Sarhoşken söylenenler??

Başka çocuk mu yok senle evlenicem diyen çocuğa inanmışsın karım yapıcam filan ay ne arabesk ne banal
Aslında şöyle zamanında beni sevdiği zamanlar ben onu sevmiyordum. Onun pişmanlığını yaşıyorum. Of hiç başlamamalıydım bu ilişkiye işler tersine döndü başkasıda o hissiyatı vermiyor şuan zaman geçtikçe oturacak her şey sanırımm

Bu arada bir arkadaşn dediğine katılıyorum senelerdir deyince, ben de 30lara geldiniz de ergenlikten beri görüşüyorsunuz sandım 20 yaş ne ki ya? ben o yaşlarda ergence platonik takılıyordum

Bu arada bir arkadaşn dediğine katılıyorum senelerdir deyince, ben de 30lara geldiniz de ergenlikten beri görüşüyorsunuz sandım 20 yaş ne ki ya? ben o yaşlarda ergence platonik takılıyordum
Amaaaa tüm çocukluğu ergenliği benimleydiii:))

25 yaşından önce evlilik düşünme oku bi iş meslek sahibi ol ondan sonra evlilik düşün tabi aklı başında birini bulunca şu anda ki durumun için vazgeç bu sevdadan yoluna devam et diyorum

25 yaşından önce evlilik düşünme oku bi iş meslek sahibi ol ondan sonra evlilik düşün tabi aklı başında birini bulunca şu anda ki durumun için vazgeç bu sevdadan yoluna devam et diyorum
En mantıklısı bu şuan inanıp evlenmiş olsam içinde kalacağım kaosu hayal edemiyorum. Ayaklarımın üstünde durmalıyım. Sağ olun teşekkür ederim düşünceleriniz içinn :)))

aynen ya.
yaşları kaç ki seneler diyor.
seneler öncesi ortaokul çağlarına tekabül etmekte:))

Sarhoşken bi insanın doğruları söylyceğine körü körüne inanmak ne kadar iticiyse bu yaşta bu kadar alkol almakta o kadar itici

Cepte tutuyor.
Başkasına aklın kaymasın diye sarhoş ayağına seni elde tutuyor

Kendi de söylemiş zaten, psikolojisi bozulmuş. Seninkini de bozmadan olabildiğince uzak dursan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…