Sapıklıkta son noktaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ddia

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
1.417
2.485
333
Öncelikle herkese merhabalar. Benim birbuçuk senedir devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin benden önce takıldığı bir kız varmış, sevgililik olmamış hiç yani. Bu kız ilişkinin başından beri sürekli bizimkini arıyordu, mesajlar atıyordu. Cevap vermeyerek önemsemeyerek geçiştiriyorduk. En son bir ay kadar önce seni çok seviyorum inşallah salak sevgilin bu mesajı görür ve ayrılırsınız, ben yaz okulunda istediğin şehirde ders alayım yanıma gel sonra kime gidersen git gibi bir sürü mesaj attı. Sonunda yeter dedik ve erkek arkadaşım arayıp biz senle dalga geçmekten yorulduk sen yorulmadın mesaj atmaktan s...r git artık dedi kapattı. Bir daha ses çıkmadı. Bugün birisi tabi ki fake hesaptan erkek Arkadaşıma mesaj atmış, nasıl yaptıysa kız beni bulmuş profil fotomu çalıp adımla facebook açmış ve hayali bir konuşma yaratmış. Adam doktormuş ben de aşk dolu bir şekilde konuşmuşum. Tam bir senaryo. Bunun fotoğrafını yollamış altına da siz beni mi kandırıyorsunuz gibi bişey yazmış. Yani mesajı atan benim güya ikinci sevgilim be aramızdaki konuşmayı yollamış. ama yazılanlar falan o kadar ucuz bir dille yazılmış ki allahtan ben olmadığım çok belli.Biz direk engelledik, ben sosyal medya hesaplarımı da kapattım ama korktum açıkçası. Sizce bu kız daha ileriye gider mi yoksa acınacak kadar salak olduğu için mi böyle bir şey yaptı? İnanılmaz huzursuzum saatlerdir..

Neden korkuyorsun? Kiz belliki cirkef. Dei deliyi gorunce comagini saklarmis. Benzer cirkeflikle sende onun adina hesap ac fotosunu koy bak bakalim bir daha ugrasio mu

cnm bence bu kız pek normal degil..aklı fikri siz olmussunuz..paranoyakmıdır nedir?

O kadar issiz insan var ki suna harcadigi mesaiyi yeni insanlara harccasa kendi de mutlu olurdu siz de.. Uzak durun yapicak bask bisi yok.

sosyal medyadaki hesaplarınızı kapatın herıkınızde erkek arkadaşınızda telefon numarasını degıstırsın ..yada degıstırmek ıstemıyor mu gıtsın savcılığa dılekce versın benı rahatsız edıyor dıe bak bakalım nasıll tıpış tıpış yola geliyor

Neden korkuyorsun? Kiz belliki cirkef. Dei deliyi gorunce comagini saklarmis. Benzer cirkeflikle sende onun adina hesap ac fotosunu koy bak bakalim bir daha ugrasio mu

Ben kızı tanımam etmem hiç uğraşmak istemiyorum bir de çıldırırsam elimden kurtulması mümkün değil. Ama ruh hastası olduğu belli. Yani insanın aklına o kadar çok şey geliyor ki. Dedim ki bu kadar hasta bir tip anneme babama kadar ulaşıp bişeyler getirmeye çalışır mı başıma. Ben de paranoyak olabilirim biraz bilemiyorum ama hiç huzurum kalmadı.

Çok uzun senelerdir kullanıyor telefon numarasını bir de bu olayla gördük ki çare olmayacak numara değiştirmek. Bunu zaten o son konuşmadan dolayı yaptı muhtemelen. Bir ay düşün aklına gelen bu olsun. Tekrar ararsa mesaj atarsa düşünüyorum ben de savcılığı.

canım savcılığa verırsee onada dılekce ulaşacaktır ve ozaman arayıp özür dıleyecektır kesınlıkle korkudan bence kafanı yorma ac bu konuyu sevgılıne geregını yapsın rahat edın..böyle dıke nustunde de olmaz..böylelerı senın aılene bıle bulaşır ozaman pısman olursun bunu daha once yapmadığına...

