Sargılar ilk çıktığında...Yardım !

tamponlarınız çıktıktan sonra rahat nefes almaya başlayacaksınız ve o sırada koku alma duyunuz yavaş yavaş yerine gelecek.Endişelenmeyin

Son düzenleme:
arkadaşlar tamponlar sargılar çıktıktan sonra ne zaman duş alabiliyoruz ?

burnunuzun üzerinde herhangi bir şey kalmamışsa duş alabilirsiniz. Piramit bantlar varsa su ile temasında çıkabilir yedeği varsa yine duş alabilirsiniz.duştan sonra iyice kurutur bantları tekrar yapıştırabilirsiniz.

benim ilk sargılarım çıktığında kendimi görmemiştim.klinikten çıkınca aynaya baktım kendimden korktum kafayı yiyecektim.eve gittim sanki hep öyle kalacakmışım gibi kardeşim eve geldi "gitme yalvarıyorum psikolojim çok bozuk " dedim. o kadar kötüydüm.

hani wanted ler var ya afişlerde duvarlara ,ağaçlara asarlar aynı öyleydim

zamanla geçti şimdi iyi.zaten şeklinden çok nefes almak önemliydi benim için ama yüzüme bakılmicak gibi de olmasını istemem tabi ki

sen masajını yap günlük hayatına devam et.sen alışık değilsin yeni yüzüne ama olumlu tepkiler seni mutlu edicektir.

gecmiş olsun..tatlım yanlız dikkat et kaysı yağı tüyleri artırıyor...benmde 26 gunum burnum top gibi uc kısmı

benimde bugün 26. günüm ve benimde burun ucum şiş duruyor ama abartılı değil. kayısı yağını 15. günden sonra bıraktm bende

Daha 17 gün oldu benim burnumun ucu şiş, uyuşuk,koku almam düzeldi. Yalnız burnumun sol tarafında üstte çıkıntı var.

Sol çıkıntı dediğin ödem gibi Birşey mi peki? Böyle hafif sert ve top gibi. Yoksa dokununca kemik gibi mi?
Eğer yumuşaksa normal bende de var ve hatta burnum asimetrik bile duruyor zaman zaman.
İniyor ama o şişlikler korkma ben 27. Günümdeyim ve daha normal artık. Eskiden burnum yamuk derdim.

Sert ve top gibi dokununca, kemik olduğunu nasıl anlarım? Korkuyorum içinden kemik kaymış olabilir mi?

bnm de ilk başlarda kemer gibi görünüyordu, ama günden güne iniyor sanki, başlarda hep böyle kalacak diye korkuyordum çünkü elime kemik gibi geliyordu. bnm 28. günüm. her gün milimlik de olsa küçülme ve şişlikte hisseder oldum. moralinizi bozmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…