Şarap

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar, bir hafta önce biriyle tanışmıştım , hoşlanmış benden , bikaç gündür mesajlaşıyorduk. Bu haftasonu için de dışarıda plan yapmıştık . Neyse bu adam bana sürekli beni ne kadar çok beğendiğini yazıyor benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor ciddi düşündüğünü ima ediyor ama bana sürekli seni yerim falan o tarz konuşuyor bundan rahatsız olduğumu böyle konuşmamasını söylediğim halde. Dün gece de durup dururken ne zaman şarap içiyoruz yazmış, bende düşündüm herhalde beni bir yere davet etcek, sordum nerede diye, demesin mi senin evde diye. Çok sinirlendim tabi , dedim sen beni ne sanıyorsun falan... o da işte sen beni tanıyamamışsın ben öyle bir insanmıyım ben allah için yemin ettim senin için hiç bir kötülük düşünmüyorum diye bilmem ne bir sürü zırvaladı sanki beni suçlu çıkardı neyse kestik iletişimi. Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler? Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim?

Selam kızlar, bir hafta önce biriyle tanışmıştım , hoşlanmış benden , bikaç gündür mesajlaşıyorduk. Bu haftasonu için de dışarıda plan yapmıştık . Neyse bu adam bana sürekli beni ne kadar çok beğendiğini yazıyor benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor ciddi düşündüğünü ima ediyor ama bana sürekli seni yerim falan o tarz konuşuyor bundan rahatsız olduğumu böyle konuşmamasını söylediğim halde. Dün gece de durup dururken ne zaman şarap içiyoruz yazmış, bende düşündüm herhalde beni bir yere davet etcek, sordum nerede diye, demesin mi senin evde diye. Çok sinirlendim tabi , dedim sen beni ne sanıyorsun falan... o da işte sen beni tanıyamamışsın ben öyle bir insanmıyım ben allah için yemin ettim senin için hiç bir kötülük düşünmüyorum diye bilmem ne bir sürü zırvaladı sanki beni suçlu çıkardı neyse kestik iletişimi. Ama gerçekten merak ettim ben mi hatalıyım yani , böyle mi oluyor artık ilişkiler? Ben kendimi gayet modern sanırdım ama geri kafalı mı kaldım kızlar cidden merak ettim?
aylarca peşimden koşan bir erkek vardı 6-7 sene evvel
en sonunda bulusmasını kabul ettim bır restoranda bulustuk kafalarımız da cok uydu sandım
ikinci bulusmada benımle sarap içmek istediğini söyledi
ben de o zamanlar alkol kullanıyordum , olur dedim
nerde dedim
benim evde dedi:)
sana kendi ellerimle sıcak şarap yapacağım dedi.
ben kabul etmedim inanılmaz ısrar etti
ben yıne onu dısarıda bulusmaya ikna ettim

tam evden cıkacaktım ki hazırlanmıstım, aradı benı ve sen gelme ya senle olmaz dedi yüzüme kapadı:D

Maksat burada şarap falan değil yani
seninki daha da sınırını aşıp sneın evınde içmeyi kendi teklıf etmıs:)

aylarca peşimden koşan bir erkek vardı 6-7 sene evvel
en sonunda bulusmasını kabul ettim bır restoranda bulustuk kafalarımız da cok uydu sandım
ikinci bulusmada benımle sarap içmek istediğini söyledi
ben de o zamanlar alkol kullanıyordum , olur dedim
nerde dedim
benim evde dedi:)
sana kendi ellerimle sıcak şarap yapacağım dedi.
ben kabul etmedim inanılmaz ısrar etti
ben yıne onu dısarıda bulusmaya ikna ettim

tam evden cıkacaktım ki hazırlanmıstım, aradı benı ve sen gelme ya senle olmaz dedi yüzüme kapadı:KK70:

Maksat burada şarap falan değil yani
seninki daha da sınırını aşıp sneın evınde içmeyi kendi teklıf etmıs:)
İyice arsızlaştı bu erkek milleti ya

benden sana asla zarar gelmez asla kötü düşünmüyorum diye yeminler ediyor

Konuşma nasıl bu hale geliyor da adam sürekli bunu belirtme ihtiyacı hissediyor?
Bana birisi paso böyle konuşsa "Aklından ne geçiyor senin, hayırdır ne gibi bi zarar? Ne düşünüyon sen de açıklama yapıyon böyle?" derim.

O tekliflere gelene kadar adamın aklındakiler, diline aklama olarak vurmuş :)

Eşim ile tanistigimda da ,sevgiliyken de hiç yeminler etmedi bana.Benden zarar gelmez valla ciddiyim demedi mesela.Evime gelmeye çalışıp illaha kendi evine de cagirmadi.Ama gün geldi evime geldi,gün geldi evine gittim.Karsidaki kişinin davranışı güven vermeli size ,bana güven diyince o duygu oluşmuyor hemen

ya Allah aşkına
bunu BDV'de kaçıncı okuyuşum
bu adamlar neden, ortada sebep yokken "benden sana zarar gelmez, asla kötü düşünmüyorum" vb şeyler yazıyorlar
bunu yazınca kadınlar da nasıl inanıyorlar? neden kadınlar için önemli bu? sanki tam tersi olsa adam açık açık söyleyecek mi?
bi de 1 haftalık tanışıklıkla ciddi düşünmek nedir?
bunlar nasıl ilişkiler?

tanışırsın, konuşursun, yazışırsın tamam da
bunlar ne ya?
valla dumur oluyorum

şarap ve Allah için kötü niyet öbekleri bir arada :D
bence siz en doğru kararı vermişsiniz;)

Artık erkekler sevgili olmak, normal date'e çıkmak istemiyorlar. Çok karşılaştım ben de son zamanlarda bu tiplerle. Ok, şarap da içebiliriz, sevişiriz de. Ama biraz haddinizi bilin yahu, kendi kendini eve attırmak ne oluyor? Ne biliyim dışarı çıkılır, eğlenilir, ondan sonra iki taraf da isterse olur. Bunlar en baştan kendilerini garantiye alıyorlar, kısacası "verceksen ver" diyorlar.

Artık erkekler sevgili olmak, normal date'e çıkmak istemiyorlar. Çok karşılaştım ben de son zamanlarda bu tiplerle. Ok, şarap da içebiliriz, sevişiriz de. Ama biraz haddinizi bilin yahu, kendi kendini eve attırmak ne oluyor? Ne biliyim dışarı çıkılır, eğlenilir, ondan sonra iki taraf da isterse olur. Bunlar en baştan kendilerini garantiye alıyorlar, kısacası "verceksen ver" diyorlar.
Evet bende bu tavırı son zamanlarda çok fazla görmeye başladım . Bu tabiri de hiç sevmem ama onların dilinden söylemek gerekirse; vermiceksen hiç görüşerek vakit kaybedemem seninle tavrı var erkeklerde.

Evlenmeden önce yalnız yasıyordum.ve tanıştıgım insanlar hemen kendini zorla evime davet ettirmek istiyordu ve ben bundan nefret edip hemen görüşmeyi kesiyordum.ne itici ne bayagı bi hareket.bayan isterse zamanla eder zaten ama nedir ilk etapta hemen eve girme hevesi hiçte iyi niyet görmüyorum ne münasebet bayan demeden evine geleyim falan.iyi etmişsin tabiki haklısın görüşmeye değmez

Back
X