Sapık mi nasıl anlarım

resmen midem bulandi.bu ne rezilliktir ya...

Bu sayfada herkez birbiriyle muhabete acik yorum yapiyor konu sahibi nekadar derdini dile döksede siz halen ayni seyi diyip duruyorsunuz kim size esinize sapik gözüyle bakin dedi burdaki durumla sizin iliskinizin ne alakasi var burda sadece ic camasiriyla uyumasida degil tek sorun ailenin icinde davranislar vs baska seyler siz konuyu sadece kendi ailenize bagliyorsunuz sürekli!!! konu sahibi sanki birini isteyerek sevinerek sucluyor gibi yapiyorsunuz !! baska yorum yapmiyacagim size !

Malesef bizler iyi bir kadın olup çocuklarımıza yeri geldiği zaman susmamasını öğretecegiz. Ben duyduğumda elim ayağım zangır zangır titredi ağlamaktan alamadım kendimi
Arkadaşım bir şey soracağım bura da kadın hatalı değil mi benim de kızım var 1. Si tıka basa dolu bir dolmuşa hayatta binmem.

Hadi binmiş çok çok acil işi olduğunu var sayalım e bu kadın gerizekalı olacak ki küçücük çocuğu elin adamının kucağına oturtturuyor cahil kadın diyememis mi o adama ulan şerefsiz herif çocuğu kucağına isteyeceğine kalk yer ver dan...lak diyememis mi simdi bu ne ya ne acayip kadınlar yaşıyor şu memlekette hiç mi haber izlemiyorlar gazete okumuyorlar bu kadar cehalette bunların başımıza gelmemesi imkansız bu olay gerçekse inan her şeyden çok o kadına sinirim bozuldu akilsiz cahil olmayacak kimse doğurduğu çocuğa sahip çıkacak onun bunun itin kopuğun kucağına bırakmayacak

Peki gündüz vakti bir akrabanın evinde dinlenmeğe gidilince iç çamaşırıyla yatmak normal mi?Buradan bakınca pek normal değil sanki.Sessiz bir odada giyinik şekilde uzanılır en fazla
Vallah bana misafirlikte uyumak sacma geldi. Kiziyla uyumasi vs. Bir yana dursun. Konu sahibide yabanci bir erkegin uyudugu odaya dalmis mesela bu olay bana cok abürt geldi

Temkinli olmakla paranoyak olmak arasında da fark var ama.
Az çok konularını okuyanlar hatta konu sahibi kendisi de bilir ki onda ikincisi bir kaç tık önde.
Şu anda hakaret ediyorsunuz,herkesin zor günü,içinden çıkamadığı sorunları olabilir.
Arkadaş yalnızca.gördüğü olayı özetledi ve fikir danışıyor.

Vallah bana misafirlikte uyumak sacma geldi. Kiziyla uyumasi vs. Bir yana dursun. Konu sahibide yabanci bir erkegin uyudugu odaya dalmis mesela bu olay bana cok abürt geldi
Amcam ya da eniştelerim yoldan geldikleri zaman gündüz boş bir odada uzanır,biraz kestirirlerdi.Yol yorgunluğu,şekerleme yapmak gibi deyimlerimiz var,bilirsiniz...

Amcam ya da eniştelerim yoldan geldikleri zaman gündüz boş bir odada uzanır,biraz kestirirlerdi.Yol yorgunluğu,şekerleme yapmak gibi deyimlerimiz var,bilirsiniz...
Ben öyle düsünmedim. Yatili misafirse veya uzun yoldan gelmişse normal tabi. Ama uyuyan benim babam veya erkek kardesimse bile odaya dalamam ben öyle. Olayin bütünlügü ve akişini tam olarak oturtamamiştim bundan dolayi.

Bundan sonra komsuma baglarim kendi aileme değil.
Kusura bakmayın nasıl böyle bir hataya duserim ?
Bu arada "herkes"

Nekadar alayci konusuyorsunuz hata etmisim size yazarak yurtdisinda yasiyorum bir harfide maruz görün daha cok haber izleyin bilgilenin derim insALLAH yasamazsiniz ama bu tür seyler cok by.

