Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben gerçekten kendimi asarsam affedilir miyim bunu merak ediyorum çünkü artık sıkıldım bunaldım yani ben evden göçüpte gitsem başka ülkeyede taşınsam yaşanan yaşandı dokunulan dokunuldu yapayalnız tek başıma yaşayıp aklıma bunlar gelecek sonra insanlar soracak neden ailenle görüşmüyorsun diye ben ne diyeceğim

Yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum
Kadının beyanı esastır…. ne demek karakoldan sonra ne yapacağım ben … okumuş etmişsin yapma Allah aşkına devlet yurduna olsun kadın sığınma evleri olsun bir çok şey var az aklını başına topla silkelen
Gidip şikayetçi ol
Hala aynı evde kalman bile senin için bir tehlike gözünü seviyim yaa kendine gel

Ben daha dün okudum baba yaratıgı öz kızına 13 yasından itibaren 8 yıl boyunca tecavüz ediyor. Kızından 2 cocugu oluyor kızından olan cocuguna da tecavüz ediyor.

Kafayı yememek, cıldırmamak elde degil.

bende çok vicdan azabı çekiyorum bana ve diğer yaptığı tacizler ne olacak bu sapık biz görmediğimiz zamanlarda da elbet bir şeyler yapmıştır zaten kimse seisni çıkaramıyor benimle beraber bu sapık özür dilerim ama çok terbiyesizce seviyor çocukları yani görünce sizde rahatsız olursunuz ama nedense kimse uyaramıyor özelillikle annem hiçbir şey diyemiyor ne biçim seviyorsun torununu yeğenini diyemiyor

Su an bile sesini duyurmak için an meselesi. Söylediğim yerlere ulasmaya calıs bir korkun mu var neyden korkuyorsun? Babanla aynı evde durmak su an cok tehlikeli ve ciddi.
korkuyorum çünkü ne olacağın bilmiyorum bu adam bana zarar verir mi bilmiyorum zaten aile üyelerim beni desteklemecektir yani bu şikayet sonrası ne olacağını inanın kestiremiyorum

şerefsiz köpekler

çok haklısın tabii ki şikayet etmem gerek bu ama hani lisede yaptı taciz evet üni de sadece bakışla rahatsız oldum hani aradan taciz zamanı geçmiş ya bir sorun olur mu delil olarak

korkuyorum çünkü ne olacağın bilmiyorum bu adam bana zarar verir mi bilmiyorum zaten aile üyelerim beni desteklemecektir yani bu şikayet sonrası ne olacağını inanın kestiremiyorum
Hicbir sey olmayacak hicbir sey. Desteklemesinler hic önemli değil destekleri ailen bile olmayacaklar artık bunlardan sonra. Ve hicbir sekilde zararda göremezsin ya dernekler, vakıflar, sıgınma evleri, savcılık, karakol nicin var? Bu kadar kolay mı sanıyorsun?

Sorsun hayat tarzımız aynı değildi,fazlasıyla kuşak çatışması vardı anlaşamadık dersiniz .Herşeyi hallettiniz tek derdiniz el ne der mi?

hiç böyle işlere girişmedim bilemiyorum korkuyorum.. hiç karakola gitmedim birini hiçbir yerden şikayet de etmedim

çok haklısın tabii ki şikayet etmem gerek bu ama hani lisede yaptı taciz evet üni de sadece bakışla rahatsız oldum hani aradan taciz zamanı geçmiş ya bir sorun olur mu delil olarak
Niye sorun olsun yaa gidip derdini anlatacaksın böyle böyle oldu diye yapmayın Allah aşkına aklı selim düşünün yaa akıl var mantık var

Sorsun hayat tarzımız aynı değildi,fazlasıyla kuşak çatışması vardı anlaşamadık dersiniz .Herşeyi hallettiniz tek derdiniz el ne der mi?
tabi öyle de ne bileyim düşnen birisiyim işte insanlar ne der ne olur diye belki de yanlıştır bu düşündüklerim ama utanç duygusuyla kaldım hep o yuzden ve 23 yıl boyunca utanç ve içime kapanıklık insanlarla paylaşamama psikolğa bile gitmediğim için dışarıya karşı açılamadım insanlara açılamadım bağımsız özerk bir birey olarak

Saadet Özkan Efeye yazdın mı konu sahibi. Bak bu senin için bir dönüm noktası olacak. Bir pisliği hapse göndereceksin.

Siz önce kendinizi emniyete alın,burası Türkiye.Fidin uzaklaşın kendi hayatınızı kurun.Ekonomik olarak kendinizi sağlama alın bu süreç yıpratıcı olacak,dayanmak için imkanınız yoksa olmalı

Herşey bitti bumu kaldı bu herif cezasını çekti o evden çıktın gittin derdin bumu kaldı Terapi alırsın o pisliğin sonunu düşünür ve iyi olursun o pis ruhu o pis vücudu elbet yok olacak onun yaşattığı şeylerde zamanla yok olacak başarırsın adım at.İnsanlara mi ne diyeceksin Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz bir adiden kurtuldum iyiyim diyeceksin canın isterse anlatmayacaksin ne alakasi var insanlarla canını psikolojini kurtarsana bunu anlamayan insan o herifin cehennemdeki arkadaşıdir zaten onun kafasindadir oda pisliktir .Niye pisliklere hesap vereceksin onlar düşünsün Aile üyelerinin de canı cehenneme derdim bu durumda onlara hala aile mi diyorsunuz ne ailesi ya aile olsa ortada böylemi olurdun görüşme bir daha

hiç böyle işlere girişmedim bilemiyorum korkuyorum.. hiç karakola gitmedim birini hiçbir yerden şikayet de etmedim
Girismek zorundasın ve giriseceksin de. Girismedin diyelim evlenip gittin veya is bulup bi kenara cekildin yalnız yasıyosun bu adamın varlıgı her zaman yakanda olacak. Aile kursan dügününde olacak ayrı eve cıksan bayramda seyranda yanı basında olacaksın bir sekilde hep yanyana olacaksınız korkuyorum diye diye ömür heba edeceksin.

hepinize teşekkür ederim sizide üzdüysem hakkınızı helal edin iyiki varsınız gerçek hayatta sizi görsem asla ama asla anlatamayacağım şeyleri buraya yazmak durumunda kaldım

Yakın bir arkadaşınız evinde kalacağınız biri var mı? Eğer varsa gidin o evde kalın. Ya da bu bir akrabanız da olabilir. Gözleriyle taciz ettiği için ve açık bir eylemde bulunmadığı için şikayet etmek de maalesef sonuç vermez ve polisler genelde bunlar aile içi şeyler diyip müdahale etmeyip geri gidiyorlar, uğraşmak istemiyorlar. İş arayın ve de bu süreçte evinde kalacağınız birisi varsa oraya yerleşin. Tek aklıma gelen çözümler bu oldu şimdilik.

Evin içerisinde defalarca tacize uğradım ve bu temaslı oldu.

Bir daha yaptığımda değil yapmaya teşebbüs ettiğinde derhal polise git.
başım da açık acaba bu yüzden Allah beni kurtarmıyor bu durumdan
Alakası yok yahu! Aşağlık babanız bir sapık ondan yapıyor. Tek neden bu.
Ayrıca Allah gökten inip sana yardım etmez sana akil vermiş aklını kullanıp polise gidebilirsiniz. Bu gün bakan yarın başka şeyin planını yapar ona göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…