Sarı oğlum; (((

Tamam duramadı çarptı diyelim insan olan inip bi bakar.. bile isteye o canları katleden bir sürü insanciklar var..bir keresinde haberlerde insan kılığına girmiş yaratık kediyi tekmelio kedi kacmaya calisio ama devam edio pislik ve yola firlatio arabanın altında kalip can verdi kedicik.. yanii o hayvanlarin yaşama hakkına göz diken bi sürü yaratık var etrafta..

ayy ödüm koptu bir anda kendi öz oğlunuz zannettim . hayvanlara tabiki üzülüyoruz sizin oğlunuz!!! tek olsa keşke bu durumda olan

gizem4191 bitek bu cümlenize cevap vermek istiyorum ( Kimse bilerek bir cana kıymaz...) lütfen rica ediyorum facebooktaki haysev e kedi manyaklarına sağım solum kediye üye olun ve bi bakın bakalm kimse bilerek bi cana kiymaz sozunuz ne kadar doğru kediye tecavüz köpeğe işkence yine kedi yakanlar köpeği ağaca bağlayıp işkence edip aşarak öldürenler arabanın arkasına baglayp sürükleyerek öldürenler . E madem yanlışlıkla çarptı bu o.çocuğu nie dönüp yardım etmedi yavrum acidan deli gibi bagirdiginda sagirmiydi

Gecmis olsun. Umarim yanina alirsiniz. Eger onu almayi dusunuyorsaniz pisman olmazsiniz. Sizi mutlu eder.

Akıl sağlığı yerinde olan kimse bir cana kıymaz diye cümlemi değiştireyim o halde o adileri tabikide biliyorum, zaten yorumumda da söyledim eğer bilerek yaptıysa haklısın beddualarında ama belki bilinçli yapmadı belkide araba bile çarpmadı sen bir varsayım üzerinden gidiyorsun.

Eğer farkında olmadan olduysa bazı şeyleri bilmeden direkt beddua etmek bana doğru gelmedi sadece bu...

Az öncede bahsettiğim gibi akıl sağlığı olan bir insan zaten ufacık böceğe dahi zarar vermeye kıyamaz... Sonuçta hayvanların hepsi birer can taşıyor..

Ama göz ile ne olduğunu görmeden Allah'ta ona bunu yapanları bu duruma düşürsün diye beddua etmek bana doğru gelmedi... Takıldığım nokta o sadece...

Yoksa benim de gözümün önünde bir kediye araba çarpsa kedi değil hangi hayvan olursa olsun sonuçta onlar bizim gibi yaratıklara karşı savunmasızlar veya bilinçli bir şekilde herhangi bir hayvan tekmelense o kişinin tekmeleyen bacağını münasip bir şekilde bir yerlerine iade ederdim...

Hayvan sevgisi diyip geçmeyelim anne değilim evlat sevgisi nasıl bilmiyorum ama o benim oğlum yani brbrmize aşığız biz
haklısınız tabi ki Allah size evlat da nasip etsin... her canlı çok değerlidir . içinizde hissettiğiniz sahiplik duygusunu sevgi bağını en iyi siz bilirsiniz

benim de çocuklara karşı zaafım var o yüzden ödüm koptu.

inşallah bi an önce iyileşir. ne yazık ki vicdansız çok. Ama beddua etmeyin de Allah vicdan versin deyin

geçen Biz de esimle giderken öndeki araç köpek yavrusuna vurdu ?durup baktılar sonra devam ettiler biz de durduk can çekiliyordu öldü esimle yoldan aldık gömdük.

Cok kötü ya nasıl yapıyor insanlar bunu Allah sifa versin insallah. Can bu ya nasıl cani insanlar var.

Hayvanlarinda bi cani vardir ya.
Neden bu vurdum duymazlik?
Carpip kacmak neden?
Hayvanlar ahiret gununde dile gelicek herseyi birbir anlaticak.
O zmn bazi insanlarin yaticak yeri yok.
Son bi kac aydir odamdaki sivri sinekleri zamaninda nasil öldurmusum ben diye uzuluyorum.

Kedicikten hayırlı haberler vardır insaallah

Arkadaşlar hepiniz çok ilgilendinz teşekkür ederim tek tek herkese. Bugün aradım sincan bakimevine götürülmüş ordaymis şuan filmleri çekilip fakultye gönderilecek ordanda ameliyat günü verilecek ameliyatı orda yapılacak durumu pek ic acici değil ama gereken herşey yapılacak dedi. Bende tedaviden sonra sahiplenicem gelip görmek istiyorum suanki durumunu dedim bana ihbar eden kişiye sahiplenme yapmıyoruz başka yuva arayan kedilerimz var onlara bakabilirsiniz dedi. Nedenini sordum sahipli kedilerin de sokak kedisi diye bedava tedavi için getirildiğini iyi niyetlerinin suistimal edildiğini o yüzden aynı kediyi sahiplenemeycegimı söyledi . Şuan önceliğim sagligina kavuşması yarın gidip gorcem zaten sonrasindada patronum kendi sahiplenip bana vericek. Yarın resimlerinide paylasicam burda

Iyi olur insaallah

Bugün tekrar aradım tedavisine baslandi 2 3 günde bir arayp bilgi alabilirsiniz dediler bugünkü arkadaş tedavisi burda yapılıyor cerrahi bi işlem gerektiği takdirde fakülteye gönderiyorz dedi baya konuştum her sorduğum soruya sabırla cevap verdiler tedavi surecindeyken gidip goremezmsm ama taburcu olduğunda gelip gorebilirsnz dedi . Bende yine tekrarladim kedi bana verilemeyecekmis sokak kedisi olduğunu her türlü ispatlayabilirim dedim. Eğer sahiplendrmesi yapilamazsa alınan adrese birakilacak bırakılacağı gun sizi ararız karşılayıp alırsınız kediyi dedi

Hayırlısı inşaallah sana verirler yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…