- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
-
biliyor kız kuzenimin düğününde taktım kancamı erkek kuzenim zalımmın tribi istemem yan cebime koy bana biraz ısrar et peşimden koş modunda cool takılan öküzlerden vicdansız insan yemiş tatlılığından ölüyor
fark etmez olurmu biliyor bildiği için nazda yok bi çay içersek bana olan duyguların daha çok kabarır yok benim sevgilim yok zaten normal kız arkadaşımda yok gibi şeyler söylüyor zalımın oğlutadindan yenmiyor desene peki bu cool okuzde hicmi farketmiyor senin ilgini canim bu kadar rahatlikta anca bi okuzde olur zaten
ayy bide kendi begenmis bu cool okuzfark etmez olurmu biliyor bildiği için nazda yok bi çay içersek bana olan duyguların daha çok kabarır yok benim sevgilim yok zaten normal kız arkadaşımda yok gibi şeyler söylüyor zalımın oğlu
bi el at normal öküz kıvamına gelsin öküzayy bide kendi begenmis bu cool okuzkiz bosversene bu oglani yaw sana oglanmi yok ?bunun burnu pek havalarda indirmek lazim
Yok sanmamStalklamanın sapıklıkla alakası yok ama takip etme kısmını geç
Adamla muhabbetiniz yok mu ben eski konunu hatırlayamadım
yoksa kurabiye yapıp götüren sen miydin
Kiz cok yasa emiibi el at normal öküz kıvamına gelsin öküzego allahu ekber dağlarında öküzün onun için benim 15000 fırın ekmek yemem lazım
türleri var canım genetik öküz ama sınıfları var 1.2. diye gidiyor bizimki 2. sınıf öküz bayrak tutanın arkasındakiKiz cok yasa emiiokuzun normalide mi varki okuz,okuzdur yani hani demisler essege kadife semerde taksan,essek essektir diye
Ayy bayrak tutanida benimkidir kesintürleri var canım genetik öküz ama sınıfları var 1.2. diye gidiyor bizimki 2. sınıf öküz bayrak tutanın arkasındaki
kız bunlar o zaman birbirlerini tanıyordur sonuçta benim olacak öküz seninkini takip ediyor ya aaaAyy bayrak tutanida benimkidir kesinbayrakli okuz
Hee kiz vallakız bunlar o zaman birbirlerini tanıyordur sonuçta benim olacak öküz seninkini takip ediyor ya aaa
kız elti çıktık iki dakikada ya ay elti sahibide oldumHee kiz vallabelki akraba bunlar olurmu olur
Hahaha amerikan teenie filimlerindeki gibitakıp etmek mıaman yarabbı töbeee
aynı ıs yerınde calısıyosanız ıs yerındekılere sorabılırsınız
bekarsa bıgun kendınıze kahve alırken onada alıp masasına bırakıp selam verebılırsınız gulumseyerek
ahh elticim vahhh elticigimm benimmkız elti çıktık iki dakikada ya ay elti sahibide oldum
Ay bende kendimi sapık yada salak gibi hissediyorum. Öyle salak şeyler yapıyorumki kendime şaşıyorum. Eski sevgilimle ayrılalı 2 sene oluyor. Bu 2 sene zarfında görüştüğüm 4-5kişi oldu ben hala internetten onu araştırıyorum heee birde teli ezberimde önce rehbere ekliyorum sonra WhatsApp tan engeli kaldırıyorum sonra profil fotoğrafına durumuna bakıp engelleyip yine siliyorum. Salak mıyım evet. Nasıl kurtulucam bundan ay bıktım valla kendimdenAhah kizlar sapık oldum :))
Bikac hafta once bi konu acmistim birinden hoslaniyorum diye.cogunuz duygusal bosluk demistiniz.ama ben gun gectikce kafaya taktim.ve bi haftadir sapik gibi herseyini arastiriyorum.Allah kahretsin ne face ne baska hesap hicbiseyi yok.yuzugu yok.evli bile olabilir yani.dua ettim bi sosyal hesapda falan boyle bi kizla resmi olsun sevgilisi nisanlasi biseyi de vazgeceyim bu seyden.parmagin da yuzugu yok.soramam da direk evli misiniz diye o kadar muhabbetimiz yok.aklima bi is cikisi takip etmek geldi yada ogle arasinda biriyle bulusuyo mu diye fln.insallah vardir biri diye dua ediyorum bi andn yoksa kafayi iyice takcm ve su yillik hazir degilim uzun bi iliskiden ciktim.yani sizce ne yapayim bu takip isini bir de evli olup olmadigini baska nasil anlayabilirim.bana bakip duruyo ama biliyosunuz bazi evli ve serefz erkekler de gayet bakiyolar.su sapiga bisey onerin kizlarrr :))
yok ben degılım :) ama fena fıkır degılmıssStalklamanın sapıklıkla alakası yok ama takip etme kısmını geç
Adamla muhabbetiniz yok mu ben eski konunu hatırlayamadım
yoksa kurabiye yapıp götüren sen miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?