Bencede kurgu, ablasını bayıltmış da taciz etmiş yok ebesinin körü nasıl bayıltıyorsa artk. O çocuk zaten telefonu şifreliyordur , telefonu almışda girmişlerde. Bazen bu sitenin üyeyi daha çok bağlamak için böyle konular açtığını bile düşünüyorum. Gerçekten buram buram fake kokan konular var günlerce yazılıyor
Soylemeyin bence kimseye. Zaten ailesine söylemişsiniz başkalarına soylemenizin bi anlamı yokki. Teyzeniz oğlu adına çok utaniodur zaten bide ailenize söylerseniz yüzlerine bakamaz diye düşünüyorum . Aranızda kalsın ailesi gerekeni yapar zaten
Konu sahibi siz doktor değil misiniz?
Siz ailenize söyleyip söylememe konusunda platforma danışmadan önce psikiyatri bölümü alanı olan doktor arkadaşlarınıza sorun lütfen diğer aile bireyleri ile paylaşıp paylaşmama kararınızı.
Yaşanılan hoş bir durum değil, Allah kimseye yaşatmasın. Rabim herkesin evladına bol bol hidayet nasip eylesin. Yanlışı doğruya çevirsin.
Aileme söylerdim ki,dikkat etsinler diye.
Bir başkasına duyurmazdım neticede teyzem arada olduğu için ama evet bende asla aynı ortamda bulunmazdım öyle bir manyakla.