Yani benim korktuğum şey bu hasta ruhlu kız benimle uğraşmaya kalkar mı, başıma iş açmaya kalkar mı? Bugün ilişkime kast eden yarın arasa bulsa babamı kızınızın evli bir adamla ilişkisi var dese mesela, ben onu bulup parçalamadan önce babam beni bulup parçalar diye korkuyorum. Bu bir örnek böyle şeyler geliyor aklıma. Ben mi çok büyütüyorum?

ya bu kızlar hastamı ne !!! bende bıktım benmde nişanlıma bir ara faceden tanıdığı kızın biri msjlar atıp duruyordu engelleniyor yine başka isimlerle hesap alıp ekliyor aramızı bozmak için resmen çok affedersiniz kıçını yırtıyordu. psikolajisi bozuk olduğu belliydi, vs buna benzer vakalar yaşadık ammmann amaan ALLAH korusun uzak dursun böyle akılsız hasta ruhlular

Demek benzer şeyleri yaşayan başka insanlar da var. Duyunca kendimi daha iyi hissettim. Benim arkadaş çevremde pek olmaz böyle olaylar çünkü neye uğradığımı şaşırdım. Kudurmuş bunlar Allah hepsine akıl fikir versin.

Baya takıntılı biriymis demek ki öyle insanlardan korkulur cünkü amacına ulasana kadar durmazlar ama korkma korkunun üzerine git git sikayet et mesela olay ciddilesince bak bakalım neler yapabiliyor cünkü senin resmini bile kullanması belli basına bir suc

Belli ki çok saplantılı bir tip ,niyetide bozuk dikkatli ol derim,sevgiler.

Yapılacak tek bir şey var, savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız birlikte direk yapamayız derseniz öncelikle ürkütüp tepkisini görebilirsiniz yaptıkları çocukça olduğundan daha ileri gideceğini düşünmüyorum açıkçası.. buna benzer bir şey daha yaparsa hesapları screen aldığınızı, ip tespiti için ilgili müracaatı yaptığınızı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.. tekrar ederse de gerçekten bulunun ki ders olsun bir daha uğraşmasın.

Aynen dilekçe ver derim,
Resimlerini dağıtabilir çok saçma hareketler yapabilir.
Bir arkadaşımın başına geldi aynısı kızın babasını arayıp kızınız benim kocamla geziyor falan demişti yıllar önce.
Halbuki çocuk 20-21 yaşlarında ve öğrenciydi.
Sen bunun ipini kısmazsan iyice arsızlaşabilir.
Dikkat et derim.

Son düzenleme:
bence hiç vakit kaybetmeden şikayet edin savcılığa. normal biri değil çünkü anlattığınız.

kiskanclik, kiskanclik ve yine yeniden kiskanclik!!!!!!! belliki kafayi sizle fena bozmus aranizi bozmaya calisiyor... gül ve gec.. neyden korkuyorsun? huzurunu manyagin biri icin bozmaya degermi? ve unutma.. havlayan köpek isirmazmis.. birak o bos konusmaya devam etsin.. elinden geleni yapsin.. sen erkek arkadasinla kendini biliyorsan gerisi bos! kafanida takma sakin :*

Yaptığı ciddi bir şey, şikayet dilekçesi verin mutlaka

Yarın öbür gün kendinizi izah edemeyeceğiniz bir şekilde zarar verebilir, sessiz kalırsanız artarak devam edecektir.

Ben de dediğiniz gibi gülüp geçme taraftarıyım çünkü dediğim gibi ilk şok geçince dalga geçmeye başladık o kadar salakça bir şeydi. Ama aman dikkat diyenler de var. Ben mesajı atan oysa bir iki hafta içerisinde erkek aRkadaşımı arayacağını düşünüyorum. Tüm bu dediklerinizi o zaman söyleyeceğiz. Savcılık vs. Olayları. Yani babama açıp bir şey dese babam iyidir hoştur ama benim üzüldüğümü görürse çok kötü şeyler yapabilir ki kendisi avukat. Hayatı boyunca içinden çıkamayacağı durumlara düşebilir kız bu yüzden de yazık zavallı diyorum bir yandan. Öyle bir şey yaparsa kendine yapar yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…