Sapıklardan bıktım artık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

problemcocuk

Ziyaretçi
Artık yolda suratım asık yürümek istemiyorum kendini bilmezlerin sapıkça yaklaşmalarından ve bakışlarından bıktım artık ben öyle açık giyinen yada yolda sağa sola sırıtarak giden biride değilim,korkup sığındığım polis bile taciz etmeye kalktı, heran başıma bişey gelecek korkusu oluştu bende karşıma çıkan herkesten şüpheleniyorum kabusum oldu artık bununla nasıl başedebilirim sizede böyle oluyomu yardım lütfen !!!!

polisi şikayet etmen gerekirdi, büyük şehirlerde oluyor bu problemler bu senin tavrın yada giyiminle alakalı bişey değil:hulya:

biraz fazla paranoya yapmış olabilir misiniz? herkes bana zarar verecek gibi düşünüyorsunuz sanırım.
biraz gevşemek iyi gelir bence size..

Yoldan geçenlerin hepsi, hatta sığındığınız polis bile sizi taciz etmeye mi kalktı?
Yok artık diyesim geldi birden. Cidden inanmadım. Hadi diğerleri neyse de, hiçbir polis sığındığınız zaman sizi taciz etmez. O kadarda değil yani.
Biraz yok yok biraz değil fazlasıyla atmışsınız.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence siz evde oturun ve hiççç bir yere çıkmayın gamyoncuiremsu

bence arkadaş üç beş defa benzer şeyler yaşadıysa herkese şüpheyle bakmaya başlamış olabilir.
Polis konusuna gelince, bu tip teşkilatlar hakkında konuşmak yasak sanıyorum sitede ama her meslek grubunun iyisi kötüsü var arkadaşlar bu bi gerçek yani, tacizci poliste olur, öğretmende olur, doktorda olur, hatta aileden biride olur, nadirdir ama olur, 3. sayfalar bu tip haberlerle dolu, zaten nadir olduğu için gazetelere haber olurlar ama "olamaz" diye bişey kesinlikle yok
:hulya:

Kocası tarafından bıçaklanmış, dayak yemiş, öldürülme riski olan kadını gözlerini kırpmadan tekrar aynı eve gönderiyorlarsa, çok rahat taciz olayları da olur bence. Arkadaş Samsun'da yaşıyor. Biz ıstanbul'da sokakta rahat rahat yürüyemiyoruz bakışlardan, laf atmalardan. Samsun'da haydi haydi olur, hele ki ücra bir yerde yaşıyorsa.

Kesinlikle kabul ediyorum, her mesleğin bir çürüğü mutlaka olur. Ama canımcım, taciz edilen birini sığındığı bir resmi görevlide taciz ediyorsa yaniiiii dışarıdaki tüm erkekler bu arkadaşımızı sıraya girip taciz ediyorlarsa ben buna inanmam. Bu kadar tacizci hangi semtte bulunuyor acaba merak ettim. Tüm tacizciler hep bir araya mı toplandılar.
Benim itirazım bu kısma oldu yani kısacası Müjde Ar ile Şener Şen'in oynadığı Arabesk filminin senaryosu gibi bir konu olmuş bu.

Eeeee sonuç?

Ben olsam o polisi şikayet ederdim ne münasebet ya...

saçma ve gereksiz bir konu olmuş bence...abartınında ötesi...
Bence gidin siz himalayarın tepesinde yaşayın...
hem orda açık saçık(!) giyinerekte yaşayabilirsiniz...
Ya da takacak şey bulamadınız bugünlerde...hayırlısı diyeyim...

Ben olsam o polisi şikayet ederdim ne münasebet ya...

Belki polis taciz etmedi de, arkadaş herşeyden işkillendiği için polisi de yanlış anladı:)
olamaz mı?

Eğer görülmemiş bir güzelliği ve çekiciliği yoksa ya da başından psikolojisini bozacak derecede kötü bir olay geçmediyse, arkadaşa öyle geliyor diycem..

Normal şartlarda yoldaki herkesin de size sarkması mümkün değil çünkü..

Arada sırada olan olaylar da herkesin başına gelir..

Sürekli tacize uğrayacağın düşüncesine yoğunlaşarak - adeta tacizi çağırır hale gelmişsin tatlım.
Düşünce gücüyle hayatımızı yönlendirdiğimize inanıyorum.
Pozitif düşünerek - çok sayıda güvenilir insanın varlığına inanmalısın.
Sözlü tacizcileri yok sayamak ta bir yöntemdir. Tepki vererek onları var etmemek gerekir.
Rabbim seni - bizi - hepimizi kötü emelli insanlardan korusun.
opuyorumnanaktan

1 mesaj yazıp gidenlerin konularına inanmıyorum ben...

kızlar arkadaş haklı daha geçen hafta yolda yürürken bi polis arabası yanımda durdu,sırıtarak gel seni istediğin yere bırakalım dedi,gerek yok dedim,sonra biraz ilerleyip yine durdular,yine salyaları aka aka gel gel ya çekinme biz polisiz dedi,cevap vermedim yolumu değiştirdim,plakasını aldım en yakın arkadaşımın babası istanbulun en merkezi şubelerinden birinde başkomser plakayı veriyim dedimde sonra vazgeçtim başıma bela olmasın diye ama keşke verseydim

kulitta ve mydecember size teşekkür ederim hemen yargılamadığınız için , ayrıca sokaktaki herkes beni taciz ediyo demedim başıma geldiği için korkuyorum şüpheleniyorum dedim ,helenic böyle saygısızca yorum yaptığınız için himalayanın tepesinde yaşamayı hakedenin siz olduğunuda görmüş oldum ben buradayım konu açıp kaçmadım sadece nasıl davranmam gerektiği konusunda tavsiye istemiştim ama daha kendini bilmeyen insanlardan bu nasıl istenirki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…