• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

dinlensin işte çocuğu ne alıyor yanına..
çocukların ağzını ara mutlaka 11 ve 7 yaşındakinin özellikle.

bazı adamlara kondurmak o kadar zor ki.
defalarca evine girip çıktım sofrasına yemek yedim. yakın geçmişte hayatımın şokunu yaşadım. dile kolay 4 sene boyunca tecavüz etmiş pislik kızına 3 kızı vardı. büyüğü ellememiş ortancanın hamile kalmasıyla ortaya çıktı herşey..

sizde ortancaların ağzını yoklayın büyüğe cesaret edemiyorlar herhalde..
Allah korusun ya. Ortanca en zekiler neden sordugumu sorgular ve ailesine söyler diye düşünüyorum. Zaten onla pek gitmezler. Büyük çok büyük artık. 7 olana odaklanirim ama midem kaldırmıyor düşünmeyi dahi. Olası bir durumda çare de yok gibi eşi 4 çocukla ne yapacak, kanıtlamak nasıl mümkün olacak. Keşke hiç görmeseydim daha doğrusu hiç olmasaydı böyle bişey.

Siz nikahim.dusmez nasilsa diyip odasina daliyorsaniz o da .birisi gorse de nikahim dusmez nasilsa diye dusunup donla yataga girmistir.

Kizindan da cekinmemistir ufak diye.

Olabilir yani.
Yakininiz sapik degil kisaca.
Mantıklı ya. Olabilir. Aslında biz ailecek boğazlı kazak vs giyemeyiz belki gerçekten daralmistir

Benim babamda sarılır, bizi uyuturdu. Küçükken annem hastayken yıkamışlığı vardır. İlgili bir baba olabilir. Haklı çıkmakla, iftira arasında çok çok ince bir çizgi var. Çok dikkat etmek lazım. İnşallah yanılıyorsunuzdur.
İftira atmış olmamak için kimseye demedim. InsAllah yaniliyorumdur

ay bilemiyorum işte, benim aklım almadı belki...
ama pedofili hikayelerinde hep daha temkinli, daha planlı olaylar okuruz ya,
kimsenin şüphesini çekmezler falan.
en iyisi çocukların ağzını iyice yoklamak...
Buradan bir üye konu açmıştı,aklım erip insan vucudunu öğrendikten sonra anladım dayımın bana nerelerini temas ettirdiğini,o kabarıklığın aslında ne olduğunu,içimde volkanlar patlıyor,dünyayı yakmak istiyorum diyordu:(
Tecavüz değildi anlattığı,tacizdi,ama dünyasını cehenneme
çevirmeye yetti.Kuşkucu olmalıyız bence.Yoksa yoktur tamam,ama ya varsa:(

İyi gözlemlenmeli,ama insan boşuna da kuşkulanmaz sanki...

ay bilemiyorum işte, benim aklım almadı belki...
ama pedofili hikayelerinde hep daha temkinli, daha planlı olaylar okuruz ya,
kimsenin şüphesini çekmezler falan.
en iyisi çocukların ağzını iyice yoklamak...
Buradan bir üye konu açmıştı,aklım erip insan vucudunu öğrendikten sonra anladım dayımın bana nerelerini temas ettirdiğini,o kabarıklığın aslında ne olduğunu,içimde volkanlar patlıyor,dünyayı yakmak istiyorum diyordu:(
Tecavüz değildi anlattığı,tacizdi,ama dünyasını cehenneme
çevirmeye yetti.Kuşkucu olmalıyız bence.Yoksa yoktur tamam,ama ya varsa:(

İyi gözlemlenmeli,ama insan boşuna da kuşkulanmaz sanki...

Ben lisedeyken dahi hasta olduğumda vs babama sarılıp uyuduğumu biliyorum. Aynı şekilde babam biz uyurken gelir sarılır öper sabahları öpücükle uyandırıp kollarıyla sarmalardı. Ne güzel günlermiş şimdi anlıyorum. Benim babamla muhabbetim böyle olduğu için garipsemedim.Ama sizin daha çok gözlemlemeniz lazım bu sıfatı yapıştırmak için.

