• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarı dişler ve büyük burun

guzguluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
81
0
26
Ankara
evet yeni takıntım.burnum yüzüme göre büyük ve biraz kemerli.dişlerim de ne kadar fırçalasam da sarı.şimdi size sorum şu

1.72 boyunda,60 kilo ve beyaz tenli bir kızım.çevrem tarafından beğenilirim fakat YALNIZIM. ve bunun sebebi dişlerim ve burnum mu sizce?yani bir erkek için ne kadar önemlidir bembeyaz dişler ve fındık gibi bir burun??

Canım ne alakası var bende burnumu vs. bazı yerlerimi takıntı yapıyorum ama biz mi çok kafaya takıyoruz bilmiyorum ki..:44:

Bu dediğinize siz gerçekten inanıyor musunuz çok merak ettim :1: Burnunuzla veya dişlerinizle ne alakası var sevgili bulmanızın.

Ben sevgili bulmakla alakalı bir şey söylemedim yanlış anlaşılma olmasın..

Benim de burnum birazcık büyük ve kemerlidir ama bunun bana ayrı bir karizma kattığını düşünürüm..:ssz:
Diş meselesine gelirsek,beyazlatma yöntemini uygulatabilirsin canım.

Son düzenleme:
Hayatta hersey kaderdir canim bazen insan boyle sanssiz oldugunu dusunuyor ben ne burunlar gordum ne evlilik yapmis ben ne disliler gordum butun erkekleri parmaginda oynatan. Kendini sev burnunu sev dislerini sev CUNKU YUCE YARADAN BU BEDENI BIZE EMANET VERDI ONA IYI BAKMAMIZ GEREK ONUN EMRI ISE BU BEDENI TASIMAK ONA SIRK KOSMAK NE HADDIMIZE LUTFEN KENDINI SEV

Halledilmeyecek sorunların yok en azından her şeyin bir çözümü var bu kafana taktığın ne ki hiçbir şey inan:) Bir dişçiye giderek dişlerini çok rahat beyazlaştırabilirsin. Burnunu da hiç sorun etme herkesin burnu 4-4 lük mü sanıyorsun. Kendine inancın tam olsun

Bu dediğinize siz gerçekten inanıyor musunuz çok merak ettim :1: Burnunuzla veya dişlerinizle ne alakası var sevgili bulmanızın.

bu dediğime elbette inanmıyorum.inansam zaten tereddütte kalıp konu açmazdım.yalnızca farklı görüşlere danışmak istedim.böyle olduğuna inandığım falan yok

Benim de burnum birazcık büyük ve kemerlidir ama bunun bana ayrı bir karizma kattığını düşünürüm..:ssz:
Diş meselesine gelirsek,beyazlatma yöntemini uygulatabilirsin canım.

düşünceniz ne güzel karizma filan :) bendeki özgüven eksikliği mi kestiremedim ama beyazlatma yöntemini düşüneceğim ciddi ciddi.teşekkürler

ha bir de diş beyazlatma ücreti konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

ekşi sözlükte
kadınları çekici yapan özellikler diye bir konu vardı
en çok vurgulanan seylerde
özgüven
zeka
insanın içini ısıtan bakış

o yüzden yok şuram büyük buram böyle ondan mı sevgili bulamıyorum demeyin
bakımlı ve hoş görünmeye çalışın ve kendinize güvenin

Hayatta hersey kaderdir canim bazen insan boyle sanssiz oldugunu dusunuyor ben ne burunlar gordum ne evlilik yapmis ben ne disliler gordum butun erkekleri parmaginda oynatan. Kendini sev burnunu sev dislerini sev CUNKU YUCE YARADAN BU BEDENI BIZE EMANET VERDI ONA IYI BAKMAMIZ GEREK ONUN EMRI ISE BU BEDENI TASIMAK ONA SIRK KOSMAK NE HADDIMIZE LUTFEN KENDINI SEV

dediklerine katılıyorum ama işte bazen insanın elinde olmuyor neden böyle diye sorabiliyor.o zaman da kendinden daha kötü durumda olanları düşünmek lazım galiba şükretmek için.teşekkürler canım yorumun için.

