• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sapık mi nasıl anlarım

Konu herkesin kocasi degil bazi, kocalar nefsini seytana uydurmus kocalar babalar! siz hic birine ihtimal vermiyorsunuz ama ne yazikki okadar sapik cikan baba var hicmi haber okumuyorsunuz duymuyorsunuz siz?
Kim ister yakin bir akrabasini bu kötü düsünceyle karalamak; bizim derdimiz ufacik hicbirseyden haberi olmayan
kücük yavrulari bu tür seylerden korumak.. bu yapmaz su yapmaz demeyin öyle kolay teshisi olsaydi taki hamile
kalana kadar cikardi yaptigi igrenclikler, demekki saklayabiliyorlar ve igrenc sapik olduklarida belli olmuyor.
neden bir öncekinin babasi yapmissa, buda yapmis olamaz acaba? niye varken göz ardi ediyoruz kazancimiz ne kim kimi hic yokken birini karaliyacak? siz neyin müdafasini yapiyorsunuz görmüyorken hele kimin ne oldugunu?
Ve şunu söyliyim son olarak sizi benim ne düşündüğüm ilgilendirmez , sizin de beni .
Konu sahibi öyle bir anlatmış ki sanki boxerle donla çocuğunun yanına yatan herkes sapık herkes tecavuzcu ..Hayır değil efendim ! Amcamizin yanında da denizden çıkınca dön sütyen dolastik , dayimizin yanında da. Babamizla aynı banyoya girdik, ayni yataga girdik ama (!!) Birgün olsun ne tacize uğradık ne tecavüze. .
Eşime gelince evet kemalim yapmaz.
Daha bugün bu konuyu okurken eşim boxerle kızımın yanında uyuyordu napmaliydim sizce ?
Kalk sapık heriff , sen nasıl boxerle yatarsin mi ?
Bize çok normal geliyor böyle şeyler en azından ailemizde. .
Ben onda bunda gördüm diye eşime babama sapık gözüyle bakmam.
Buyrun bakan baksın.

2 yil once olmus bu anlattiklariniz.
Dogrudur ya da paranoyadir kismini es geciyorum.
Neden bu kadar vahim bir konuda bunca zaman cozum yolu bulamadiniz ya da gercekligini cozumleyemediniz ona sasiriryorum ben.
Ustelik surekli gorusuyormussunuz.
Cocuklarin basinda boyle korkunc bir olay olma olasiligi bile insani cileden cikartmaya yeter.
O zaman yani 2 yil once sorulmasi gereken sorulari simdi soruyorsunuz.
O zamanlar sormussunuz herhalde cocuklara anlamak icin.
Ama uzman gorusu almadan bilmeden yaptiginiz pek de onemli olmuyor bu durumda. Ki sadece konusmayla da anlasilmayabiliyor bu durumlar.
Hala cozememis olmaniz da bu durumda cok da anormal degil.

Ve şunu söyliyim son olarak sizi benim ne düşündüğüm ilgilendirmez , sizin de beni .
Konu sahibi öyle bir anlatmış ki sanki boxerle donla çocuğunun yanına yatan herkes sapık herkes tecavuzcu ..Hayır değil efendim ! Amcamizin yanında da denizden çıkınca dön sütyen dolastik , dayimizin yanında da. Babamizla aynı banyoya girdik, ayni yataga girdik ama (!!) Birgün olsun ne tacize uğradık ne tecavüze. .
Eşime gelince evet kemalim yapmaz.
Daha bugün bu konuyu okurken eşim boxerle kızımın yanında uyuyordu napmaliydim sizce ?
Kalk sapık heriff , sen nasıl boxerle yatarsin mi ?
Bize çok normal geliyor böyle şeyler en azından ailemizde. .
Ben onda bunda gördüm diye eşime babama sapık gözüyle bakmam.
Buyrun bakan baksın.
Hanımefendi kimse size babanıza eşinize sapık gözüyle bakın demiyor ama hayatta o kadar şey yaşanıyorki dua edin başınıza gelmemiş böyle birşey.ama etrafımızda böyle şeyler yaşayıp utandıklarından sanki kendi suçlanacak diye o kadar insan varki.insanların içlerine hiç gerçek anlamda girmemişsiniz yada etrafınızda şükredin böyle kimse olmamış.ben öyle olaylar duydumki o yaşayan insanların ağızlarından dinlerken ağlarsınız sen bu yükü nasıl taşıdın diye ve o insan şimdiye kadar kimseye anlatmadım diyor.

