Sapık mi nasıl anlarım

2 yıl mı olmuş ?
kahretsin hislerime herzaman guvenmisimdir tıpkı bu konuda olduğu gibi :)
Sabahtan bi ısrar kıyamet aa neden inanmiyorsunuz falan , sebebi gayet ortaya çıktı.
Arkadaşım sorunun ne senin? Sanki sana tacizci dedik ne bu tavir anlamıyorum Hayır sana cevapta vermiyorum yeter yahu

Belki sıcaktır adam öyle rahat ediyodur nebileyim :) misafir evinde taciz daha zor olasılık bence ama herşey olabiliyor malesef,kızları iyice sorgulamak lazım.. inşallah konu sahibi yanılıyordur..
Bende üstü kapalı bir örnek vermek istiyorum.
Kendi evinde çekirdek aile olarak zaman geçirdiğini düşünelim. Çocuklardan birine birşey olsa tek seçenek tek erkek baba...
Fakat,böyle birşey yapıyorsa dışarılarda başka evlerde daha mümkün değil mi acaba?
Yani şüpheli seçenek bu durumda çoğalır diye düşünüyorum..

Offf ya gece gece bi kk ye bakayim dedim denk geldigim konuya bak . Midem kalkiyor insanligimdan soyutlanmak istiyorum boyyle seyler oldukca .....

Baba da olsa arada her zaman mesafe olmalı!
Aynı yatağa girmek hoş değil, şu devirde de güven kalmadı zaten kimseye hiçbişeye..
Temiz saf düşünen biri olsa bile gerek yok bence. O yüzden dikkat edin ağızlarını aramaya devam edin derim

Babası , abisi, dayısı, amcası gibi en yakınları tarafından taciz edilen tecavüz edilen insanlar varken hala bazı insanlar ya babaya da mı güvenmiycez, baba sarılmasın mı, banyo yaptırmasın mı, altını değişmesin mi, yok daha neler diyorlar.
Ya hu bu dedikleriniz normal bir baba için zaten geçersiz bir durum. Sapkın babalardan bahsediliyor. Hani öz çocuğuna tecavüz ettiğini bildiği halde susan kadınlar var ya biliyorsunuz değil mi? Konu sahibinin yengesi de belki öyle biri . Bunu bilemeyiz. Böyle bir durum varsa me yapsın koni sahibi babasıdır deyip sussun mu!
Benimde çocuklarım var babaları altını da değişir, banyo da yaptırır ama çamaşırsız yaptırmaz, niye biliyormusunuz mahremiyet eğitimi için, bende çamaşırsız banyo yaptırmam sadece babası değil! Belli bir yaştan sonra yanında giyinip soyunmamak, o giyinirken mahremine özen göstermek, odasına izinsiz girmemek. Bunlar basit konular değil. Çocuğun bedenine kötü niyetle dokunulup dokunulmadığını anlayabilmesi için önemli konular.
Hala ay babası bu zihniyetiniz bozuk sizin diyorlar. Evet bizim kocalarımız sapık! Bizimde zihniyetimiz bozuk!
Kör , sağır olmaya devam edin.

Boşuna yormayın kendinizi anlamayacak

kendisi babasıyla don atlet yatanlar ya da kızını eşiyle bu şekilde yatıranlar adamı savunuyor ama burada konu don atlet ile yatılmasından ziyade konu sahibinin bir seylerden şüphelenmiş olması. mesela adamın kızlarından biri olmadan yatmaması.başkasının evinde kalırken gündüz vakti soyunmuş olması gibi daha önce görmediği bir şeyi yaşamış olması. tüm don atlet kızıyla yatan babalar sapıktır diyen yok ama alınmışlar işte.

Kendi derdime düştüm, hamile kaldım, yine de gozlemlemeye çalıştım. Konunun basinda zaten gundemdeki haberler nedeniyle tekrar bu konuya odaklandigimi belirttim.

Bence bir kadın kolay kolay böyle bir şeyden şüphelenmiş olamaz. Şüphelendiyseniz ve içinizi kemiriyorsa bu işten sonuç alana kadar peşinden gidin bu olayı.
Neden haklı oabilirsiniz.Çünkü;
1)Gündüz vakti yapmaz denilemez. Gündüz vakti hatta o evin kalabalık ve akraba evi olması işi kolaylaşştırır. Okuduğum yazılara göre. Adam gece çocuğunu otele atacak değil herhalde!! Düşünsenize amcanızmış. Babannenizin evinde kim ondan şüphelenecek aklına böyle bir şey gelecek? Gelöeyeceğini bildiği için adam rahatça orada yapıyor olabilir. Bu tarz vakalar hep evde okulda komşuda akraba evinde oluyor ıssız yerde olan bir pedogfili vakası var mı?
2) Çocuğun sessiz sakin olmasıda bir işaret olabilir. Çünkü küçükken anlamıypr çocuklar. Oyun zammedebiliyor ya da babasının onu sevme şekli olarak. Ama içten içe bu çocuklar tiksinme ve hayattan soğuma yaşıyorlar.suçluluk psikolojisi.
Yaşlatı büyüdükçe adam bırakmış olabişir ya da tehdit ediyor olabilir.
daha yazacak çok şey var aslında ama siz dikkatli olun. Böyle vakaalr toplum içinde çok fazla.
Umarım bitğn şüpheleriniz yersiz çıksın. Siz yanılmış olun insanlık kazansın.

