- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Oğluşumu bekliyorum,korkarım abartmıyorsunMalum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Peki gündüz vakti bir akrabanın evinde dinlenmeğe gidilince iç çamaşırıyla yatmak normal mi?Buradan bakınca pek normal değil sanki.Sessiz bir odada giyinik şekilde uzanılır en fazlaSimdiki babaalr cocuklariyla daha ilgili heleki kiz babalari bu illa altinda kotu birsey olucagi anlamini tasimiyor yani sizin onu kulotlu gordugunuzu dusundugunden bozuntuya vermemistir adam cocuklarin ailelerini ic camasiriyla gormesine karsiyim neticede bilsin ozel alanlari ama bu olayda bi istismar vardir diyebilmek de kolay degil cocuklarla dialogda olun babanizla nasil egleniyosunuz neler yapiyosunuz gibisinden
Kilitliyemezdi kilidi yoktu ve normalde kimse girmez yanına sinirlidir esi bile cesaret edemez uyandırmaya. Ben boş bulundumo yaşlarda en sevdiğim şey babama sarılıp uyumaktı...
adamın kendi evi duruken sizde misafirlikte herkes uyanıkken gündüz vakti tecavüz edeceğini sanmıyorum. pedofili de olsa bugüne kadar yakalanmadıysa en azından misafirlikte risk almayacak kadar temkinlidir, kapıyı bile kitlemeden girmez o işlere (bence)
Brn zaten normal olmadigimizin farkindayim maalesef babam da öyle görmüş ailesinden. Çekingendir.Benim kızlarım babalarıyla sarılıp uyurlar, bütün gün boğuşurlar keza bizde babamla öyleydik. Normal olmayan sizin babanızla olan ilişkiniz bence.
Anneleri var ama annelerine sınırlı aslında hep sınırlı bi kızlarının nazını çeker o da bir yenek yememezlik olana kadar. El kaldırır hepsine.Oğluşumu bekliyorum,korkarım abartmıyorsunBana da hiç güven vermedi.Çocukların annesi yok mu?
Gelirler çünkü maalesef çok yakin akrabam.Olay biraz değişik duruyo
İmkanın varsa üstüne git, yine gelirler mi mesela iyice anlamaya çalış
Anlatmana göre anormal bi durum var
Anneleri var ama annelerine sınırlı aslında hep sınırlı bi kızlarının nazını çeker o da bir yenek yememezlik olana kadar. El kaldırır hepsine.
Ben de öyle dusunmustum yemeğe kadar uzanacakti.harta cocuğu da sanki zaten uyumicam muhabbet olur gibi çağırdı diyebiliriz.Peki gündüz vakti bir akrabanın evinde dinlenmeğe gidilince iç çamaşırıyla yatmak normal mi?Buradan bakınca pek normal değil sanki.Sessiz bir odada giyinik şekilde uzanılır en fazla
Aklımıza gelen olmamasını diliyorum ama o çocuklar için daha çok üstüne düş bu konununGelirler çünkü maalesef çok yakin akrabam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?