2 yil once olmus bu anlattiklariniz.
Dogrudur ya da paranoyadir kismini es geciyorum.
Neden bu kadar vahim bir konuda bunca zaman cozum yolu bulamadiniz ya da gercekligini cozumleyemediniz ona sasiriryorum ben.
Ustelik surekli gorusuyormussunuz.
Cocuklarin basinda boyle korkunc bir olay olma olasiligi bile insani cileden cikartmaya yeter.
O zaman yani 2 yil once sorulmasi gereken sorulari simdi soruyorsunuz.
O zamanlar sormussunuz herhalde cocuklara anlamak icin.
Ama uzman gorusu almadan bilmeden yaptiginiz pek de onemli olmuyor bu durumda. Ki sadece konusmayla da anlasilmayabiliyor bu durumlar.
Hala cozememis olmaniz da bu durumda cok da anormal degil.
2 yıl mı olmuş ?
kahretsin hislerime herzaman guvenmisimdir tıpkı bu konuda olduğu gibi :)
Sabahtan bi ısrar kıyamet aa neden inanmiyorsunuz falan , sebebi gayet ortaya çıktı.

Hanımefendi kimse size babanıza eşinize sapık gözüyle bakın demiyor ama hayatta o kadar şey yaşanıyorki dua edin başınıza gelmemiş böyle birşey.ama etrafımızda böyle şeyler yaşayıp utandıklarından sanki kendi suçlanacak diye o kadar insan varki.insanların içlerine hiç gerçek anlamda girmemişsiniz yada etrafınızda şükredin böyle kimse olmamış.ben öyle olaylar duydumki o yaşayan insanların ağızlarından dinlerken ağlarsınız sen bu yükü nasıl taşıdın diye ve o insan şimdiye kadar kimseye anlatmadım diyor.
Allah yardımcıları olsun vardır elbet ama ben hala ayni dusuncedeyim konudan yola çıkarak söylüyorum bir baba kızının yanında boxerle uyudu diye sapık ilan edilemez aslında bu kadar basit cvp.
Ki yeni öğreniyorum ki 2 yıl önce olmuş bi olayı konu sahibi şimdi acıyor. Gündüz vakti diyor , sonra ışık açtım diyor.
Aklım bana oyun oynamiyisa adam iç camasiriyla yatiyodu diyo.
Sınır olduğum şey bu dalga mi geçiyo insanlarla ?
Sonra da lohusalik psikolojisine siginiyor şu an o msji alintilardim ama vaktim yok.

Bu arkadas anlamiyor ne desek bos :(

Bir olayda ben anlatmak istiyorum.kadının biri dolmuşa biniyor 1 yaşlarında kızıyla dolmuşta tıka basa dolu mecburiyetten biniyor.kadın ayakta arkatarafta demire çocuğuyla yaslanıyor.adamda köşede kadına verin çocuğu ben tutayım kadın yok falan diyor.zaman geçiyor tekrar verin yoruldunuz diyor. Neyse çocuğu veriyor adamın kucagına. İlk başta sessiz çocuk sonra çocuk bir süre sonra ağlamaya başlıyor annesi almak istiyor adam yabancı gördü ondan susar birazdan diyor.sonra çocuk iyice çığlıklar atmaya başlıyor.adam kadına çocuğu veriyor inecegim diye.kadın çocuğu susturamıyor sonra bir bakıyor üstü kan kadınında çocuğunda dolmuştan iniyor bir bakıyor taytı parmağıyla Alttan yıttıp çocuğu mahvediyor.hastaneye gidince anlıyor ama iş işten geçmiş.kimseye iyi niyetlede yaklaşsa amcaya abiye gitsarıl öp demeyeceksin kucagına vermeyeceksin.kadının en büyük hatası o adamın kucagına vermesi çocuğunu.eğer insan olsa zaten kalkıp yer verir.

bu bilgiler bana suçlamak için yeterli gelmedi pedofili çok ağır bir itham. Üstelik 2 yıl olmuş bu saatten sonra neyin kontrolünü yapacaksınız madem çok kafanızdaydı neden bu zamana kadar bişey yapmadınız?

