- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
eşim zaten sinir oluyor kadına. zamanında keşke onu dinleseydimBence eşinize birazından bahsedin(evine girmiş bulundum eşide ordaymış çok rahatsız oldum bakışından üslubundan bi daha asla gidip gelmem görüşmem gibi) detaya girmeden çünkü illaki karşılaşıcaksınız yine bişey olursa eşiniz duyarsa çok daha kötü olur (Allah korusun) ve o kadına da kesinlikle güvenmeyin muhattap olmayın düzgün biri olsa çocuklarını dövmesine çirkinliklerine katlanıp üstüne bide kahve yapmazdı heralde...
zaten pek sağlıklı psikolojide olmadığı kesin, daha başka sıkıntıları da var belli ki. iyi bir şeye önayak olmuşsunuz ancak bu kadarı yeterli, evine girip çıkmanız gerekmez.psikoloji tedavi görmesinde önayak olmuştum kadının.
zaten pek sağlıklı psikolojide olmadığı kesin, daha başka sıkıntıları da var belli ki. iyi bir şeye önayak olmuşsunuz ancak bu kadarı yeterli, evine girip çıkmanız gerekmez.
hani arada bi samimiyet olsa falan oturur nasılsın muhabbet i yapılır ama bu herif sapıkmış aman aman uzak durun eşinize anlatın dediğim gibi isim vermeyin allah korusun yarın bi gün eşinize duyursa eşiniz kızar niye demedin bir şey diyeevet haklısınız. mutfakta sandalye filan yok. ben de pek ayaktaduramıyorum. yoksa hayaatta yalnız kalmaya cesaret edemem
Yalan söylemekle hiçbir şey söylememek arasında dağlar kadar fark var.ben de ondan korkuyorum. çünkü kıskançlıktan çalışmama bile izin vermez. böyle bi durumda cinayet çıkabilir. ama yalan söylersem de içim rahat etmez. aradayım
anlatta kocan katil olsun ....çocuklarını döven bi komşumdan bahsetmiştim. terapilere devam ediyor.
geçen gün evine gittim kadının. eski kocası da evdeydi. ben hayatta girmem. ama ısrar etti. muhattap olmak istemiyorum o adamla. defolup gidene kadar kal. neyse istemeye istemeye kaldım.
kadın türk kahvesi yapmaya gitti. adam başladı iltifatlara. senin 3. çocuk yolda. hala fıstık gibisin. bi de haticeye bak. 10 tane doğurmuş gibi. biraz senin çekiciliğin onda olsa bu yuva yıkılmazdı. benim karım olsan değerini bilir, çocuklarına baba olurdum. buralardan gideriz. ayda bir kere gelen ben haftada 5 6 gün gelir oldum, dedi. bana bak. seni doğduğuna pişman ederim. benim kocama ne kadar aşık olduğumu bütün bina biliyor. bir daha karşıma çıkma. herkese, herşeyi anlatırım, dedim...
sorum şu: olanları kocama ve komşuma anlatıyım mı? inanmazlar diye de jkorkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?