- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilot giymiş olması evet belki yanlıştır. Ama aynı baba denizde slep te giyiyor olabilir . Kızıyla uyuyor demekki seviyor evlatlarını. Evet saçma buldumKonu sahibinin tavrını saçma mı buldunuz?
Belliki İyi niyetli birisiniz ama karşılaştırmanız saçma olmuş. Denizde mayoyla yüzmek başka küloduyla yatağa yatmak başka. Belkide adam sadece düşüncesizdir bilemeyiz. Yerinde eşim olsa ne yapardı diye düşünüyorumda pantolonla yatmak istemiyorsa kızımızı yanına almazdı kızımızla yatmak istersede pantolonunu çıkarmazdı. Dedimya belkide sadece düşünememiştir. İnşallah öyledirKilot giymiş olması evet belki yanlıştır. Ama aynı baba denizde slep te giyiyor olabilir . Kızıyla uyuyor demekki seviyor evlatlarını. Evet saçma buldum
ne alakası var herkesin ilişkisi farklıBenim kızlarım babalarıyla sarılıp uyurlar, bütün gün boğuşurlar keza bizde babamla öyleydik. Normal olmayan sizin babanızla olan ilişkiniz bence.
madem temege kadar diblenecek düz yatabilirdi neden üatünü cıkarmıs olsunki pantolonu cokmu kırısan cinsten hersey olabilir. atlıkarınca diye bir film izlemiştim orda cok soguk birsekilde anlatıyor gercekleriYok bize gelmeleri gerekiyordu zaten başka bi nedenle. Biz derken annemin evi aslında nasılsa artık akrabam olduğu ortaya çıktı. Yemek hazırlıyorduk ben yemege kadar dinleneyim dedi.
Zannetmiyorum aklı ermiyor diye düşünmüştür . Denizde slep giyiyorsa kilot çok mahrem gelmez bence .inş öyle değildir. Benim eşim evde şort giyer(kilot değil) onunla uyurlar kızımla. Üzerlerini örteriö hep. Baba kız onlar . Bilmiyorum midem bulanıyor şuanBelliki İyi niyetli birisiniz ama karşılaştırmanız saçma olmuş. Denizde mayoyla yüzmek başka küloduyla yatağa yatmak başka. Belkide adam sadece düşüncesizdir bilemeyiz. Yerinde eşim olsa ne yapardı diye düşünüyorumda pantolonla yatmak istemiyorsa kızımızı yanına almazdı kızımızla yatmaz istersede pantolonunu çıkarmazdı. Dedimya belkide sadece düşünememiştir. İnşallah öyledir![]()
Artık paranoyak olduk. Kızımı bir erkek kucağına aldığında istemsiz olarak göz hapsine aldığımı farkettim. Herkes potansiyel tehlike gibi geliyor. Rabbim kötü niyet besleyen herkesten korusun evlatlarımızı.Zannetmiyorum aklı ermiyor diye düşünmüştür . Denizde slep giyiyorsa kilot çok mahrem gelmez bence .inş öyle değildir. Benim eşim evde şort giyer(kilot değil) onunla uyurlar kızımla. Üzerlerini örteriö hep. Baba kız onlar . Bilmiyorum midem bulanıyor şuan
Rizeli 2 gundur denk geliyorum yorumlarına.cidden ya cok iyi niyetlisin ya da kendi pencerenden bakiyosun olaylara.senin ettafinda olmadigi icin boyle seyler olmaz gozuyle bakiyosun.Kilot giymiş olması evet belki yanlıştır. Ama aynı baba denizde slep te giyiyor olabilir . Kızıyla uyuyor demekki seviyor evlatlarını. Evet saçma buldum
Aman Allahim rabbim korusun hamile kalinca cikti demek yikildimmm cok uzucu ne hale geldi insanlar or... evladi adamdinlensin işte çocuğu ne alıyor yanına..
çocukların ağzını ara mutlaka 11 ve 7 yaşındakinin özellikle.
bazı adamlara kondurmak o kadar zor ki.
defalarca evine girip çıktım sofrasına yemek yedim. yakın geçmişte hayatımın şokunu yaşadım. dile kolay 4 sene boyunca tecavüz etmiş pislik kızına 3 kızı vardı. büyüğü ellememiş ortancanın hamile kalmasıyla ortaya çıktı herşey..
sizde ortancaların ağzını yoklayın büyüğe cesaret edemiyorlar herhalde..
Mesela?madem temege kadar diblenecek düz yatabilirdi neden üatünü cıkarmıs olsunki pantolonu cokmu kırısan cinsten hersey olabilir. atlıkarınca diye bir film izlemiştim orda cok soguk birsekilde anlatıyor gercekleri
Olabilir maalesefBisey soracam kilotlu olan kimdi kimse kusura bakmasin ama devir degisti benim 11 yasinda yegenim var enistem kizinin yaninda atletle bile durmuyor yetisme tarziyla alakali ama kizlari korkutmus olabilir en buyugu kac yasinda annelerinin tutumu nedir siz takipte olun kesinlikle