Üstünde düşünme bile.
Silmişsin,öyle kalsın.
Alkollüyken sadece hormonal değişimden oluyor.
Ömür boyu adama alkol içirecek halin yok ya
Ayık kafayla dedikleri bağlar seni.
Hatırladım ben deKemal sunalın bir filmi geldi aklıma
Elinin altinda olduğumu düşünüyor sanırım.yoluna devam et. çocuk işte. yaşlarınız da küçük daha.
Kesinlikle. Ayıkkende hiç elle tutulur şeyler söylemiyor o yüzden alkollüyken söylediklerinede pek inanmamalıyım herhaldeÜstünde düşünme bile.
Silmişsin,öyle kalsın.
Alkollüyken sadece hormonal değişimden oluyor.
Ömür boyu adama alkol içirecek halin yok ya
Ayık kafayla dedikleri bağlar seni.
Can sıkıntısını gidermek için arıyor belli ki.
DİPNOT:Her alkollü doğruyu söyler diye bir şey yok.O zaman tüm suçlulara alkol içirip hakikati öğrensin polisler.Var mı öyle bi dünyaYa yavrum daha 19-20 yaşlarındaki insanların eveliyatı nedir ki senelerdir diyorsun.Kaç yaşında 14-15 te mi başladı.
20 yaşında toy delikanlının benimsin karım olacaksın gibi söylemleri çok itici üzücü.Bu yaşta böyle ne dediğini bilmeyecek kadar alkol almak
Boşver önüne bak gençsin.İlerde bunlara gülüp geçeceksin.Ah ne çocuklukmuş diyeceksin
Hangi filmiiii acaba ben de merak ettim :)Kemal sunalın bir filmi geldi aklıma
Biraz gururlu bir çocuk alkollüyken bile sana duvarlarımı yıkmıcam derdi ama bu sefer dayanamamıştı. Ben de pek güvenmiyorum artık.Alkolluyken pişmanlıklar ve normalde söylenmeyen şeyler ortaya çıkar yani alkolluyken söylenenler doğrudur ama bu çocuğa ben güvenmedim boşver...
Hem de ne karıştırmak günlerdir beni sevmiyor diyorum sonra e ama alkollüyken neler dedi diyorum falan hep bir kısır döngü.Alkollü ayağına yatıp kafa karıştırıyor başka bir şey değil.
Yaaa evet çocukluk aşkı denir ya öyleydi aslında komik ama. Her söylediğinide hatırlıyor aslında ama işine gelmiyor. Bir an önce güldüğüm zamanlara geçsek ya?Ya yavrum daha 19-20 yaşlarındaki insanların eveliyatı nedir ki senelerdir diyorsun.Kaç yaşında 14-15 te mi başladı.
20 yaşında toy delikanlının benimsin karım olacaksın gibi söylemleri çok itici üzücü.Bu yaşta böyle ne dediğini bilmeyecek kadar alkol almak
Boşver önüne bak gençsin.İlerde bunlara gülüp geçeceksin.Ah ne çocuklukmuş diyeceksin
Yaa değil mi konduramıyorum ama öyle de olabilir.aklımda biri var
ama
sen şöyle köşede dur
Türkçesi bana göre
Ya öyle denir ya alkollüyken söylenenler ayıkken düşünülenlerdir diye. Ben de züğürt tesellisi işte :)DİPNOT:Her alkollü doğruyu söyler diye bir şey yok.O zaman tüm suçlulara alkol içirip hakikati öğrensin polisler.Var mı öyle bi dünya
Ne yapmamı önerirsiniz? Böyle kalması en doğrusu mu? Aslında çok istiyorum onunla olmayı ama ne bileyim üstüne düşmeyide çok yediremiyorum kendime.O aradaki degisik bi bag dedigin sadece aliskanlik, onlada olmuyor onsuzda olmuyor düsüncesi, dogru kisileri arama pesindesiniz ikinizde bulamadikca birbirinizle tekrar deniyosunuz.
Bir erkek evlencegi kiside karar vermisse bu kadar gel gitleri olmaz, ki saten henüz 20 yasinda.
Hiç büyümüyo bu çocuk yaaaa3. Sınıfta kalmış o canım boşver onu sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?