- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 83
- 33
- Konu Sahibi Lady_Ashley
-
ben de öyle yapıyorumzor oluyor ama olsun yoktan iyidir burnuna nasıl masaj yapıyorsun peki canım ?
ben de öyle yapıyorumzor oluyor ama olsun yoktan iyidir burnuna nasıl masaj yapıyorsun peki canım ?
offf hadi ya :/ sağol tatlım cevabın için :) dr'a sormayı unuttum da
Arkadaşlar, peki ya koku alma fonksiyonunu ne zaman kazanacağızbenim 8. günüm tamponlar 10. günde çıkacak ve zor olmadı ameliyat sürecim, çok az şişlik oldu sadece hiç morarmam da olmadı ama ben koku alamıyorum hemde hiç bi çok başlığı okudum ama kimse yazmamış koku durumunu ?
arkadaşlar tamponlar sargılar çıktıktan sonra ne zaman duş alabiliyoruz ?
gecmiş olsun..tatlım yanlız dikkat et kaysı yağı tüyleri artırıyor...benmde 26 gunum burnum top gibi uc kısmı
Teşekkürler, burnumuza su çekmek tehlikeli mi acaba
Teşekkürler, burnumuza su çekmek tehlikeli mi acaba
Teşekkür ederim canım, ben korkuyordum,hiç bir şey sormamışım doktorabenim doktorum kalıp çıktıktan sonra su çekebilir, hafifçe sümkürebilirsin artk demişti canım..
ben ameliyatımın 4. gününden beri tuzlu karbonatlı su çekiyorum burnuma ve biraz hızlı nefes vererek çıkartıyorum
Daha 17 gün oldu benim burnumun ucu şiş, uyuşuk,koku almam düzeldi. Yalnız burnumun sol tarafında üstte çıkıntı var.
Sol çıkıntı dediğin ödem gibi Birşey mi peki? Böyle hafif sert ve top gibi. Yoksa dokununca kemik gibi mi?
Eğer yumuşaksa normal bende de var ve hatta burnum asimetrik bile duruyor zaman zaman.
İniyor ama o şişlikler korkma ben 27. Günümdeyim ve daha normal artık. Eskiden burnum yamuk derdim.
Sert ve top gibi dokununca, kemik olduğunu nasıl anlarım? Korkuyorum içinden kemik kaymış olabilir mi?
Kaysaydı kemiği çok net hissedersin ve şekli çok kötü görünür. Bence ödem var boşuna stres yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?