- 30 Nisan 2024
- 67
- -4
- 6
- 23
- Konu Sahibi IcselYolcu
-
belki psikiyatriste gidebilirim o yol gösterir bana ne bileyim nasıl düşünmem gerekitğini öğretir banaLanet olsun böyle aileye insanlara ya. O zaman hiç anlatmayın benim tavsiyem kanıt toplamaya çalışın, ben pek bilmiyorum ama yorumlardaki kişilerin yazdığı isimlere ulaşın, sosyal medyadan duyurun twitter falan kullanıyorsanız. Maddi durumunuz iyi ise bir psikolog ile görüşün. Değilse devlet hastanesinden psikiyatri randevusu alın ve gitmişken doktora da ne yapabilirim diye bir danışın, yol göstereceklerini düşünüyorum. Ve kadın sığınma evleri falan oluyor onları da düşünün, evden çıkmaya bakın bir an önce. Kadın derneklerine yazın sosyal medyadan.
Bu arada anlatma derken sosyal hayatında anlatma. Kadın dernekleri, ucim, psikologlara anlatabilirsin ki anlatman gerek. Bu böyle olmaz. O evden çıkmalısın.Öncesi senin suçun değildi. 20 li yaşların ortalarına kadar etki altında kalmak çok normaldir. Artık gidebilirsin, artık içinde bir yol arayan bir güç uyandı. Sığınma evlerinde sonsuza kadar kalmayacaksın zaten. İş bulmana yardımcı olurlar. Senin de kafana yatan biriyle ev arkadaşlığı yaparsın. Ama kimsesizliğini bu yaşadıklarını anlatma insanlara. Mesela şart koş bu eve erkek giremez diye. Bundan sonra kendini herkesten korumak şart. Öncesi ana babanın işiydi ama zaten hain evdeymiş.
kendimi hazır hissedersem yazacağım insagramda buldum saadet özkan efeverdiğimiz kişilere ulaştınız mı? Yücel Ceylan Ve Saadet Özkan isimli kişilere? biraz daha beklerseniz ben ulaşacğaım kk de böyle böyle biri var sizi önerdik vb. diyerek çünkü. Burada laf yetiştirmek yerine çözüm bulmanız gerekmiyor mu?
İletişimin sıfır olduğu, kimsenin kimseyi umursamadığı bir aile ortamında bunları yaşayıp neyinden korkuyorsunuz?
Etrafınız da tuhaf buluyormuş insanlar aptal değil anlamıştır zaten bi şeyleri. 23 yaş az değil, 14-17 olsanız anlayacağım da buraya gelecek bilinci yolu yordamı bulmuşsunuz bu konularda adı geçen, çözüm üreten kimseyi nasıl bulamadınız üni mezunu olarak onu anlamadım.
hayır maalesef olmadı üni zaten gazide okudum o yüzden ailemleydim23 yaşında ve üniversite mezunu olduğunuzu yazmışsınız. Şimdiye kadar iş bulma, başka hayat kurma, o evden kurtulma gibi girişimleriniz oldu mu?
Bana çok garip geldi. Yargılamak istemiyorum. Ama çoğu genç şimdi azıcık aile baskısında bile kendine yeni bir hayt kuruyor. Siz korkunç bir haldesiniz çocuk değilsiniz eğitimsiz değilsiniz ama ööyle bekliyor musunuz orda.hayır maalesef olmadı üni zaten gazide okudum o yüzden ailemleydim
evet tabiiki sosyal ortamda anlatamam ama psikyatrist düşünüyorum gerçek hayatta birine anlatabilecek cesaret bulursam evet gitmek istiyorumBu arada anlatma derken sosyal hayatında anlatma. Kadın dernekleri, ucim, psikologlara anlatabilirsin ki anlatman gerek. Bu böyle olmaz. O evden çıkmalısın.
Sizin aile seytangillet kabilesi i başta deccal i var zaten yanında yardımcı iblis olan size olmuş aile baba kelimesi kullanılmasın lütfen talihsiz çocuklar bu hayatta cehennemi. yaşıyor bence gerçekten hepiniz kurtarilmalisiniz.Yalniz savcılık adresinizi isterse internet adresinden eviniz bulunursa şaşırmayın site verir yani bence o bilgileri konuyu kapatıp gitsenizde bulunursunuz bunu biliyorsunuz degilmi ???? Savcılık bu konuyu ihbar kabul edebilir .Belli olmaz orası yani sonra şaşırmayın ciddi pedefiliden bahsettiniz torunlar dahil bu suçtur pedefoli ağır suçbenim aile çok sıkıntılı inanki yani birbirmzn yüzüne bakmayız iletişim 0 kimse kimseyi sevmiyor asla sarılmıyor. dışardan da anlaşılıyor insanlar tuhaf karşılıyor bizi. her birimizde bir sıkıntı var ben içe kapanığım aile üyeleriyle iletişimim yok annemde zaten ossyal biri değil o da kapalı kutu baba desenk ahlaksız küfürbazın teki
iş arayışına girdim işte il dışı olarak şöyle hani kpss vs. il dışı kazanırsam gidebilrim onunn haricinde bir tanıdığım yok bana iş verebilecek pek çevremiz yok yani yoksa özel okullarda falan çalışabilridm a am orda da maalesef mobing dönüyorBana çok garip geldi. Yargılamak istemiyorum. Ama çoğu genç şimdi azıcık aile baskısında bile kendine yeni bir hayt kuruyor. Siz korkunç bir haldesiniz çocuk değilsiniz eğitimsiz değilsiniz ama ööyle bekliyor musunuz orda.
