- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Tamam duramadı çarptı diyelim insan olan inip bi bakar.. bile isteye o canları katleden bir sürü insanciklar var..bir keresinde haberlerde insan kılığına girmiş yaratık kediyi tekmelio kedi kacmaya calisio ama devam edio pislik ve yola firlatio arabanın altında kalip can verdi kedicik.. yanii o hayvanlarin yaşama hakkına göz diken bi sürü yaratık var etrafta..Ya ne olduğunu bilmeden neden bu beddua?? Belki kedi birden yola atladı adam duramadı çarptı...
Kimse bilerek bir cana kıymaz...
Birden yola fırlayan hayvanlar yüzünden sırf çarpmamak için manevra yapıp komple bir araba ailenin toprağa gömüldüğünü biliyorum ben...
Evet hayvan sonuçta can kimsenin bile isteye hayvanın üzerine sürme lüksü yok şayet bilinçli yapıldı ise haklısın beddualarında ama ne olduğunu net bilmeden de bu şekilde beddua etmek hiç doğru değil...
Şimdi beni hayvan düşmanı ilan edeceksiniz kaldıki küçücük yavru kediyi sırf besliyorum diye apartmana alışmasın giremesin diye siteden uzaklaştırmak için çabalayan bir aile ile cenge cenk kavga etmiş bir insanım, hayvanlara bilerek zarar vermek isteyenlerle de çok tartışmışlığım var...
Burada söylemek istediğim insanlara yargısız infaz yapmadan önce bir kez daha düşünün...
Hayvan sevgisi diyip geçmeyelim anne değilim evlat sevgisi nasıl bilmiyorum ama o benim oğlum yani brbrmize aşığız bizayy ödüm koptu bir anda kendi öz oğlunuz zannettim . hayvanlara tabiki üzülüyoruz sizin oğlunuz!!! tek olsa keşke bu durumda olan
Gecmis olsun. Umarim yanina alirsiniz. Eger onu almayi dusunuyorsaniz pisman olmazsiniz. Sizi mutlu eder.Merhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin
Alıcam inşallahGecmis olsun. Umarim yanina alirsiniz. Eger onu almayi dusunuyorsaniz pisman olmazsiniz. Sizi mutlu eder.
gizem4191 bitek bu cümlenize cevap vermek istiyorum ( Kimse bilerek bir cana kıymaz...) lütfen rica ediyorum facebooktaki haysev e kedi manyaklarına sağım solum kediye üye olun ve bi bakın bakalm kimse bilerek bi cana kiymaz sozunuz ne kadar doğru kediye tecavüz köpeğe işkence yine kedi yakanlar köpeği ağaca bağlayıp işkence edip aşarak öldürenler arabanın arkasına baglayp sürükleyerek öldürenler . E madem yanlışlıkla çarptı bu o.çocuğu nie dönüp yardım etmedi yavrum acidan deli gibi bagirdiginda sagirmiydi
Tamam duramadı çarptı diyelim insan olan inip bi bakar.. bile isteye o canları katleden bir sürü insanciklar var..bir keresinde haberlerde insan kılığına girmiş yaratık kediyi tekmelio kedi kacmaya calisio ama devam edio pislik ve yola firlatio arabanın altında kalip can verdi kedicik.. yanii o hayvanlarin yaşama hakkına göz diken bi sürü yaratık var etrafta..
haklısınız tabi ki Allah size evlat da nasip etsin... her canlı çok değerlidir . içinizde hissettiğiniz sahiplik duygusunu sevgi bağını en iyi siz bilirsinizHayvan sevgisi diyip geçmeyelim anne değilim evlat sevgisi nasıl bilmiyorum ama o benim oğlum yani brbrmize aşığız biz
Oyyy kuzuum kıyamam ona ben inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Çarpıp kaçanın da allah belasını versin.İşte oglum
Kedicikten hayırlı haberler vardır insaallahMerhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin
Iyi olur insaallahArkadaşlar hepiniz çok ilgilendinz teşekkür ederim tek tek herkese. Bugün aradım sincan bakimevine götürülmüş ordaymis şuan filmleri çekilip fakultye gönderilecek ordanda ameliyat günü verilecek ameliyatı orda yapılacak durumu pek ic acici değil ama gereken herşey yapılacak dedi. Bende tedaviden sonra sahiplenicem gelip görmek istiyorum suanki durumunu dedim bana ihbar eden kişiye sahiplenme yapmıyoruz başka yuva arayan kedilerimz var onlara bakabilirsiniz dedi. Nedenini sordum sahipli kedilerin de sokak kedisi diye bedava tedavi için getirildiğini iyi niyetlerinin suistimal edildiğini o yüzden aynı kediyi sahiplenemeycegimı söyledi . Şuan önceliğim sagligina kavuşması yarın gidip gorcem zaten sonrasindada patronum kendi sahiplenip bana vericek. Yarın resimlerinide paylasicam burda
Hayırlısı inşaallah sana verirler yaa.Bugün tekrar aradım tedavisine baslandi 2 3 günde bir arayp bilgi alabilirsiniz dediler bugünkü arkadaş tedavisi burda yapılıyor cerrahi bi işlem gerektiği takdirde fakülteye gönderiyorz dedi baya konuştum her sorduğum soruya sabırla cevap verdiler tedavi surecindeyken gidip goremezmsm ama taburcu olduğunda gelip gorebilirsnz dedi . Bende yine tekrarladim kedi bana verilemeyecekmis sokak kedisi olduğunu her türlü ispatlayabilirim dedim. Eğer sahiplendrmesi yapilamazsa alınan adrese birakilacak bırakılacağı gun sizi ararız karşılayıp alırsınız kediyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?