Çocuktur yapar, dışlamayın demişsiniz ama çok açık yazamadım, ablasına artık nasıl bir şey yaptıysa uyutmuş soymuş, taciz etmiş videosunu gördük. Bilmiyorum uyku ilacı mı kullandı, kız kendisi alkol kullanıp gelip evde odasında yatarken mi bu durum oldu ne halt etti anlamıyorum. Düşündükçe sinirden elim ayağım titriyor
Oha.Çocuktur yapar, dışlamayın demişsiniz ama çok açık yazamadım, ablasına artık nasıl bir şey yaptıysa uyutmuş soymuş, taciz etmiş videosunu gördük. Bilmiyorum uyku ilacı mı kullandı, kız kendisi alkol kullanıp gelip evde odasında yatarken mi bu durum oldu ne halt etti anlamıyorum. Düşündükçe sinirden elim ayağım titriyor
Ayyy ben bunu şimdi gördümÇocuktur yapar, dışlamayın demişsiniz ama çok açık yazamadım, ablasına artık nasıl bir şey yaptıysa uyutmuş soymuş, taciz etmiş videosunu gördük. Bilmiyorum uyku ilacı mı kullandı, kız kendisi alkol kullanıp gelip evde odasında yatarken mi bu durum oldu ne halt etti anlamıyorum. Düşündükçe sinirden elim ayağım titriyor
Bence ağzını burnunu kırmalık.Ensest ilişkilere yatkınlık bu. Tedavi olması gerekiyor yani. Ayılıp bayılmaya gerek yok. Sizinde böyle millete duyurmanıza gerek yok. Çocuğ faydanız olsun istiyorsanız bulun bir psikolog, zorla götürün çocuğu. Tedavi sürecini takip edin.
Bende instagramda denk gelmiştim geçen sene. Bir ünlü şikayet için paylaşmıştı. Annesini duşta videoya alanlar mı dersin, ablasını çekenler mi, neler neler.
Bugün sabah Teyzem kahvaltıya çağırdı. Teyzemlede çok yakınız, hakikaten ikinci annem gibi. Küçük kuzenim (14) elimde büyüdü sayılır. Son 1 yıldır falan telefon elinden düşmüyordu. Bugün ablası (19) eğilmiş çekmecede bir belge ararken dikkatimi çekti sanki onu kameraya çekiyor gibiydi ama yakıştıramadım. Elimde de ispat olmadığı için daha fazla dikkat etmeye karar verdim. Neyse kahvaltı bitti teyzem ve oğlu, avmye gidecekti ben de kalkıp eve geçecektim. Teyzem önden indi aşağı arabasını çalıştırıp kapının önüne getirip arabadan eve bir kutu taşıyacaktı. Diğer kuzenimle vedalaştık, o odasına gitti. O ara bende çocuğu denemek istedim. Teyzemlerin kapısının önünde bir boy aynası birde karşısındaki dolap kapakları aynalı. Ben bu boy aynasının önünde bilerek eğildim oyalanarak ayakkabımı giyerken aynadan kontrol ediyordum ki iki aynadan yansıyarak gördüm kamerası açıktı ve beni çekiyordu. Hiçbir şey söylemeden elinden aldım telefonu, direndi üstüme atıldı ver telefonumu diye o ara diğer kuzenim geldi. Dedim böyle böyle, inkar etti ama baktım sadece ben değil teyzem ve kuzenimi de çekmiş galeride. Üstelik bir de şifreli klasör var.
İspat edince bu evden kaçtı. Teyzeme haber verdim geldi, ve bir şok daha yaşadık. Whatsappdan mesaj geldi, whatsappı açtık bu bir gruba üyeymiş, böyle evde karısını, akrabalarını falan çeken. Grup geçmişinde ablasının uyurken sağını solunu açılıp çekilmiş videosunu bulduk. Daha da ayrıntıya girmek istemiyorum ama o grupta bir sürü şeref sınırlarını aşan şeyler var.
Teyzem bayılıp fenalaştı. Diğer kuzenim sinir krizi geçirdi. Bugün şok üzerine şok yaşadım, sinirimden yerimde duramıyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Teyzem bunu kimseye söyleme biz halledeceğiz yoksa hakkımı helal etmem diye yalvardı. Şimdi ben ne yapsam aileme söylesem mi söylemesem mi?
Diğer yandan, ben bu kuzenimle bir daha aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Konuyu hasır altı edersem aileme ne diyeceğim? Bir daha ailemin bulunduğu ortama girmesini istemiyorum, bende onun bulunduğu ortama girmek istemiyorum. Bir yandan teyzem çok üzüldü, onu daha da fazla üzmeyeyim diyorum ama çok karışık oldu kusura bakmayın aklımı toparlayamıyorum. Elimizde büyüyen çocuk nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Bir yandan bakınca da çocuktur hata yapar demek istiyorum ama diyemiyorum. Ne yapmalıyım sizce ?
Hanımefendi böyle şeyler var gerçekten. Siz nerede yaşadığınızı sanıyorsunuz ki? Varsın bu kurgu olsun. Ama ben kendi gözlerimle şahit oldum annesinin ablasının eğilmiş fotoğraflarını arkadan çekip orda burda annemi/ablamı bec..mek ister miydiniz diye yazan insanları.Bu tamamen kurgu sana inanmıyorum
Bu kişi önceden bir konuya kendi konusu şeklinde mesaj göndermiş annesini bacısını çekiyor diye şimdide kuzenim yapıyor diyor o değişik geldi inanmak zorunda değilim ayrıca kurguHanımefendi böyle şeyler var gerçekten. Siz nerede yaşadığınızı sanıyorsunuz ki? Varsın bu kurgu olsun. Ama ben kendi gözlerimle şahit oldum annesinin ablasının eğilmiş fotoğraflarını arkadan çekip orda burda annemi/ablamı bec..mek ister miydiniz diye yazan insanları.
Bencede kurgu, ablasını bayıltmış da taciz etmiş yok ebesinin körü nasıl bayıltıyorsa artk. O çocuk zaten telefonu şifreliyordur , telefonu almışda girmişlerde. Bazen bu sitenin üyeyi daha çok bağlamak için böyle konular açtığını bile düşünüyorum. Gerçekten buram buram fake kokan konular var günlerce yazılıyorBu kişi önceden bir konuya kendi konusu şeklinde mesaj göndermiş annesini bacısını çekiyor diye şimdide kuzenim yapıyor diyor o değişik geldi inanmak zorunda değilim ayrıca kurgu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?