ama şuan böyle bir şey istemioyrum ben beni savcılığa verin diye açmadım duygusal bir destek için açtım bu sayfayı ve benim düşüncelerimi değiştirebileceğiniz için açtım lütfen bunu yaptırarak ve yaparak bana daha kötü bir travma yaşatmayın.Sizin aile seytangillet kabilesi i başta deccal i var zaten yanında yardımcı iblis olan size olmuş aile baba kelimesi kullanılmasın lütfen talihsiz çocuklar bu hayatta cehennemi. yaşıyor bence gerçekten hepiniz kurtarilmalisiniz.Yalniz savcılık adresinizi isterse internet adresinden eviniz bulunursa şaşırmayın site verir yani bence o bilgileri konuyu kapatıp gitsenizde bulunursunuz bunu biliyorsunuz degilmi ???? Savcılık bu konuyu ihbar kabul edebilir .Belli olmaz orası yani sonra şaşırmayın ciddi pedefiliden bahsettiniz torunlar dahil bu suçtur pedefoli ağır suç
Belki demeyin hemen şimdi randevu alın lütfen. Yol gösterir emin ol, onlar bu konulara da dikkat ediyor yol gösteriyor. Bende gitmiş biriyim.belki psikiyatriste gidebilirim o yol gösterir bana ne bileyim nasıl düşünmem gerekitğini öğretir bana
Bu konuyla canla başla uğraşan emek veren savaş veren insanlara ulaşınca, yazınca şak diye haberlere çıkmıyorsunuz, adınız sağda solda geçmiyor ki neye hazır olacaksınız?kendimi hazır hissedersem yazacağım insagramda buldum saadet özkan efe
eğer bu şekilde olacaksa ben bu sayfayı kapatmak zorunda kalacağım 23 yıldır daha bu konuyu insanlara açma cesaretini yeni yeni kazandım yeni yeni sitelere yazabilme gücünü elime aldım özür dilerim ama ben beni şikayet edin diye açmadım bu sayfayı kendinize iyi bakın.ama şuan böyle bir şey istemioyrum ben beni savcılığa verin diye açmadım duygusal bir destek için açtım bu sayfayı ve benim düşüncelerimi değiştirebileceğiniz için açtım lütfen bunu yaptırarak ve yaparak bana daha kötü bir travma yaşatmayın.
Kusura bakma ama o evde duracağıma tuvalet temizlerim. Düşüncen çok saçma. Hem konfor alanından çıkmıyorsun hem yok ölücem öldürücem edebiyatı yapıyorsuniş arayışına girdim işte il dışı olarak şöyle hani kpss vs. il dışı kazanırsam gidebilrim onunn haricinde bir tanıdığım yok bana iş verebilecek pek çevremiz yok yani yoksa özel okullarda falan çalışabilridm a am orda da maalesef mobing dönüyor
Düşüncelerinizi değiştiremiyoruz biz size ne yapacağınızı söylüyoruz. Psikiyatriste gidin diyorum belki giderim diyorsunuz. Siz kurtulmak istemiyorsunuz ki sadece duygusal destek arıyorsunuz. Duygusal destekle çözülmez o evde kaldıkça. Harekete geçin.ama şuan böyle bir şey istemioyrum ben beni savcılığa verin diye açmadım duygusal bir destek için açtım bu sayfayı ve benim düşüncelerimi değiştirebileceğiniz için açtım lütfen bunu yaptırarak ve yaparak bana daha kötü bir travma yaşatmayın.
Ben sikayet etmis bulundum. Yarın bir gün evine kagıt geldiğinde bunu bil diye açıklıyorum. Çünkü bu işin şakası olmaz. Konuyu silsen bile geri gelecek. Konu silmek yasak.Düşüncelerinizi değiştiremiyoruz biz size ne yapacağınızı söylüyoruz. Psikiyatriste gidin diyorum belki giderim diyorsunuz. Siz kurtulmak istemiyorsunuz ki sadece duygusal destek arıyorsunuz. Duygusal destekle çözülmez o evde kaldıkça. Harekete geçin.
Cevaplarınızı şaşkınlıkla okuyorum sizin derdiniz ne tam olarak anlayamadımama şuan böyle bir şey istemioyrum ben beni savcılığa verin diye açmadım duygusal bir destek için açtım bu sayfayı ve benim düşüncelerimi değiştirebileceğiniz için açtım lütfen bunu yaptırarak ve yaparak bana daha kötü bir travma yaşatmayın.
Bravoooo tebriklertamam tüm yazdklarımı geri alıyorum ben öyle şeylerin olmadıgını varsayın
Yalan mıydı? Eve kagıt geldiğinde napacaksın ifade vermeye gittiğinde napacaksın?tamam tüm yazdklarımı geri alıyorum ben öyle şeylerin olmadıgını varsayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?