kızlar, benim en yakın arkadaşımın ailesi bunu komşu çocuğuyla nişanlamak istiyor ama bu çocuk bildiğiniz kro, sokakta atletle bile dolaşıyor hiç düşünce yok, kız eve gideceği zaman pencereye balkona çıkar bu kızı izler, evden çıkarken izler, işi gücü yok tek bildiği şey kızı dikizlemek, arkadaşım da maşallah gayet güzel bi kız ama okumadı işi de yok ailesine mahkum yaşıyor, yani pek seçme şansı yok gibi birşey. işin kötü yanı ben arada sırada arkadaşıma giderken bu herif mi öküz mü ne ise işte beni bile izliyor ki arkadaşımın dediğine göre her zamanki hareketiymiş yani sokaktan kız geçince bu dükkandaysa dışarı çıkıyor, balkondaysa görüş açısını güzelleştiriyor, en son bugün arkadaşımın yanına gidiyordum onun en yakın arkadaşı olduğumu bile bile beni süzmekten utanmadı üstüne ben tam yanından geçerken burnunu karıştırdı ya gözümün içine baka baka, hızla arkadaşıma koştum anlatıyorum ağlamaya başlıyor yapacak birşeyi yok, ailesi anlamıyor çocuğun babası biraz paralı diye ille o diyor kızlar karmaşık oldu biliyorum ama ne yapmalı arkadaşım, kaçsa kaçacak yer yok dursa durulacak gibi değil ya ben de birşey diyemiyorum sabret demekten başka ama sabrettikçe o öküze yaklaşıyor garibim