2 yıl mı olmuş ?
kahretsin hislerime herzaman guvenmisimdir tıpkı bu konuda olduğu gibi :)
Sabahtan bi ısrar kıyamet aa neden inanmiyorsunuz falan , sebebi gayet ortaya çıktı.
Evet oyle yazmis konu sahibi.
O zaman kiz cocugu 5 yasindaymis.
Simdi 7 yasinda.
Gercek olma olasiligini dusunmek bile istemiyorum.
Dusunsenize uzerinden koca 2 yil gecmis olur o zaman bu olayin uzerinden.

Ben 26 yaşundayım ve evliyim. Annemlere gittiğimde hala sabahları babamı uyandırmak için gider yanına yatarım. Bekarken eşek kadar olmuş olmam fark etmezdi, gece yer sıkışıklığından dolayı dip dibe yatmak zorunda kaldığımızda babamla yatardım. Ama hiçbir zaman babamı don atletle görmedim. Eğer 5 yaşında bir kız çocuğuyla babası küloduyla yatıyorsa buna göz kapamak saçmalık olur. Ayrıca özellikle böylesine yakın aile fertlerinden cinsel istismara uğrayan küçük çocuklar psikolojik travmaya uğramayabilirler. Yani adam her zaman gidip de elini kolunu bağlayarak tecavuz etmiyor. Gözünüzde oluşan şey, saldırgan mutsuz bir çocuk ve surekli onunla bas başa kalmaya calışan canını yakarak cinsel istismarda bulunan bir baba olmasın.
Çocuk psikiyatri kliniğine 5 yaşında bir kız çocuğu gelmişti. Annesi getirmişti. Huysuzluk şımarıklık gibi her çocugun sahip olduğu seylerden ötürüydü. Çizdiği resimlerin birinde babasının penisini çizmişti. Ordan çıkan bir şeyi. Üzerine gidince anlattığı şey babasıyla süt oyunu oynadıklarını, babasının bir tane uzun memesini emince süt çıktığını anlatmıştı. Bu cocuk babasını seviyordu. İlişkileri iyiydi.
Bir kadın eşine böyle bir şeyi kondurabiliyorsa zaten bir sey olmadan da boşanmalı. Ama tersi olarak bazı davranışsal mesajları da iyi almak gerekiyor.
Bir de bu işin şu yönü var, eşiniz bir pedofili olmayabilir ama kızınızla atlet kulot yatabilir; evet kültürel normallik her yerde değişiyor. Ama çocugunuz bunun yanlış olduğunu anlamaz ve guven duydugu her yetişkin erkeğin küloduyla yanında durabilmesine izin verir. Bu da cocuğunuzu dışarıdaki sapıklardan korumanızı zorlaştırır. Çocuga beden gizliliğinin ve teşhirciliğin yanlış bir şey olduğu çok iyi öğretilmelidir.

Okudugum en akli basinda yorum.
Cocuk ozel alanina babasi kardesi amcasi dahi olsa bu kadar girilmesine izin vermemeli.
3 yasindan sonra annesiyle cocuk yatmamali cinsel kimlik gelisimi acisindan deniyor, burda kadinlsrin cogu dedesini babasini kocasini ornek verip babanin cocuguyla don kulot yatmasini normallestiriyor, anlamanin imkani yok.
Esim yabanci, onlarin kulturunde bu kabul edilemez bi durum yani don atlet cocukla yatmak.
Benim cocuklugumdan kalma jic travmam yok cok sukur ama ben babami hasbel kader sabah deprem olunca odadan ic camasiriyla firladiginda o sekilde gormustum onun disinda asla hatirlamiyorum o sekilde, kaldi ki beni uyutan altimi alan yediren iciren annemden cok babammis.
Sevgi ciplak yatmakla gosterilmez.
Hududu olur.

