Sarı oğlum; (((

Gecmis oldin ,bi an evvel iyilesmesini diliyorum ,agizdiz dilsiz yavrucaklara hic iyi davranmiyorlar ,
Sizdende patronunuzda harika insanlarsiniz

Bir anlayabilsek keşke acısını onun.
Çok üzüldüm, çok etkilendim.
Lütfen iyi haberlerini de paylaşın olur mu?
Sağlığına kavuşsun insallah yakın Zaman'da

Bir kedi sahibi olarak kedilere zulm edenleri allah nasil biliosa öyle yapsın. Ona carpanida onun o halini görüp ölüme terk edenide.......allahim nasıl bi vizdansizliktir bu.... yaa hayvandır deyip umursamamazlik..onlarda hesap soracaklar ve onların ahlari o insanciklari bırakmayacak..

Gözümün önünde kediyi ezip geçmişti araba ben de çığlık attım gözümün önünde olunca olay şok oldum.. ne bagiriyorsun be dediler (( insanoglundan hersey beklenir ne yazık ki.. iyileşince sizinle mutlu olacak ne güzel yapıyorsunuz..

Bagirmazmi yaa kimbilir canı ne kadar yandı..aglicam simdi yaa.görmemiş olsa bile illaki ses gelmiştir insan bi bakar birşeye mi carptim diye..

Ayy kiyamam bn buna ya inanın içim acidii bnmde geçenlerde kedimi akrep osirmisti o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum sarı oğlan tez zamanda saglina kavussun çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun yaşaması bir şans
Umarım iyileşir, tedavi için destek gerekirse bana haber verin lütfen elimden geleni yaparım
Bu arada beddua etmeyin nolur, hem hayvan sever hem araç kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki çoğu zaman çarptığını bile fark etmiyor araç sahipleri, kedileri ufak havyanlar ara sokaklarda çok oluyor böyle kazalar. Bilerek kaçtıysa Allah bildiği gibi yapsın tabii. Çok şükür ki omurga hasarı yok, kalanı iyileşir Allah'ın izniyle, dediğim gibi destek gerekirse ben hep buradayım, umarım onu sahiplenen siz olursunuz

Allah tez zamanda şifa versin sarı şekere. ... Ne kadar şanslı ki sizin gibi gönlü güzel birini rastlamis. Kediler çok güçlüdür. İyileşir en kışa zamanda inşallah

Ben alıcam ailemle konstm patronumda hayır ofiste yer yapalım burda kalsın dışarı bırakmayz artık diyo iyilesirse yuvası hazır kuzumun

Kameradan bakıyım dedim ama malesf geniş açılı değil görünmuo ben soramadım ama allah sorsun hesabını

Kameradan bakıyım dedim ama malesf geniş açılı değil görünmuo ben soramadım ama allah sorsun hesabını
Sorar sorar hemde öyle bi sorar kii. Hayvanlar ölduklerinde toprak olurlar bazıları da nasılsa toprak olacak diye zulm ettikçe ediolar.ama hesap günü o hayvanciklar dile gelecek ben ne yaptim da bana eziyet ettin diyecek..vee kedilerin ahı da tutar derler insaallah tutar

Ya ne olduğunu bilmeden neden bu beddua?? Belki kedi birden yola atladı adam duramadı çarptı...
Kimse bilerek bir cana kıymaz...

Birden yola fırlayan hayvanlar yüzünden sırf çarpmamak için manevra yapıp komple bir araba ailenin toprağa gömüldüğünü biliyorum ben...

Evet hayvan sonuçta can kimsenin bile isteye hayvanın üzerine sürme lüksü yok şayet bilinçli yapıldı ise haklısın beddualarında ama ne olduğunu net bilmeden de bu şekilde beddua etmek hiç doğru değil...

Şimdi beni hayvan düşmanı ilan edeceksiniz kaldıki küçücük yavru kediyi sırf besliyorum diye apartmana alışmasın giremesin diye siteden uzaklaştırmak için çabalayan bir aile ile cenge cenk kavga etmiş bir insanım, hayvanlara bilerek zarar vermek isteyenlerle de çok tartışmışlığım var...

Burada söylemek istediğim insanlara yargısız infaz yapmadan önce bir kez daha düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…