Sarı oğlum; (((

Ah kıyamam ben onaa, nasıl içim yandı şu an dertlerini de anlatamıyor ki gariplerim öyle üzgün üzgün yatıyorlar Çok güzel ilgilenmişler ama çok çok sevindim, inşallah alabilirsin.

Tedavisi sürüyor bugün aradım ama 30 agsts sebebiyle ya izinlilerdi yada müsait değillerdi bilemiyorum yarn yine arycm büyük ihtimal cuma gününe kadar tedavisi tamamlancak

Merhaba bugün kedinin durumu için aradım sürekli meşguldü sanrm numaramı engellemsler başka numaradan aradığımda actilar tedavisi sürüyor diyip aynı bilgileri verdiler 9 gündür hiçbir deisiklik yok tedavisinde ve artık guvenmyrm oraya eğer maddi destek saglanabilirse yarn gidip alıcam facede bazı gruplara uyeyim oralarda yardım toplanıyor oraya yazmayı dusunyrm sizde maddi destek vereblcgnizi söylemissnz nasıl olucak acaba haysev gruplarinami uyesniz yoksa şahsi biseydenmi bahsediyorsunuz

Ben herhangi bir derneğe bağlı değilim, bireysel olarak katkıda bulunuyorum hayvanlara. Kliniğin bilgilerini ve kendi bilgilerinizi özelden verebilirseniz tedavi için şu kişinin hesabına mahsuben ödeme yapacağım diyerek kliniğin hesabına bir miktar ödeme gönderebilirim, genelde yardımları bu şekilde veteriner ile görüşerek yapıyorum oda kayıt numaralarını isteyerek veteriner hekimler odasından teyit alıyorum Bu arada kliniğe gitmediniz mi hiç, hayvanı görmediniz mi?

Merhaba bugün kedinin durumu için aradım sürekli meşguldü sanrm numaramı engellemsler başka numaradan aradığımda actilar tedavisi sürüyor diyip aynı bilgileri verdiler 9 gündür hiçbir deisiklik yok tedavisinde ve artık guvenmyrm oraya eğer maddi destek saglanabilirse yarn gidip alıcam facede bazı gruplara uyeyim oralarda yardım toplanıyor oraya yazmayı dusunyrm sizde maddi destek vereblcgnizi söylemissnz nasıl olucak acaba haysev gruplarinami uyesniz yoksa şahsi biseydenmi bahsediyorsunuz
Gelmeyin ziyaret edemzsnz diyorlar anca tedavisini başka yerde yaptrrsnz gelin teslim ederz diyorlar numaramida engellemsler bi şekilde başka numaradan aradım hemn ulaştım ilk defa bu işlerle ugrasyrm neyapicagimi sasirms durumdaym

Bana kliniğin bilgilerini gönderebilir misin özel mesajla

Durumu nedir şu an? İnşallah iyileşmiştir kıyamam pek de güzelmiş Allah bağışlasın​

Ya ne kadar iyi bir insansınız siz böyle. Yaşamınız mutlulukla dolsun. Sarı oğlunuza da acil şifalar dilerim.

Yeni bilgi aldım arkadaşlar oğlum malesef bir kolunu kaybetti ama kesilmicek göz tedavisi sürüyor ceneyide kendi haline birakmslr doku kaynamasi için antbytk sprey ve serum kullanıolar 2 hafta sonra gidip alıcam tek kolunu kullanamck başta yürümekte zorlancak ben kullanmadgi kolunu sırtına sarmayi dusunuorm yere sürmemesi için ya çok uzuluorm

Ya kıyamam Bu hale gelene kadar neden bir şey dememişler, inşallah çenesi düzelir bari. Of içim yandı ya

Şimdiye kadar 3 farklı numarayla aradım çünkü aradığım numaraları nasıldır bilmem ama ikinci aramamda hep meşgule dusurduler bugün yine aradım meşgul meşgul meşgul ulasamiorm deli oldum yarn tekrr arycm

çok üzüldüm, bizi de haberdar edin gelişmelerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…