Bir olayda ben anlatmak istiyorum.kadının biri dolmuşa biniyor 1 yaşlarında kızıyla dolmuşta tıka basa dolu mecburiyetten biniyor.kadın ayakta arkatarafta demire çocuğuyla yaslanıyor.adamda köşede kadına verin çocuğu ben tutayım kadın yok falan diyor.zaman geçiyor tekrar verin yoruldunuz diyor. Neyse çocuğu veriyor adamın kucagına. İlk başta sessiz çocuk sonra çocuk bir süre sonra ağlamaya başlıyor annesi almak istiyor adam yabancı gördü ondan susar birazdan diyor.sonra çocuk iyice çığlıklar atmaya başlıyor.adam kadına çocuğu veriyor inecegim diye.kadın çocuğu susturamıyor sonra bir bakıyor üstü kan kadınında çocuğunda dolmuştan iniyor bir bakıyor taytı parmağıyla Alttan yıttıp çocuğu mahvediyor.hastaneye gidince anlıyor ama iş işten geçmiş.kimseye iyi niyetlede yaklaşsa amcaya abiye gitsarıl öp demeyeceksin kucagına vermeyeceksin.kadının en büyük hatası o adamın kucagına vermesi çocuğunu.eğer insan olsa zaten kalkıp yer verir.
Bunu bende duymustum, Allah belasini versin

:KK43:Yazıklar olsun. O kadar şey yazmak istiyorum ki ağzımda küfür beddua herşey var.
Bu kadar pislik nasıl olabilir insanlar? Ve bunu herkesin içinde yapıyor....
Resmen gözlerim doldu.
Kimseye güvenilmez. Kadın erkek fark etmez insan olsa kalkar yer verir.
Yazık gerçekten böyle pislik insanların içimizde yaşamasına çok üzülüyorum... küçücük bir can nasıl kıyıyorlar o masum canlara:KK43:

Çocuğu öyle mahvedene kadar anne farketmiyor mu? Şehir efsanesi gibi geldi bu hikaye bana.

Kalbim sıkıştı yemin ederim. Nasıl verir elaleme çocuk ağlarken nasıl onda bırakabilir.
Allahım bizi akıl tutulmalarından, sapık insanlardan uzak et Yarabbim. Şerefsizler yaaa offf:(

Arkadaşlar konuya neden kendi babanizla yattiginizi, uyudugunuzu anlatiyorsunuz. Çocuklar babalarıyla yatmasın diyen yok ki. Konu sahibinin içine bir şüphe düşmüş. Ya korktuğum gibi biseyse diye dert edinmiş, aman banane dememiş fikir almak istemiş.
Niye bu kadar tepki gösteriliyor anlamıyorum. Goren de hepimiz 4 tarafından tecavüz haberleri gelen ülkede yaşamıyoruz sanacak.

Tutarsızlık olduğunu baştan beri görüyordum ama sagolun lar beni topa tuttular.
Millet sana niye cevap verdi biliyo musun? Israrla sanki senin babana abine kocana sapik denmis gibi sacma bir sekilde savunmaya gecmen..boxer ile yatmalari cocuklariyla onlari sapik yapmaz elbet, ama dikkat etmek gerekir diyoruz.. sen ya anlamak istemiyorsun ya da bizi ugrastiriyosun!

Ayrica iki sene sonra konu acmis olmasi bu tarz olaylarin olmadigi anlamina gelmiyor..

:KK43:Yazıklar olsun. O kadar şey yazmak istiyorum ki ağzımda küfür beddua herşey var.
Bu kadar pislik nasıl olabilir insanlar? Ve bunu herkesin içinde yapıyor....
Resmen gözlerim doldu.
Kimseye güvenilmez. Kadın erkek fark etmez insan olsa kalkar yer verir.
Yazık gerçekten böyle pislik insanların içimizde yaşamasına çok üzülüyorum... küçücük bir can nasıl kıyıyorlar o masum canlara:KK43:
Malesef bizler iyi bir kadın olup çocuklarımıza yeri geldiği zaman susmamasını öğretecegiz. Ben duyduğumda elim ayağım zangır zangır titredi ağlamaktan alamadım kendimi

Back
X