• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarı dişler ve büyük burun

teşekkür ederim :) önererini dikkate alacağım.dediğin gibi biz kızlar böyleyiz kusur aramakta üstümüze yok.erkeklerin bir tanesi bile böyle saçma şeyleri takıntı yapıyor mu acaba:)

Çoğu erkek yapmıyor onlar fıtrat gereği bizden çok rahatlar canım :1:
Benim boyum kısadır 157 boyum. Erkek arkadaşım 185. Aramızda çok boy farkı var ama en çokta minyon olmamı sever,topuklu ayakkabı giymemi bile istemez :nazar:
Yani seven insan seni her özelliğinle çok sever. Ve bence her kadın çok güzeldir yeterki kendindeki güzelliği keşfedebilsin güzel olanları öne çıkartıp çok beğenmediği özellikleri geri plana atabilsin :34:

Son düzenleme:
Canım Aynı Ben Gibisn Diş Ve Burun Konusunda Bende 50 kilo 1,70 boyundayım Yüzüm Yağlı Olduğu İçin Sivilce Problemimmde var u yüzden öz güvenli değilim. ama bence alakasız ya ben okadar kusurlu kız gördüm ki ama özgüvenleri tavan bence kendimize güvenmemiz lazım iş bizde bitiyor

biraz kilo al ama manken gibi olursun:) sivilce sorunu de geçici zaten canım sorun yapma bence.aynen dediğin gibi ben de çevremde bahsettiğin kızlara rastlıyorum maşallah tepeden tepeden bakıyorlar bende sorun var herhalde:)

biraz kilo al ama manken gibi olursun:) sivilce sorunu de geçici zaten canım sorun yapma bence.aynen dediğin gibi ben de çevremde bahsettiğin kızlara rastlıyorum maşallah tepeden tepeden bakıyorlar bende sorun var herhalde:)

Aslında Kilomu Boyumu Fiziğmi Özellkle Çok Beğenirler Bende Sen Gibi Dişlerime Burnuma Yüzüme Taktım Ama Ciddiym Bak Özgüven Meselesi Öyle Kızlar Gördümkü Kusurlu Yanları Dolu olan

Aslında Kilomu Boyumu Fiziğmi Özellkle Çok Beğenirler Bende Sen Gibi Dişlerime Burnuma Yüzüme Taktım Ama Ciddiym Bak Özgüven Meselesi Öyle Kızlar Gördümkü Kusurlu Yanları Dolu olan

dur dur benim bir de omuzlarım genişş:) bana sorarsan ondan da şikayetçiyim ama çevremde kime denk geldiysem geniş omuza bayılıyorlar:) benim de fiziğimi ve yüzümü beğenirler aslında ama bir ben kendimi sevemedim en önemlisi de bu aslında.insanın kendini sevebilmesi

dur dur benim bir de omuzlarım genişş:) bana sorarsan ondan da şikayetçiyim ama çevremde kime denk geldiysem geniş omuza bayılıyorlar:) benim de fiziğimi ve yüzümü beğenirler aslında ama bir ben kendimi sevemedim en önemlisi de bu aslında.insanın kendini sevebilmesi

Aaa Geniş Omuz Güzeldir Bence Çok Güzel Kızsın Diş Olayına Gelince Beyazlatıcı Kullanmamız Şart Düzenli Olarak Burnunada Çok Takıyosan Estetik Olabiirsin :)

şimdi mesela özgüven olur da kendine gerçekten inandığın bir konuda özgüvenli duruş sergilersin.eksik olduğun herhangi bir konuda ben şöyleyim.ben böyleyim diye ortalarda gezinirsen bunun adı özgüven değil, yetersizliğini bastırma olur.yanlış anlamayın sözüm bunu başka tarafa çekenlere..
Tabi ki haklısınız
zaten o zaman o özgüven olmuyor.
bir ara benimde aşırı derecede takıntılarım vardı burnumu sevmezdim aynı senin ki gibi büyük ve kemerli diye düşünürdüm. göğüslerimi beğenmezdim küçük diye.
sonra hayatıma erkek arkadaşım girdi
onu benim sevmediğim yanlarımı bile çok sevdiğini gördüm. saatlerce gözünü kırpmadan beni seyreder her fırsatta çok beğendiğini söyler.
öyle ahım şahım olmasamda kendime göre güzel sayılırım ama o tabiri caizse prenses peri gibi görüyor beni :27:
kendime güvenim geldi demekki sevmek sevilmek için kusursuz taş bebek olmaya gerek yokmuş dedim kendi kendime.
umarım sana da bunu gösterebilecek biri girer hayatına