+1

Kendi normal babalarınızdan örnek vermeyin bence. Çünkü Zaten anormal ilişkilerde durum boyle mantıkdışı cereyan ediyor. Bizim babalarımız iyilermiş ama zaman kötü. İnşaallah yanılıyorsundur bunu sen de istersin

Küçükken bazan yatağımı ıslatırdım ve çişli pijamamı çıkarıp anne babamın yatağına giderdim. Ne annem ne babam pijama giymezlerdi. çamaşırlarıyla uyumayı seviyorlardı. Babam daha sıcaktı ve hep ona sokulurdum. Mutlu mutlu uyurdum.
Bunlarla sapkınlığın ne ilgisi var. sapıkta donuyla yattığı için sapık olmamıştır zaten. Bu insanın düşünceleri ile ilgili. Bu konu gerçekten rahatsız edici. Bazan reankarnasyondan korkuyorum. İnşallah öyle bir şey yoktur. Kimse ailesini seçemiyor. Sapık bir aileye rast gelmek istemiyorum. Kimse de öyle bir şey yaşamasın. Ama bu ne yazıkki bizim elimizde olan bir şey değil.

Hepimiz manyak olduk.Hep bir şüphe hali. Haklıyızda aslında hergün birşeyler duyuyoruz. Ben babamın kucağında hiç oturmadım. Hiç sarılmadım. Sadece bayramlar da öptüm. Ve hep bir yanım eksikti babam öldü gitti hala eksiktir. Sarılıp öpemediğim için. Ama bizim zamanımız da böyleydi. Ya da benim ailemde böyleydi. Oğlum olduğunda eşim altınıda temizledi.Banyosunu da yaptırdı. Kızım da olsa böyle olurdu. Belli bir yaşa kadar bunların normal olduğunu düşünüyorum. Ama bir baba kızına sarılıp yatabilir bundan doğal birşey yok (Normal baba ) Ama misal 10 yaşın da 7 yaşında bir çocukla erkek kız farketmez çıplak banyoya girmemeli. Evde donla dolaşmamalı diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem. Kaldıki ben oğlumun yanında iç çamaşırımla dolaşmıyorsam babada dolaşmamalı . Mahremiyet diye birşey olmalı. Şimdiki çocuklar herşeyi erken öğreniyor. Bu kadar rahatlık iyi değildir. Şort giysin oda aynı şey. Bir arkadaşım var 2 kızınıda babayla ölceğini bilse evde yanlız bırakmaz. O da nedendir bilmem. Eşimin böyle bir şey yaptığını bilsem bırak sessiz kalmayı dünyayı basına yıkarım. Mahremiyet denilen şey 2 kardeş içinde aynıdır. Nasıl abi kızkardeşinin yanında donla dolaşmamalı olduğunu düşümüyorsam aynı şey kız kardeş içinde geçerlidir. Özeli insanların. İnsanlar yanılıyorsunuzdur. Burda iş annelere düşüyor. Çocukları her konuda eğitmek şart.

Üzerinden 2 sene geçmiş mevzuyu şimdi yazmanız biraz enteresan olmuş. Üstelik konu, adamın sapık olduğunu ima ettiğiniz yorumlarla dolu.
Böyle bir şüphe beni alsa, hayatımda bilmem ne gelişme olsa peşini bırakmazdım. Sizinki şu an bizim sinirimizi bozmaktan başka bir şeye yaramadı. Umarım yanılmışsınızdır.

Ya lutfen ya.boyle olaylar yuzunden ne yazik ki oz baba kizina dokunamayacak mi ? Adamin baska bakislarini vs yakaladiysaniz ayri ama sirf yaninda yatiyor diye yargilamak cok sacma geldi bana.10 yasimda ogrencimi optum diye ogretmen arkadaslarin beni uyarmasi gibi olmus.icimizde ki sevgiyi de yasayamaz olduk ne yazik ki cocuklarimizda bilmeden yetisiyor..sapla samani ayirmak gerekiyor

Bu da çok acı değil mi? Çocukta sevmeye çekinir olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…