Çok tatlısın. :)
Beklediğim cevaba baaak! :) Teşekkür ederim senin gibi..)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın. :)
sarının tonunu yakaladığında herkese yakışıyor aslında ama sarının tonu önemli..genelde buğday ve esmer tenlere sarının daha sıcak tonları uygun düşüyor..ben açık buğday tenli ve siyah gözlüyüm ama sıcak sarı tonlarından ziyade soğuk (küllü) sarı tonlarını daha doğal buluyorum ..direk belki düz sarı yapmak riskli ve yaşça büyük gösteriyor sarı, ama küllü kumral -kumral üzerine uygun tonda sarık balyajlar (krepe) atılabilir.. tenin beyaz olduğu için bence sorun etme aksine açık ten ve koyu gözler süper olur benim sana önerim soğuk sarı tonları..şahsen bende öyle düşünüyorum..küllü orta kumral zemine ,küllü çok açık sarı balyajlar:)
bu ton soğuk sarılar müthiş mesela,yandaki sıcak tonlu bir ton..
![]()
sarının tonunu yakaladığında herkese yakışıyor aslında ama sarının tonu önemli..genelde buğday ve esmer tenlere sarının daha sıcak tonları uygun düşüyor..ben açık buğday tenli ve siyah gözlüyüm ama sıcak sarı tonlarından ziyade soğuk (küllü) sarı tonlarını daha doğal buluyorum ..direk belki düz sarı yapmak riskli ve yaşça büyük gösteriyor sarı, ama küllü kumral -kumral üzerine uygun tonda sarık balyajlar (krepe) atılabilir.. tenin beyaz olduğu için bence sorun etme aksine açık ten ve koyu gözler süper olur benim sana önerim soğuk sarı tonları..şahsen bende öyle düşünüyorum..küllü orta kumral zemine ,küllü çok açık sarı balyajlar:)
bu ton soğuk sarılar müthiş mesela,yandaki sıcak tonlu bir ton..
![]()
Haklisin ama uzun süre koyu renk kullandigim icin sari bana cok acik geliyor, boyatirsam alismam zor olur yani.
Kuzenin pembe beyaz degil sanirim. Yanaklari al al olanlara daha cok yakisiyor sari. Dogal sarisinlar da zaten genelde pembemsi oluyor.
Her beyaz tenliye de yakismiyor aslinda. Pembe beyazlara daha cok yakisiyor, sarimsi beyazlari soluk gösteriyor. Sac rengini ten renginden cok ten renginin alt tonuna göre belirlemek lazim.
Benim kas rengim koyu gri gibi bir renk o yüzden sicak sarilar gitmez sanirim bana.
Doğal sarısınlık en güseli![]()
kızlarrr saçımı boyamayıp kendi renginde kullanacaktım ama bu renge ba yıl dımmm
2.fotoğraftaki çilek sarısı dedikleri sanırım değil mi yaa ne kadar güzel ışıl ışıl sanki saçları akıp gidecekmiş gibii
nasıl hangi boyayla elde edilirki bu renk
saçımda en son küllü kahve 5.1 var 2 ay öncesinden akmış kalann
lorealin sarı rengini kullanmış olan var mı benim diplerim kumral geldi onunla boyasam yeşerme yada turunculuk olur mu???bilen arkadaşlar lütfen bilgilendirsin beniii![]()
ilk resımdekı sarıya bıttım ya cok guzel bı renk cıdden aralarda kahvelık var sanırım bu rengın adını bılıyomusunuz ??
bıtrde ben beyaz tenlıyım kahve gozluyuym bana gıdermı kı ben bı donem sarıya boyatmıstım aktı aktı koyu bı sarı oldu cıvcıv sarısı gıbı ıgrenctı gıttım hemen eskı rengıne dondum sacımın bırde bı ara sıyah yapmıstım o da yakjısmadı sımdı karamel bu renk hosuma gıttı ıkı senır karamel tonlarında boyatıyorum en son karamelın bıraz koyusu bı renk uyugulattım kuafore zaten acılıyo ve bole dah ahosum agıttı yanı demek ıstedıgım bana cok uc renkler yanı cok sarı cok kahve cok sıyah gıtmıyo sızce buj renk gıdermı
benim ten rengim sarı alt tonlu sanırım. kolumdaki damarlara bakınca yeşiller çünkü. mor olunca pembe alt tonlu olunuyormuş.
tenim beyaz. saçım kumral. gözlerim yeşile dönük bi ela. bana nasıl olur sizce? ama şuan saçımda önceden kalmış boyalar var... 1 sene önce mavi siyaha boyattım. hala kurtulamadım:S dipleri kendi saçım. ama diplerden sonrası akmış mavi siyah... kızıllıklar var içinde.. sanırım açtırmak gerekir.. ve ince telli saçlarım var.
Eki Görüntüle 487332
Eki Görüntüle 487336
Eki Görüntüle 487337
Açık küllü kumral üzerine atılmış küllü platin röfleye benziyor. Bu renk seni biraz soluk gösterebilir.
Damarların yeşil, sıcak tenlisin ama sıcak alt tonlu beyaz tenlilerin genelinin aksine soluk olmayan, canlı bir cilt rengin var. Küllü sarıları iyi taşırsın.
Evet açılması şart. İnce telli olduğu için kolay açılabilen ama yıpranmaya müsait saçların var. En iyisi iyi bir kuaföre danışman.
Açık küllü kumral üzerine atılmış küllü platin röfleye benziyor. Bu renk seni biraz soluk gösterebilir.
Damarların yeşil, sıcak tenlisin ama sıcak alt tonlu beyaz tenlilerin genelinin aksine soluk olmayan, canlı bir cilt rengin var. Küllü sarıları iyi taşırsın.
Evet açılması şart. İnce telli olduğu için kolay açılabilen ama yıpranmaya müsait saçların var. En iyisi iyi bir kuaföre danışman.
Göreceli bir durum. Nedense kumralları daha çok beğenmişimdir hep. Sarı da dahil bir çok rengi taşıyabildiklerinden olsa gerek..
Çilek sarısı değil sanırım o, çilek sarısı biraz turuncumsu oluyor. Bu tam altın sarısı.
9.3 ile elde edilebilir ama saçlarında boya olduğu için açma işlemi şart. Saçların homojen bir şekilde düzgünce açılması çok önemli, o yüzden bir kuaföre danışmalısın.
Numarası kaç tam olarak?
İLk sayfaya baktım sadece, özellikle ilk iki mesajda paylaşılan sarılar ok tatlı ışıltılı renkler, ben o tarz renklerin hafif buğday tenlilere de yakıştığını düşünüyorum.
Bir de saçın o kadar ışıltılı gözükmesini ne tarz boyalarla sağlayabiliriz acaba? Şöyle güzel ışıltılı bir açık kumral için tam olarak hangi rengi tercih etmeliyiz?
cok tesekkurler.
küllü sarı için fotoğraf koyabilir misiniz bi merak ettim çok.
küllü sarı 9.1 e boyasam sarı tutar mı yada içine birazda çok çok açık sarı eklesem???diplerim kumral ya ondan diyorum