Şöyle bir durum var ama mesajlar fake hesaptan atılmış ve hesap sonra biz onu engelleyince kapatılmış. Elimizde bir şey yok ki şikayet edecek. O yüzden aramasını yada mesaj atmasını bekliycez mecbur. Ama kızın şehri bile bize bin km uzakta alakamız hiçbir şekilde yok. Bir de etraflıca düşündüm, yapacağı en fazla şey ne olabilir diye, yapacağının bana değil kendisine zararı olur.
Fake hesap açmışsa şikayet et kapanır zaten. Eskisi gibi fake hesaplar rahat kullanılmıyo kapatılıyo. Bence ileriye gidemez. Aranızı bozmak için böyle bişey yapmış amacına da ulaşamamış daha fazla zorlamaz yani. Kendi hesabını kapatmakla iyi yapmışsın. Resimlerini fln almasın. Önceden benimde başıma böyle bişey gelmişti. Biri sürekli resimlerimi çalıp fake hesaptan millete saçma sapan erotik msjlar atıyodu. Kapattım profilimi şimdi kafam çok rahat.
uyuz oluyorum bu tarz kizlara ya sevgilisi var mutlu daha niye huzur bozmaya calisiyorlar ya Allahindan bulsun o kiz . sevgilin ve sen birbirinize guveniyosunuz o kiz hic birsey yapamaz kiskancligindan kudurup anca boyle ucuz numaralar yapar .
Yapılacak tek bir şey var, savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız birlikte direk yapamayız derseniz öncelikle ürkütüp tepkisini görebilirsiniz yaptıkları çocukça olduğundan daha ileri gideceğini düşünmüyorum açıkçası.. buna benzer bir şey daha yaparsa hesapları screen aldığınızı, ip tespiti için ilgili müracaatı yaptığınızı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.. tekrar ederse de gerçekten bulunun ki ders olsun bir daha uğraşmasın.
böyle iğrenç ınsancık tıplerını görünce hem cınsımden hem ınsanlıgımdan utanıyorum nedır bu yaa az karakterınız olsun arkadass..evli nısanlı bekar dınlemıyorlar kucaklarına atlayacak sanıye arıyorlar .....ne günlere kaldık yarabbıı sen akıl fıkır ver....
ya hey allahım, kız fena asıkmıs ama he, su senaryolara bak kımın aklına gelır.. bnce korkmana gerek yok, ne kadar ucuz oldugunu ortaya koymus, sevgılın de sana guvenıyorsa, sorun yok bence gayet te eglenın :)