- 14 Ocak 2014
- 148
- 167
- 103
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Hadi eşine söyledin diyelim neler yapacağını kestirebiliyormusunben de ondan korkuyorum. çünkü kıskançlıktan çalışmama bile izin vermez. böyle bi durumda cinayet çıkabilir. ama yalan söylersem de içim rahat etmez. aradayım
aklım başıma geldi zaten. milleti kendi eşim gibi sanıyorum işte. orda hatamTövbe bismillah aman dikkat et bunun gibi pisliklerden herşey beklenir ve şuna çok dikkat edin lutfen arkadas komsu vs kim olursa olsun eşleri evde veya yeni geldi ise durmayin o evde çikin lutfen ...
kaydederim de eşim kan çıkarırAblacığım olay üstüne yıkılmadan belgele ve eşine dinlet. Misal veriyorum bir daha karşılaştığında kesinlikle telefonunun ses kayıt uygulaması aktif olsun ki kendini ger ihtimale karşı temize çıkarabilesin somut bir şekilde. Zira o pezevenk pek de arlanacak birine benzemiyor. Hamile bir hanımefendiye dahi bunları eski eşinin evinde lak lak söyleyebiliyorsaher daim temkinli davranmalısın, bana göre.
benimki de öyle. ondan korkuyorumHadi eşine söyledin diyelim neler yapacağını kestirebiliyormusun
Ya kötü biseyler olsa adama bişey yapsa
Bence sesiz kal
Ben hayatta böyle bişey başıma gelse soyleyemem eşime kesin adamı gebertir
olabilir bak. bunu hiç düşünmedimBelki kadının haberi vardır zaten. Kocası zorlamıştır içeri davet et diye. Dikkatli ol.
ben de çok huzursuzum. ama kan çıkar diye korkuyorumben kocama anlatırdım.
ben ayakda duramadığım için oturmak zorunda kaldım. normalde hayatta yalnız kalmamzKadının boşanmış eşi evdeyken sizin orada ne işiniz var asıl yanlışlık burada başlıyor,ısrarlara dayanamadınız girdiniz kadın mutfağa gşttiğinde sizde yanına gitseydiniz,adamla başbaşa kalmak zorunda değildiniz.hangi eş karısına başka bir erkek tarafından olağandışı sözler söylediğinde rahatsız olmaz bunuda algılayabilecek olgunlukdasınızdır heralde.
asla gitmem bi dahabahsetmeyin böyle pislikler yüzünden katil olunur. siz de evlerine tekrar gitmeyin bence. madem boşanmışlar arkadaşınıza da nedenini söyleyin.
Valla ben korkarımben ayakda duramadığım için oturmak zorunda kaldım. normalde hayatta yalnız kalmamz
kocanın kişiliğini sen biliyorsun sonuçta. benim kocam temkinli ol der bana unutturmaya çalışırdı. Başka bir şey olmazdı. ileride adam iftira atcak olur ya da daha ileri giderse kocanız sen bana söylemedin deyip size güvenmeyebilir.ben de çok huzursuzum. ama kan çıkar diye korkuyorum
asla gitmem bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?