- 7 Ağustos 2016
- 3.487
- 7.319
- 158
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
Ve şunu söyliyim son olarak sizi benim ne düşündüğüm ilgilendirmez , sizin de beni .
Konu herkesin kocasi degil bazi, kocalar nefsini seytana uydurmus kocalar babalar! siz hic birine ihtimal vermiyorsunuz ama ne yazikki okadar sapik cikan baba var hicmi haber okumuyorsunuz duymuyorsunuz siz?
Kim ister yakin bir akrabasini bu kötü düsünceyle karalamak; bizim derdimiz ufacik hicbirseyden haberi olmayan
kücük yavrulari bu tür seylerden korumak.. bu yapmaz su yapmaz demeyin öyle kolay teshisi olsaydi taki hamile
kalana kadar cikardi yaptigi igrenclikler, demekki saklayabiliyorlar ve igrenc sapik olduklarida belli olmuyor.
neden bir öncekinin babasi yapmissa, buda yapmis olamaz acaba? niye varken göz ardi ediyoruz kazancimiz ne kim kimi hic yokken birini karaliyacak? siz neyin müdafasini yapiyorsunuz görmüyorken hele kimin ne oldugunu?
Konu sahibi öyle bir anlatmış ki sanki boxerle donla çocuğunun yanına yatan herkes sapık herkes tecavuzcu ..Hayır değil efendim ! Amcamizin yanında da denizden çıkınca dön sütyen dolastik , dayimizin yanında da. Babamizla aynı banyoya girdik, ayni yataga girdik ama (!!) Birgün olsun ne tacize uğradık ne tecavüze. .
Eşime gelince evet kemalim yapmaz.
Daha bugün bu konuyu okurken eşim boxerle kızımın yanında uyuyordu napmaliydim sizce ?
Kalk sapık heriff , sen nasıl boxerle yatarsin mi ?
Bize çok normal geliyor böyle şeyler en azından ailemizde. .
Ben onda bunda gördüm diye eşime babama sapık gözüyle bakmam.
Buyrun bakan baksın.