- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Çarpıp kacmislar nereye saklandi çağırınca nerden geldi bilmiyorum ; ((( amin inşallah kısa zamanda sağlıklı resimlerini paylaşırımay yazıkk ya çarpıp kaçmış mı bide rezil vicdansızlar
ay canım ya resmi gördüm şimdi içim sizladı allah şifa versin hemen toplasın inşallah
İnşallah iyi olur saolunOyy yazık olmuş ya kıyamam. Hayvan da olsa o da bir canlı onların bize ihtiyacı var. Çarpıp kaçmak büyük vicdansızlık. Neyseki ilgili birisiniz de hayvancağız eski sağlığına kavuşabilecek.
Dediğim gibi iyileşir iyileşmez evime alıcam annem çok korkuyor o yüzden daha önce sahipledigm kediyi başkasına sahiplendrmek zorunda kaldım ama bunu alıcam ofis ev arasi getirip goturucem yeterki iyi olsnKıyamaaaamm, bu kadar alışmışken iyileştikten sonra sahiplenmeye ne dersiniz ?
Geçmiş olsuunnn
Çok saolun amin.Pisiniz cok guzelmis, insallah cabucak iyilesir. Allah saglikli omur versin ikinize de
Sağolun iyi olsun ben alıcam oğlumu yanımapatronunuz da siz de çok iyi insanlarmışsınız, helal olsun.
kediye de çok üzüldüm. yazık siz bulana kadar ne haldeydi kim bilir. iyi bi yuvabulunur umarım. geçmiş olsun.
Saolun insallahGeçmiş olsun inşallah iyileşir :/
İyilessin evimizden resimler paylasicam insallahkıyamam ya. inşallah kavuşur sağlığına ve güzel bir yuvaya. umarım sağlıklı resimlerini de görürüz burada.
Kedim bi terrier kadar büyük görmemesi imkansız diye düşünüyorum ayrıca bagirdiginada eminim sesinidemi duymadi malesef bu cevredekiler genellemek istemiyorm ama oldukça duyarsiz dışarı mama su koyarken bile deliymisim gibi bakan insanlar bilmiorm saglikli düşünemiyorum belkide sadece kızıyorum ve üzgünümŞifalar diliyorum. Iyileşecek insaallah.
Hemen beddua etmeyin.Çarpan kişi görmemiş bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?