Malum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Şüphe mide bulandıran cinsten. biz üç kız kardeşiz. Ben babamla yatmayı çok severdim küçükken. Hatta diğer kardeşlerim de gelir, yer kavgası yapardık. Ama herkes aynı değil. Türlü türlü insan var. Paranoyak olduk çıktık!

Malum şu Müge Anlı daki son durumdan sonra yine aklıma geldi. Bir tanıdığın bikaç tane kızı var. Bize kalmaya gelmişlerdi. Adam nereye giderse muhakkak kızlardan birini (sabit biri değil herhangi birini) yanına alır. O gün odaya dinlenmeye gidecekti 5 yaşında olana gel babacim beraber uyuyalim dedi. Gittiler.
Benim de odadan bişey alacaktim nasılsa kızı var diye kapıyı çalmamla girmem isigi acmam (kapaliydi)bir oldu (yarım saat kadar sonra ) bacağı disardaydi orttu ve aklım bana oyun oynamıyorsa kilotloydu! Hiç bozuktu ya vermedi uykulu ses tonuyla ha kim geldi bs yaptı uyumaya devam etti ve kızına dönüktu. Çocukların ağzını aradım defalarca mesela en çok kimi seviyorsunuz gihi, anneniz köye gitse babanizla tek kalırm misiniz gibi ama hep babam eğlenceli gibi cevaplar aldım.
Böyle haberle duydukca aklıma geliyor. Ne yapmalıyım? Abartiyormuyum çünkü biz babamla sarılmayız bile,belki bana tuhaf gelmesi bundandir.
Şüphe mide bulandıran cinsten. biz üç kız kardeşiz. Ben babamla yatmayı çok severdim küçükken. Hatta diğer kardeşlerim de gelir, yer kavgası yapardık. Ama herkes aynı değil. Türlü türlü insan var. Paranoyak olduk çıktık!

Nasil yani beraber yatarlarkenmi kilotluydu adam .s sarilirsin felanda neden birini yanina alir uyursun illaki bu banada tuhaf geldi.s yoksa tabi insan babasina sarilir uyur ama niye cagiriyor vede ic camasirli buda bana normal gelmedi .s her ikisini dinlenmek icin alsa neyse ama tuhaf cidden durum ..

kardesin kardese olan bi olaya zorunlu müdafii olarak atandım midem kaldirmadi durusmalara gidemedim mazeret girdim yada esime vekalet verdim hala dava devam ediyor hatırladıkça beynimden vurulmuşa dönüyorum o ilk celsede duyduklarım resmen kabus gibiydi sizin olayda da bence bi anormallik var odaya kiziyla gitme iç çamaşırıyla olma garip geldi siz bu işin arkasını birakmayin yazık yavrulara hersey olabilir bu devirde

Böyle bir aninizmi var :/ Sizmi yasadiniz?

Kızlarım babalarıyla sarılır uyur bende uyurdum . Şimdilerde baba olmak çok farklı. Babalar kızlarını seviyorlar. Toplum olarak alışık değiliz babanın kız çocuğunu sevmesine. Kız isteyenmeyen varlıktır ya herzaman. Kocam kızlarımı doya doya öperken umarım dışardan biri böyle saçma bi tavırla olaya yaklaşmaz

Kızlarım babalarıyla sarılır uyur bende uyurdum . Şimdilerde baba olmak çok farklı. Babalar kızlarını seviyorlar. Toplum olarak alışık değiliz babanın kız çocuğunu sevmesine. Kız isteyenmeyen varlıktır ya herzaman. Kocam kızlarımı doya doya öperken umarım dışardan biri böyle saçma bi tavırla olaya yaklaşmaz
Konu sahibinin tavrını saçma mı buldunuz?

Back
X