Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
belki psikiyatriste gidebilirim o yol gösterir bana ne bileyim nasıl düşünmem gerekitğini öğretir bana

Bu arada anlatma derken sosyal hayatında anlatma. Kadın dernekleri, ucim, psikologlara anlatabilirsin ki anlatman gerek. Bu böyle olmaz. O evden çıkmalısın.

23 yaşında ve üniversite mezunu olduğunuzu yazmışsınız. Şimdiye kadar iş bulma, başka hayat kurma, o evden kurtulma gibi girişimleriniz oldu mu?

kendimi hazır hissedersem yazacağım insagramda buldum saadet özkan efe

23 yaşında ve üniversite mezunu olduğunuzu yazmışsınız. Şimdiye kadar iş bulma, başka hayat kurma, o evden kurtulma gibi girişimleriniz oldu mu?
hayır maalesef olmadı üni zaten gazide okudum o yüzden ailemleydim

hayır maalesef olmadı üni zaten gazide okudum o yüzden ailemleydim
Bana çok garip geldi. Yargılamak istemiyorum. Ama çoğu genç şimdi azıcık aile baskısında bile kendine yeni bir hayt kuruyor. Siz korkunç bir haldesiniz çocuk değilsiniz eğitimsiz değilsiniz ama ööyle bekliyor musunuz orda.

Bu arada anlatma derken sosyal hayatında anlatma. Kadın dernekleri, ucim, psikologlara anlatabilirsin ki anlatman gerek. Bu böyle olmaz. O evden çıkmalısın.
evet tabiiki sosyal ortamda anlatamam ama psikyatrist düşünüyorum gerçek hayatta birine anlatabilecek cesaret bulursam evet gitmek istiyorum

Sizin aile seytangillet kabilesi i başta deccal i var zaten yanında yardımcı iblis olan size olmuş aile baba kelimesi kullanılmasın lütfen talihsiz çocuklar bu hayatta cehennemi. yaşıyor bence gerçekten hepiniz kurtarilmalisiniz.Yalniz savcılık adresinizi isterse internet adresinden eviniz bulunursa şaşırmayın site verir yani bence o bilgileri konuyu kapatıp gitsenizde bulunursunuz bunu biliyorsunuz degilmi ???? Savcılık bu konuyu ihbar kabul edebilir .Belli olmaz orası yani sonra şaşırmayın ciddi pedefiliden bahsettiniz torunlar dahil bu suçtur pedefoli ağır suç

iş arayışına girdim işte il dışı olarak şöyle hani kpss vs. il dışı kazanırsam gidebilrim onunn haricinde bir tanıdığım yok bana iş verebilecek pek çevremiz yok yani yoksa özel okullarda falan çalışabilridm a am orda da maalesef mobing dönüyor

ama şuan böyle bir şey istemioyrum ben beni savcılığa verin diye açmadım duygusal bir destek için açtım bu sayfayı ve benim düşüncelerimi değiştirebileceğiniz için açtım lütfen bunu yaptırarak ve yaparak bana daha kötü bir travma yaşatmayın.

kendimi hazır hissedersem yazacağım insagramda buldum saadet özkan efe
Bu konuyla canla başla uğraşan emek veren savaş veren insanlara ulaşınca, yazınca şak diye haberlere çıkmıyorsunuz, adınız sağda solda geçmiyor ki neye hazır olacaksınız?

Burada kendinizi acındırmaya hazırsınız ama değil mi?

Üzgünüm ama çözüm aradığınızı hatta bu konunun gerçek olduğunu bile düşünmüyorum, sayfalarca çözüm öneriliyor umurunuzda değil inanç Allah intihar cinnet olumsuz ne varsa sayıp döküyorsunuz.

Konu gerçekse torunları kurtarmak adına bi zahmet hazır olun da çözüm bulun madem, hadi kendinizi geçtiniz 23 yaşında üni. mezunu bir yetişkin olarak, torunlara da aynı travmanın yaşatılmasına seyirci kalmayın hiç olmazsa bu işe yarayın. Bu nedir ya!?

eğer bu şekilde olacaksa ben bu sayfayı kapatmak zorunda kalacağım 23 yıldır daha bu konuyu insanlara açma cesaretini yeni yeni kazandım yeni yeni sitelere yazabilme gücünü elime aldım özür dilerim ama ben beni şikayet edin diye açmadım bu sayfayı kendinize iyi bakın.

Kusura bakma ama o evde duracağıma tuvalet temizlerim. Düşüncen çok saçma. Hem konfor alanından çıkmıyorsun hem yok ölücem öldürücem edebiyatı yapıyorsun

Son düzenleme:
Düşüncelerinizi değiştiremiyoruz biz size ne yapacağınızı söylüyoruz. Psikiyatriste gidin diyorum belki giderim diyorsunuz. Siz kurtulmak istemiyorsunuz ki sadece duygusal destek arıyorsunuz. Duygusal destekle çözülmez o evde kaldıkça. Harekete geçin.

Ben sikayet etmis bulundum. Yarın bir gün evine kagıt geldiğinde bunu bil diye açıklıyorum. Çünkü bu işin şakası olmaz. Konuyu silsen bile geri gelecek. Konu silmek yasak.

tamam tüm yazdklarımı geri alıyorum ben öyle şeylerin olmadıgını varsayın

Cevaplarınızı şaşkınlıkla okuyorum sizin derdiniz ne tam olarak anlayamadım
Bence ters giden oturmayan şeyler var kusura bakmayın sırf ilgi için burda böyle bişey yaptıysanız sizede yazıklar olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…