- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Günde 16 17 saat uyuyan bi kedi kendisi oyun oynamayida sevmez biraz ağır abi o yüzden annemin korkmicagini dusunyrm o yüzden alıcam yoksa yuva bulamazsa sokağa birakcaklrni söylediler.Yaa çok tatlı bi şeymiş yerim ben onu sarı sarı inşallah bi daha böyle bi şey yaşamaz ama lütfen biraz bile sokağa yeniden bırakma ihtimaliniz varsa almayın bakabilecek birine verin,zaten bi kaza atlatmış bi kez daha ev-sokak arası gidip gelmesin kedicik
büyüyecek bi zaman sonra erkekse kısırlaştırmanız gerekecek yoksa etrafı pisletecek mesela annenizden kesin onay alın bi sorun olursa bile sal sokağa diyemesin şahsen yaşadım bu sorunları ayrılması gerçekten zor oluyor ev iş arası götürürüm demeyin iş yerinde sevmeyen tüyüne şuyuna buyuna laf eden çıkar evcil hayvanın ne işi var iş yerinde denir,her şeyi düşünün yani yanımda taşırım dencek bi şey değil canlı o daGünde 16 17 saat uyuyan bi kedi kendisi oyun oynamayida sevmez biraz ağır abi o yüzden annemin korkmicagini dusunyrm o yüzden alıcam yoksa yuva bulamazsa sokağa birakcaklrni söylediler.
Zaten oldukça yasliymis oğlum gelen veteriner söyledi yaşlı bi erkek kedi dedi kisirlastrcaz tedavisi bitince dedi ısyernde patron ve ben varim sadece laf edecek kmse yokbüyüyecek bi zaman sonra erkekse kısırlaştırmanız gerekecek yoksa etrafı pisletecek mesela annenizden kesin onay alın bi sorun olursa bile sal sokağa diyemesin şahsen yaşadım bu sorunları ayrılması gerçekten zor oluyor ev iş arası götürürüm demeyin iş yerinde sevmeyen tüyüne şuyuna buyuna laf eden çıkar evcil hayvanın ne işi var iş yerinde denir,her şeyi düşünün yani yanımda taşırım dencek bi şey değil canlı o da
Kimselere vermem zaten artikSiz sahiplenin olmaz mı?
Çok duyarsız bu insanlar ya.
Nasıl çarpıp rahatca gidebiliyorlar.
Aklım almıyor.
Belediye aldıysa bile telefonla bilgi alabiliyorsunuz.
Çok sağolun bana karşı o kadar farkliydiki 6 7 kedim var bi bu içeri giriyordu ve beni görünce gözümün içine bakıp kuyruğunu titretiodu:) bana karşı çok farklıydı oğlum ve tabi iyileşir iyilesmz yanıma alıp resmlermizi paylasicamAh ben ona kıyamam.
Çok geçmiş olsun. Kediler hastayken ya da öleceklerini düşündüklerinde kolay kolay insana yaklaşmazlar. O halde sürüne sürüne size gelmesi size ne kadar güvendiğinin ve sizinle bağ kurduğunun göstergesi.
Onu iyileştirip eve alacağınızı duyunca çok sevindim, güzel bir insansınız.
Umarım en kısa sürede yaralarınız sarılır ve keyifle günlerinize dönersiniz.
Onu hiç bırakmayın lütfen.
Mutlaka bekliyorumÇok sağolun bana karşı o kadar farkliydiki 6 7 kedim var bi bu içeri giriyordu ve beni görünce gözümün içine bakıp kuyruğunu titretiodu:) bana karşı çok farklıydı oğlum ve tabi iyileşir iyilesmz yanıma alıp resmlermizi paylasicam
Canimm guzelim benim insallah iyilesir kucukken benimde sarı kedime araba carpmışti keske ölmeseydi oda boylede olsa yasasaydi cok zor atlattım ozamanı heran çıkıp gelecek diye bekliyordumİşte oglum
Çok aci bişey gerçekten yrn iyi haberlerini alırız insallahCanimm guzelim benim insallah iyilesir kucukken benimde sarı kedime araba carpmışti keske ölmeseydi oda boylede olsa yasasaydi cok zor atlattım ozamanı heran çıkıp gelecek diye bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?