:) bugün aldım inan.ilk denemede anlamadım tabi daha bir kez fırçaladım.bakalım işe yarar inşallah.düzenli mi kullanıyorsun?
sabah akşam fırçalıyorum :) kahve çay vs. içmemeye çalışıyorum.
birde bazı rujlar dişleri olduğundan daha sarı gösterebiliyor onuda artık deneme yanılmayla bulacaksın :)

evet yeni takıntım.burnum yüzüme göre büyük ve biraz kemerli.dişlerim de ne kadar fırçalasam da sarı.şimdi size sorum şu

1.72 boyunda,60 kilo ve beyaz tenli bir kızım.çevrem tarafından beğenilirim fakat YALNIZIM. ve bunun sebebi dişlerim ve burnum mu sizce?yani bir erkek için ne kadar önemlidir bembeyaz dişler ve fındık gibi bir burun??

Canım Aynı Ben Gibisn Diş Ve Burun Konusunda Bende 50 kilo 1,70 boyundayım Yüzüm Yağlı Olduğu İçin Sivilce Problemimmde var u yüzden öz güvenli değilim. ama bence alakasız ya ben okadar kusurlu kız gördüm ki ama özgüvenleri tavan bence kendimize güvenmemiz lazım iş bizde bitiyor

ekşi sözlükte
kadınları çekici yapan özellikler diye bir konu vardı
en çok vurgulanan seylerde
özgüven
zeka
insanın içini ısıtan bakış

o yüzden yok şuram büyük buram böyle ondan mı sevgili bulamıyorum demeyin
bakımlı ve hoş görünmeye çalışın ve kendinize güvenin

şimdi mesela özgüven olur da kendine gerçekten inandığın bir konuda özgüvenli duruş sergilersin.eksik olduğun herhangi bir konuda ben şöyleyim.ben böyleyim diye ortalarda gezinirsen bunun adı özgüven değil, yetersizliğini bastırma olur.yanlış anlamayın sözüm bunu başka tarafa çekenlere..

Canım güzellik sadece beyaz diş ve fındık burunla olsaydı dünyadaki insanların çoğu çirkin ve bekar olurlardı :1:
Benim gözlerim yeşil burnum da çok küçük dişlerim düzgün ve beyazdır ama sor bakiyim bana,kaç tane kusur bulurum kendimde :1: Biz kızlar böyleyiz canım Allah herkesi farklı güzellikte ve alımda yaratmış bence. Sen kendini sev ve beğen inan o zaman etrafındakilerde seni daha güzel bulacaktır pozitif enerji çok önemli bence.:34:
Ayrıca dişlerinden çok rahatsız oluyorsan beyazlatmak için ışın tedavileri var bir araştır istersen :29:

sabah akşam fırçalıyorum :) kahve çay vs. içmemeye çalışıyorum.
birde bazı rujlar dişleri olduğundan daha sarı gösterebiliyor onuda artık deneme yanılmayla bulacaksın :)

kahve hiç içmem,ruj da çok gerekmedikçe kullanmıyorum zaten canım.teşekkür ederim önerini dikkate alacağım:)

Canım güzellik sadece beyaz diş ve fındık burunla olsaydı dünyadaki insanların çoğu çirkin ve bekar olurlardı :1:
Benim gözlerim yeşil burnum da çok küçük dişlerim düzgün ve beyazdır ama sor bakiyim bana,kaç tane kusur bulurum kendimde :1: Biz kızlar böyleyiz canım Allah herkesi farklı güzellikte ve alımda yaratmış bence. Sen kendini sev ve beğen inan o zaman etrafındakilerde seni daha güzel bulacaktır pozitif enerji çok önemli bence.:34:
Ayrıca dişlerinden çok rahatsız oluyorsan beyazlatmak için ışın tedavileri var bir araştır istersen :29:

teşekkür ederim :) önererini dikkate alacağım.dediğin gibi biz kızlar böyleyiz kusur aramakta üstümüze yok.erkeklerin bir tanesi bile böyle saçma şeyleri takıntı yapıyor mu acaba:)

Back
X