bileyim akla gelen igrencligi yapsin ise yarar belki

amin, inşallah da ya hiç aklına bişey gelen olmuyo mu, çocukla konuşmak ya da kızdan tiksindirmek dışında ya
Ya ise girecek evden cikacak,ya sevgili bulup sevdigi ile evlencek ya da intihar numassi yapsin evkenmem die diretsin ne bileyim baska bisey gelniyor akla

Kızın ailesini mantıklı bir şekilde ikna edebilme şansınız yok belli ki.
Bir gay arkadaşlık sitesinde çocuk adına hesap açıp fotoğraflarını koysanız saçma sapan şeyler paylaşsanız. Kızın ailesine 'ay bir şey göstereceğim çok utanıyorum' şeklinde gösterseniz belki işe yarar?
Veya kızın babası bir sosyal medya hesabı kullanıyorsa sapık sapık fotoğraflar koyup çocuk adına yanlışlıkla gibi ekleseniz adamı?
Tanınmış bir aile çevrede diyorsunuz, bunu hayatta yayma riskini göze almazlar sadece kendi kendilerine bir bahane bulup iptal ederler gibi geldi bana...

Eğer sırf beraber yaşadığı için kabul etmek zorundaysa bir iş bulup kendine yeni bir düzen kursun sonuçta gerçekten istedikten sonra kadınların yapamayacağı şey yok

Nasıl seçme şansı yok yahu okumak için geçmi hayır iş bulmak için geçmi hayır
Öyle bi adamla evlense hem şiddet hem zamparalık görecek o adamdan .
Kadın çocuk yaşlı danışma hattını arasın

Sevgilisi var falan demeyin ... etrafa kızın ağlaksız oynaşık olduğunu yayarlar kızı daha beter bir hale sokarsınız... kız ailesine söylesın verirseniz intahar ederim desin belki o zaman gözleri korkar...yada siz ailesine söyleyin arkadaşım çok üzgün kendine kötü bişey yapacak sizde bu durumun sebebi olacaksınız deyin

ya şimdi kızın ailesi biraz gariban ama tutucu işte, çocuğun ailesi de o çevrede sevilen sayılan türden bi aile maddi olarak da çevre olarak da iyi durumdalar çocuğun ailesi de kötü değilmiş ama çocuk paranın çevrenin etkisiyle hanzo gibi yetişmiş ahlaksızın teki işte
En iyi çözüm maddi durumu ve ailesi olan,kibar,kızın sevebilecegi birini bulmak ama ha deyince de bulunmaz tabii.Hiç tanıdığınız veya yakınlarda biri yok mu kiza uygun?

Back
X