Sarı oğlum; (((

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
33
Merhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin

ay yazıkk ya çarpıp kaçmış mı bide rezil vicdansızlar
ay canım ya resmi gördüm şimdi içim sizladı allah şifa versin hemen toplasın inşallah
Çarpıp kacmislar nereye saklandi çağırınca nerden geldi bilmiyorum ; ((( amin inşallah kısa zamanda sağlıklı resimlerini paylaşırım

Oyy yazık olmuş ya kıyamam. Hayvan da olsa o da bir canlı onların bize ihtiyacı var. Çarpıp kaçmak büyük vicdansızlık. Neyseki ilgili birisiniz de hayvancağız eski sağlığına kavuşabilecek.

patronunuz da siz de çok iyi insanlarmışsınız, helal olsun.

kediye de çok üzüldüm. yazık siz bulana kadar ne haldeydi kim bilir. iyi bi yuvabulunur umarım. geçmiş olsun.

Kıyamaaaamm, bu kadar alışmışken iyileştikten sonra sahiplenmeye ne dersiniz ?
Geçmiş olsuunnn
Dediğim gibi iyileşir iyileşmez evime alıcam annem çok korkuyor o yüzden daha önce sahipledigm kediyi başkasına sahiplendrmek zorunda kaldım ama bunu alıcam ofis ev arasi getirip goturucem yeterki iyi olsn

Yaa çok tatlı bi şeymiş yerim ben onu sarı sarı inşallah bi daha böyle bi şey yaşamaz ama lütfen biraz bile sokağa yeniden bırakma ihtimaliniz varsa almayın bakabilecek birine verin,zaten bi kaza atlatmış bi kez daha ev-sokak arası gidip gelmesin kedicik

Şifalar diliyorum. Iyileşecek insaallah.

Hemen beddua etmeyin.Çarpan kişi görmemiş bile olabilir.
Kedim bi terrier kadar büyük görmemesi imkansız diye düşünüyorum ayrıca bagirdiginada eminim sesinidemi duymadi malesef bu cevredekiler genellemek istemiyorm ama oldukça duyarsiz dışarı mama su koyarken bile deliymisim gibi bakan insanlar bilmiorm saglikli düşünemiyorum belkide sadece kızıyorum ve üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…