Sapik oldum ben..

tadindan yenmiyor desenepeki bu cool okuzde hicmi farketmiyor senin ilgini canimbu kadar rahatlikta anca bi okuzde olur zaten

tadindan yenmiyor desenepeki bu cool okuzde hicmi farketmiyor senin ilgini canimbu kadar rahatlikta anca bi okuzde olur zaten
fark etmez olurmu biliyor bildiği için nazda yok bi çay içersek bana olan duyguların daha çok kabarır yok benim sevgilim yok zaten normal kız arkadaşımda yok gibi şeyler söylüyor zalımın oğlu

fark etmez olurmu biliyor bildiği için nazda yok bi çay içersek bana olan duyguların daha çok kabarır yok benim sevgilim yok zaten normal kız arkadaşımda yok gibi şeyler söylüyor zalımın oğlu
ayy bide kendi begenmis bu cool okuzkiz bosversene bu oglani yawsana oglanmi yok ?bunun burnu pek havalarda indirmek lazim

Stalklamanın sapıklıkla alakası yok ama takip etme kısmını geç
Adamla muhabbetiniz yok mu ben eski konunu hatırlayamadım
yoksa kurabiye yapıp götüren sen miydin

Stalklamanın sapıklıkla alakası yok ama takip etme kısmını geç
Adamla muhabbetiniz yok mu ben eski konunu hatırlayamadım
yoksa kurabiye yapıp götüren sen miydin
Yok sanmambu israrla kahve icmek istiyoree tabi oglan cool okuzlerden oldugu icin kahveden anlamiyobizim kizda sapitti tabi

Ya bu arada konu sahibinin konusunuda istila ettik yaozur dileriz konu sahibi konuyu okuzler basti valla bizim sucumuz yoksaygilarsevgiler efenim..

Ay bende kendimi sapık yada salak gibi hissediyorum. Öyle salak şeyler yapıyorumki kendime şaşıyorum. Eski sevgilimle ayrılalı 2 sene oluyor. Bu 2 sene zarfında görüştüğüm 4-5kişi oldu ben hala internetten onu araştırıyorum heee birde teli ezberimde önce rehbere ekliyorum sonra WhatsApp tan engeli kaldırıyorum sonra profil fotoğrafına durumuna bakıp engelleyip yine siliyorum. Salak mıyım evet. Nasıl kurtulucam bundan ay bıktım valla kendimden

Kızlarin öğretmene aşık olmasına alışığız tabi ama benim başıma gelen tam tersiydi lisedeyken öğretmenim bana aşık olmuştu ben 16 o 25 `ti...
Askere gitti de kurtulduydum.. tek bu mu siz hiç başka bi kızdan çıkma teklifi aldınız mı? Kabus gibiydi

Bu arada sana bi fikir hocam sevgilinizin size sevgililer gününde ne hediye etmesini istersiniz yada ne aldi da begendkniz duye gir konuya erkeklere hediye bulmak zor bende herkese sorup erkeklerin beğendiği hediyeleri bikenara yaziyorum:)
Sevgiliniz size ne aldı beğendiniz mi falan yürü ordan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…