- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Arkadaşım sorunun ne senin? Sanki sana tacizci dedik ne bu tavir anlamıyorum Hayır sana cevapta vermiyorum yeter yahu2 yıl mı olmuş ?
kahretsin hislerime herzaman guvenmisimdir tıpkı bu konuda olduğu gibi :)
Sabahtan bi ısrar kıyamet aa neden inanmiyorsunuz falan , sebebi gayet ortaya çıktı.
Düşmez kalkmaz 1 Allah tir...Şu anda hakaret ediyorsunuz,herkesin zor günü,içinden çıkamadığı sorunları olabilir.
Arkadaş yalnızca.gördüğü olayı özetledi ve fikir danışıyor.
Bende üstü kapalı bir örnek vermek istiyorum.Belki sıcaktır adam öyle rahat ediyodur nebileyim :) misafir evinde taciz daha zor olasılık bence ama herşey olabiliyor malesef,kızları iyice sorgulamak lazım.. inşallah konu sahibi yanılıyordur..
Boşuna yormayın kendinizi anlamayacakHanımefendi kimse size babanıza eşinize sapık gözüyle bakın demiyor ama hayatta o kadar şey yaşanıyorki dua edin başınıza gelmemiş böyle birşey.ama etrafımızda böyle şeyler yaşayıp utandıklarından sanki kendi suçlanacak diye o kadar insan varki.insanların içlerine hiç gerçek anlamda girmemişsiniz yada etrafınızda şükredin böyle kimse olmamış.ben öyle olaylar duydumki o yaşayan insanların ağızlarından dinlerken ağlarsınız sen bu yükü nasıl taşıdın diye ve o insan şimdiye kadar kimseye anlatmadım diyor.
Arkadaşlar konuya neden kendi babanizla yattiginizi, uyudugunuzu anlatiyorsunuz. Çocuklar babalarıyla yatmasın diyen yok ki. Konu sahibinin içine bir şüphe düşmüş. Ya korktuğum gibi biseyse diye dert edinmiş, aman banane dememiş fikir almak istemiş.
Niye bu kadar tepki gösteriliyor anlamıyorum. Goren de hepimiz 4 tarafından tecavüz haberleri gelen ülkede yaşamıyoruz sanacak.
Kendi derdime düştüm, hamile kaldım, yine de gozlemlemeye çalıştım. Konunun basinda zaten gundemdeki haberler nedeniyle tekrar bu konuya odaklandigimi belirttim.
+1Simdiki babaalr cocuklariyla daha ilgili heleki kiz babalari bu illa altinda kotu birsey olucagi anlamini tasimiyor yani sizin onu kulotlu gordugunuzu dusundugunden bozuntuya vermemistir adam cocuklarin ailelerini ic camasiriyla gormesine karsiyim neticede bilsin ozel alanlari ama bu olayda bi istismar vardir diyebilmek de kolay degil cocuklarla dialogda olun babanizla nasil egleniyosunuz neler yapiyosunuz gibisinden
Küçükken bazan yatağımı ıslatırdım ve çişli pijamamı çıkarıp anne babamın yatağına giderdim. Ne annem ne babam pijama giymezlerdi. çamaşırlarıyla uyumayı seviyorlardı. Babam daha sıcaktı ve hep ona sokulurdum. Mutlu mutlu uyurdum.Ve şunu söyliyim son olarak sizi benim ne düşündüğüm ilgilendirmez , sizin de beni .
Konu sahibi öyle bir anlatmış ki sanki boxerle donla çocuğunun yanına yatan herkes sapık herkes tecavuzcu ..Hayır değil efendim ! Amcamizin yanında da denizden çıkınca dön sütyen dolastik , dayimizin yanında da. Babamizla aynı banyoya girdik, ayni yataga girdik ama (!!) Birgün olsun ne tacize uğradık ne tecavüze. .
Eşime gelince evet kemalim yapmaz.
Daha bugün bu konuyu okurken eşim boxerle kızımın yanında uyuyordu napmaliydim sizce ?
Kalk sapık heriff , sen nasıl boxerle yatarsin mi ?
Bize çok normal geliyor böyle şeyler en azından ailemizde. .
Ben onda bunda gördüm diye eşime babama sapık gözüyle bakmam.
Buyrun bakan baksın.
Bu da çok acı değil mi? Çocukta sevmeye çekinir olduk.Ya lutfen ya.boyle olaylar yuzunden ne yazik ki oz baba kizina dokunamayacak mi ? Adamin baska bakislarini vs yakaladiysaniz ayri ama sirf yaninda yatiyor diye yargilamak cok sacma geldi bana.10 yasimda ogrencimi optum diye ogretmen arkadaslarin beni uyarmasi gibi olmus.icimizde ki sevgiyi de yasayamaz olduk ne yazik ki cocuklarimizda bilmeden yetisiyor..sapla samani ayirmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?