- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
neyse bişey demiycem size. engelleyin olsun bitsinfake misin ya muhabbetlere bak adam bi ton saymış sende dinlemişsin daha şey yazardım da neyse...
şaşkına döndüm. çünkü hiç beklemiyordum.Keşke hiç dinlemeseydiniz , bayağı konuşmuş örnekler vermiş belli ki sizi uzaktan uzağa inceliyor , belki şok oldunuz bir anda , ancak ben eşimi seviyorum apartmanda herkes bilir falan açıklamalarına gerek yokmuş
Kim o ne demek ne cüret ? Asla ve asla dinlememeliydiniz ,kalkıp gitseydiniz keşke , bunlardan her şey beklenir. Çok ama çok uzak durun her ikisinde de
evet gitmem büyük bi hata. zaten farkındayım. ama geçmişe dönemem ki. zaten pişmanımHata Başta evde eşi varken sizin içeri girmeniz ne kadar ısrar edebilir ki hemde boşanmış eşi. Ve kadın kahve yapmaya gidince oda da kalmanın. .. Eşinize anlatırsaniz büyük ihtimal bunlara takılır.
evet gitmem büyük bi hata. zaten farkındayım. ama geçmişe dönemem ki. zaten pişmanım
aşırı kıskanç biriEş var anlatılır , eş var hayatta söylenmez . Şimdi senin eşin hangi kategoride ?
Eğer gider bulur adamı , başını belaya sokar diyorsan hiç söyleme .
Yarın başka bir şey olur , duyar da bana niye söylemedin diye sizi suçlarsa , anlat .
Yani eşini en iyi sen tanırsın .
Ama yaptığın yanlışı herkes söylemiş zaten , umarım bir daha aynı gaflete düşmezsin .
Ne demek adama açıklama yapar gibi ''ben kocam seviyorum '' demek ? Ola ki bir daha gelir başına ; korktuğunu belli etme bu kadar , höööst dedin mi tırsar bu tipler .
aşırı kıskanç biriEş var anlatılır , eş var hayatta söylenmez . Şimdi senin eşin hangi kategoride ?
Eğer gider bulur adamı , başını belaya sokar diyorsan hiç söyleme .
Yarın başka bir şey olur , duyar da bana niye söylemedin diye sizi suçlarsa , anlat .
Yani eşini en iyi sen tanırsın .
Ama yaptığın yanlışı herkes söylemiş zaten , umarım bir daha aynı gaflete düşmezsin .
Ne demek adama açıklama yapar gibi ''ben kocam seviyorum '' demek ? Ola ki bir daha gelir başına ; korktuğunu belli etme bu kadar , höööst dedin mi tırsar bu tipler .
ev bizimEv kiraysa taşının
Sizinse satın ve taşının.
Pis herif.
psikoloji tedavi görmesinde önayak olmuştum kadının.sizin ne işiniz var çocuğunu döven bir kadın ve sapık bir adamın evinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?