polısde tacız etmeye kalkısmıs ama..polisi şikayet etmen gerekirdi, büyük şehirlerde oluyor bu problemler bu senin tavrın yada giyiminle alakalı bişey değil:hulya:
kulitta ve mydecember size teşekkür ederim hemen yargılamadığınız için , ayrıca sokaktaki herkes beni taciz ediyo demedim başıma geldiği için korkuyorum şüpheleniyorum dedim ,helenic böyle saygısızca yorum yaptığınız için himalayanın tepesinde yaşamayı hakedenin siz olduğunuda görmüş oldum ben buradayım konu açıp kaçmadım sadece nasıl davranmam gerektiği konusunda tavsiye istemiştim ama daha kendini bilmeyen insanlardan bu nasıl istenirki ...
açık giyinen bütün kadınlara ahlakı bozuk erkekler bakar.
haklısın sadece açık giyinenlere laf atılırlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bunun giyimle tavırla alakası yok, bu tamamen karşıdan gelen erkeğin niyetinin bozuk, hasta ruhlu olmasıyla alakalı
sen giy bakalım mini bir eteği bir de dekolteli bir bluzu.nasıl bakmıyorlar?
en sıradan insan bile bakar.
mini etek giyiyorum -hatta halihazırda üzerimde, dekolteli bluzdan kasıt meme çatalının görünmesiyse onu da giyiyorum yazın.
iki tane gözü bacak görünce dönecek herif laf atmasın diye hoşlanmadığım tarzda giyinemem ben.
o konuşurken benim elim ağzım armut toplamıyor.
zaten ağızlarından çıkan iki kelimeyle kendilerini tatmin ettiklerini sanan bu zavallı erkek müsfetteleri için mini eteğe dekolteye gerek yok.
kıyafetin içinde iki meme olduğunu bilsinler gene laf atarlar.
Yahu ben 43 yaşında tonton bir kadın olduğum halde bana bile laf atıyor geri zekalılar. Yani illaki mini etek mi giymek lazım. Yapan her halükarda yapıyor.
İşyerindeki bir erkek arkadaşımın lafı geldi aklıma, şöyle demişti "sokakta baldır bacak görmekten öğğğkkk geldi" Evet erkeklerin laf atması veya taciz etmesi için açık saçık olmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?