- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Bir kedi sahibi olarak kedilere zulm edenleri allah nasil biliosa öyle yapsın. Ona carpanida onun o halini görüp ölüme terk edenide.......allahim nasıl bi vizdansizliktir bu.... yaa hayvandır deyip umursamamazlik..onlarda hesap soracaklar ve onların ahlari o insanciklari bırakmayacak..Merhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin
Bagirmazmi yaa kimbilir canı ne kadar yandı..aglicam simdi yaa.görmemiş olsa bile illaki ses gelmiştir insan bi bakar birşeye mi carptim diye..Kedim bi terrier kadar büyük görmemesi imkansız diye düşünüyorum ayrıca bagirdiginada eminim sesinidemi duymadi malesef bu cevredekiler genellemek istemiyorm ama oldukça duyarsiz dışarı mama su koyarken bile deliymisim gibi bakan insanlar bilmiorm saglikli düşünemiyorum belkide sadece kızıyorum ve üzgünüm
Dilerim biran önce sagligina kavusur.. Rabbim sizden ve patronuzdan razi olsun.. Onlarin agzi var dili yok.. Kiyamam pek de güzelmis..İşte oglum
Merhaba hanimlar kedim için yazıyorum sarı oğlum için . Evet ofisimin önünde gözüm gibi baktığım (tabi istediği zaman içeri girebiliyordu patronum izin verdiyodu saolsun) güzel sarı oğluma pazar günü araba çarpmış. Pazar sabahı patronum karnini doyurmuş ben izinlydm evdeydm bana resmlerini atmış yemegini verdim diye sapasaglammis oğlum güzelce yemegini yiyip gitmiş. Gün içinde araba çarpmış akşam yemek yemeye gelmems patRn yazdı bana kedi gelmedi diye bende uyuyodur dedim nyse sabah ofisi açtık . Her sabah koşa koşa ofise gelen yavrum gelmedi . Birsuru aradım yok en son yine pisi pisi diye bagirdigmda on bacaklrni sürükleyerek bana gelmeye çalışıyordu hemen kartona aldık sarsmadan ofise koyduk çenesi kirilmis oğlumun kolu kırılmış . Ambulansi çağırdık saolsunlar hemen geldiler. Yarn arayıp bilgi alabileceğimi söyledi bayan aynı zamanda kisirlastrmasinida yapıp sahiplendirceklerini söylediler . Şuan önceliğim oğlumun sağlığına kavuşması nolur dua edin allah ona bunu yapanlara aynısını yaşatsın oglumuda bana bağışlasın sağlığına kavuşur kavuşmaz sahiplenip evimde bakicam evet zor olcak ama vicdanim el vermez disarda kalmasına karışık yazmış olabilirm hala kendime gelemedim nolur dua edin oğlum icin
Ben alıcam ailemle konstm patronumda hayır ofiste yer yapalım burda kalsın dışarı bırakmayz artık diyo iyilesirse yuvası hazır kuzumunÇok geçmiş olsun yaşaması bir şans
Umarım iyileşir, tedavi için destek gerekirse bana haber verin lütfen elimden geleni yaparım
Bu arada beddua etmeyin nolur, hem hayvan sever hem araç kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki çoğu zaman çarptığını bile fark etmiyor araç sahipleri, kedileri ufak havyanlar ara sokaklarda çok oluyor böyle kazalar. Bilerek kaçtıysa Allah bildiği gibi yapsın tabii. Çok şükür ki omurga hasarı yok, kalanı iyileşir Allah'ın izniyle, dediğim gibi destek gerekirse ben hep buradayım, umarım onu sahiplenen siz olursunuz
Sağolun allah razı olsnGecmis oldin ,bi an evvel iyilesmesini diliyorum ,agizdiz dilsiz yavrucaklara hic iyi davranmiyorlar ,
Sizdende patronunuzda harika insanlarsiniz
Yarın 5 te arycm inşallah iyi haberlerini paylasicam gidip gorebilirsem resminide cekicemBir anlayabilsek keşke acısını onun.
Çok üzüldüm, çok etkilendim.
Lütfen iyi haberlerini de paylaşın olur mu?
Sağlığına kavuşsun insallah yakın Zaman'da
Kameradan bakıyım dedim ama malesf geniş açılı değil görünmuo ben soramadım ama allah sorsun hesabınıBir kedi sahibi olarak kedilere zulm edenleri allah nasil biliosa öyle yapsın. Ona carpanida onun o halini görüp ölüme terk edenide.......allahim nasıl bi vizdansizliktir bu.... yaa hayvandır deyip umursamamazlik..onlarda hesap soracaklar ve onların ahlari o insanciklari bırakmayacak..
Bakmaz arkadaşım içinde azıcık vicdan olmayan bi mahluk dönüp bakmaz allah aynısını yaşatsın onaBagirmazmi yaa kimbilir canı ne kadar yandı..aglicam simdi yaa.görmemiş olsa bile illaki ses gelmiştir insan bi bakar birşeye mi carptim diye..
Sorar sorar hemde öyle bi sorar kii. Hayvanlar ölduklerinde toprak olurlar bazıları da nasılsa toprak olacak diye zulm ettikçe ediolar.ama hesap günü o hayvanciklar dile gelecek ben ne yaptim da bana eziyet ettin diyecek..vee kedilerin ahı da tutar derler insaallah tutarKameradan bakıyım dedim ama malesf geniş açılı değil görünmuo ben soramadım ama allah sorsun hesabını
İnşallah arkadasm saolAllah tez zamanda şifa versin sarı şekere. ... Ne kadar şanslı ki sizin gibi gönlü güzel birini rastlamis. Kediler çok güçlüdür. İyileşir en kışa zamanda inşallah
Allah razı olsun sizdenBen alıcam ailemle konstm patronumda hayır ofiste yer yapalım burda kalsın dışarı bırakmayz artık diyo iyilesirse yuvası hazır kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?