Tabi ki haklısınız
zaten o zaman o özgüven olmuyor.
bir ara benimde aşırı derecede takıntılarım vardı burnumu sevmezdim aynı senin ki gibi büyük ve kemerli diye düşünürdüm. göğüslerimi beğenmezdim küçük diye.
sonra hayatıma erkek arkadaşım girdi
onu benim sevmediğim yanlarımı bile çok sevdiğini gördüm. saatlerce gözünü kırpmadan beni seyreder her fırsatta çok beğendiğini söyler.
öyle ahım şahım olmasamda kendime göre güzel sayılırım ama o tabiri caizse prenses peri gibi görüyor beni :27:
kendime güvenim geldi demekki sevmek sevilmek için kusursuz taş bebek olmaya gerek yokmuş dedim kendi kendime.
umarım sana da bunu gösterebilecek biri girer hayatına

yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.biri tarafından ölesiye sevilmek çok güzel bir duygudur buna eminim.o sevilmek,beğenilmek duygusu da insanın özgüvenini artırıyor işte.ne mutlu size mutluluğunuz daim olsun inşallah.umarım benim de karşıma kusurlarımı unutturacak biri çıkar:)

Aaa Geniş Omuz Güzeldir Bence Çok Güzel Kızsın Diş Olayına Gelince Beyazlatıcı Kullanmamız Şart Düzenli Olarak Burnunada Çok Takıyosan Estetik Olabiirsin :)

estetik inanki hiç düşünmedim yani bilemiyorum, o noktaya gelmedim daha.eminim sen de güzelsindir fiziğine bakılırsa:) ama dediğin gibi dişleri beyazlatmamız şart :)

diş beyazlatma içinde birşey önereyim sana
hani cevizlerin yeşil kabukları oluyor ya
şu an tam mevsimi mesela o yeşil kabuğu kes ortadan
sonra dişlerine sür güzelce ovala onunla
ardından fırçala
bunu ardı ardına birkaç gün yaparsann beyazladğını göreceksin.

Bende burnumu yandan hiç beğenmem ama bu benim özgüvenimi kırmıyo büyük bir kusur yok çünkü sadece karakteristik bir yapısı var.Sonuçta Allah tan iyi bilicek değiliz O öyle yaratmışsa bir bildiği vardır canım hem erkekler tek tek burun göz diye bakmaz genel güzelliğe bakar.Sen olsan çok yakışıklı bir erkeğe sırf burnu büyük diye çirkin mi derdin öyle düşün bence.

Bende burnumu çok takmıştım,hafif kemerliydi önden normal küçük bir burun gibi ama yandan kemeri belli oluyordu biraz,
hatta sınıftan bir arkadaşım söylemişti o zamana kadar hiç fark etmemiştim gene takmadım o gün.
Bu yaz tatilinde aynaya falan yandan bakıyorum iyice bi baktım aa benim burnum kemerliymiş biraz:9:
En başlarda o kadar taktım ki anlatamam şimdi takmıyorum önden gayet iyi görünüyo yüzüm falan da güzel,
Sonuçta Allah yarattı yani şükrediyorum elim kolum tamam diye ..
Sevginin,aşkın güzellikle bir alakası yokki :31::31:
Mecnuna sormuşlar:
".senin Leylâ’n anlattığın gibi güzel değil_
çirkin birisi "demişler,
Mecnun:ah siz Leylâmı benim gözümle bir görseniz,
o zaman bana hak verirsiniz...(demiş):31:

burnum kemerli dişlerimde inci beyazlığında değil çok beğenilirim çevrem tarafından sevgilimde var..
yani alakası yok inan bana yok..
bu burun meselesini bende foruma katıldıktan sonra takıntı edece hale geldim çünkü burda burnu güzel olanlar bile tribe girmiş :52:
onları görünce vay bee benim burnum onlarda olsa naparlar dedim sonra şükürler olsun ki güzelim burnumda fındık olmayıversin dedim..
yanii hayır bu yüzden değil..
dişlerine söyle bi önerim var dişçiler lazerle bembeyaz yapıyo dişleri lakin senelik bakımı falan var o yüzden ben düğünümden önce o şekilde halletcem sende istersen bi araştır.

Ne dişsizler,ne çirkinim diyenler sevgili bulmuş,evlenmişte siz niye üzülüyorsunuz.İki dşrhem bir çekirdekler fotomodel gibi kızlarda yalnız :34: bu işler nasip kısmet işleri hiçte üzülmeyin.Herkesin gönlünde bir aslan yatsada o aslanın dışında birine aşık oluveriyor aslan yatarken kediye takılıp gidiyor ama o aslan bulmuş misali sevinçli :34: üzülmeyin kendinize güvenin insanın güzelliğine kırk günde doyulurda huyuna 40 yıl doyulmaz hatta bazı güzellere 40 dk bile sabredilmez hayatta önemli olan bir duruşunuz güveninizin olmasıdır siz bunları elde edin gelirse gelir gelmezsede güzel olan o kadar şey var ki mutluluğu sadece belli şeylerde aramamalıyız hanımlarrrrrrrrrrrrr

Back
X