Gerçek olmasin

Malesef

Bu konuda da bayanın o odaya nasıl girdi ben yakın akrabam bile olsa ya eşimi gönderirim yada kapıyı çalarım açmam o kişi odadan çıkana kadar

Bu anlatiginizi ben de duymustum.Allah kahretsin boyle sapiklari

Bizde usulca girebilirdik odaya,çünki evimiz pek büyük değildi ve bazen almamız gereken bir şey olurdu.Ama böyle bir görüntüyle karşılaşsak,asla girmezdik bir daha.Bizim eniştelerimizde çok babacan insanlardı.Evlerinde günlerce kalırdık,ne evlerinde,ne kendi evimizde bir bakışlarından bile asla rahatsızlık duymadık.Bunu diyebiliyorsa bir insan,bir sebebi vardır bence.
Mesela babamın sevip saydığı bir arkadaşı vardı.Bazen babam onu yemeğe çağırır,mangal yapardı.Bizler çocuktuk.Çatıya çıkan merdivenimizden bir şeyler almak için inip çıkarken,adamın gözü bize kayıyordu.Meğer eteğimizin altından bacaklarımız görünüyormuş.
Annem bunu farketmiş,bir şekilde adamın ayağını evimizden kestirdi.Ama olayı söyleyememiş,çünki babamın öfkeyle yapabileceklerinden korkmuş.

Seni çok iyi anlıyorum izlediğimiz programlar duyduklarımız bizi iyice paranoyak yaptı benimde kızım ve babası birbirine çok bağlı yatarken birbirlerini çağırılırlar eşim de genelde iç çamaşırıyla yatar o kadar baglılarki kıyamıyorum bir şey söyleyemiyorum ama bir ara o kadar manyaklaştım ki hiç bir şey olmadığı halde ilaç tedavisine başladım şimdi daha iyiyim ama manyak olduk toplumca çıktık sizde umarım yanılıyorsunuz..not hastalığın iki çocuğu döven ve oklavayla bagırsaklarını yırtan kadınla başladı herkese güvenimi öğün kaybetim

Bence böylesine ağır bir itham için yeterli değil. Bilemiyorum annesi iç çamaşırı ile evladı ile uyusa,uzansa aynı dürtüler uyanır mıydı?
Eğer önem verip dikkat ediliyorsa(edilmesini destekliyorum) bunu çift taraflı düşünmek lazım. Bu durum nahoş olarak nitelendirilebilir ama dediğim gibi yeterli gelmedi itham için,kontrol edin ve konuşun çocuklarla.

Tesekkür ederim. Çok haklısınız, toplumumuzda çocuk kavramı çarpıklaşmış durumda. Onun bir birey olduğu ve karakter gelişiminin sağlanması gerektiği bilinmiyor. O çocuk! zihniyeti var. Zaten çocuklukta ve erişkinlikte çıkan sorunlar bu olmamışlık yuzunden oluyor. Biri gidiyor çocuğunu dudagından öperek sevgi gösteriyor. İyi güzel de sonra çocuk sevgi gösterme biçmini bu sanıyor ve gidip erişkin sapık kuzenini de böyle öpmeye calışıyor. ya da 5 yaşına gelmiş hala kişisel temizliğini yapamıyor, üstünü giyinemiyor. çırılçıplak denize sokuluyor. E çocuk ne bilsin sakınmasını gerektiğini biz öğretmezsek? Pedofilinin bu kadar yaygın olduğu bir toplumda ne yazık ki çocuğumuza ekstra olarak beden gizliliği eğitimi vermemiz lazım. Buna tabii anneler de dahil. Annelerin olabilecek en erken yaşta artık çocuklarıyla çırılçıplakken muhatap olmaması gerekir ki kafası karışmasın cocugun. Burda sanki babalardan sakınalım gibi bir şey savunuyormuşuz gibi oluyor ama hayır. Tabii ki baba da anne kadar çocugun bakımından ve temizliğinden sorumlu ama özellikle soyut kavramın geliştiği 3 yaşından sonra ebeveyn-cocuk ilişkisinde hem annenin hem de babanın çocugun bedenine çok saygı göstermesi lazım. Tabii ki babası altını temizleyecek ama bu durumlar dışında teşhirciliğe sebebiyet verecek her hareketten kaçınmak lazım ki cocuk dısarıda gördüğünde bu yanlış diyebilsin.
Bir kere burda başka bir konuda bir uye 5 yaşındaki yegenime mememi açtığımda güluyor diyerek çocuk masumiyetini savunmuştu aklı sıra. Evet o çocuk senin memene güler sonra başkasını güldürmek için kendi memesini açar. Gercekten can sıkıcı ve uzun bir konu. Tum ebeveynlere bu konuda eğitim vermek şart.

Kendi derdime düştüm, hamile kaldım, yine de gozlemlemeye çalıştım. Konunun basinda zaten gundemdeki haberler nedeniyle tekrar bu konuya odaklandigimi belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…