- Konu Sahibi lifegoeson
-
bu şimdiki saçının üzerine paket yapıp platin renk atarsanız olsen ikizleriinin saçı gibi olur.arkadaşının saçını sarı boyaylamı boyadınız?sarılar hep bu renk yapıyo çünkü.siz aralara paltin renk sarı atmak istiyosunuz,paleette yada koleston röfle seti alıp ara ara alıp boyicaksınız folyoya sarcaksınız en az 15 dk sonra açıp bakcaksınız eğer çok sarı yani platin gibi istiyosanız daha çok durdurcaksınz ama çok yıpratıyo altını çizerek söylüyorum.yani istediğiniz platin sarısını ancak açarak paketleyerek tutturabilirsiniz.normal sarı boyalarla turuncu oluyo.ben saçıma palettenin röfle setini kullanıp bazı yerlerini boyuyodum platin sarı oluyodu.eğer uçlarını sarı istiyosanız uçlarını açın ara ara istiyosanız aralarına boya yapın.ama yakmamaya çok dikkat edin.üzerinden de bi cila yapabilirsiniz isterseniz.cila işlemide yazıyodu bu sitede.benim bildiklerim ve uyguladıklarımda bu kadar.
merhabacanım ben saçımı loreal sarılarıyla açmaya çalıştım her seferinde turnculanma oldu büyüzden daha fazla yıpratmadan kuaföre yaptırdım balköpüğü oldu ve çok güzel tuttu bidahakine de altlara krepe balyaj paket attırıcam anca öyle yakalarım sanıyorum bu fotoladıgın renkleri..yardımcı olamadım kusura bakma..market boyaları da çokyıpratıyo ..koleston kullanıyorum demişsin hiç tavsiye etmem..loreal exellence serisini kullanabilirsin en iyisi o ama yine söylüyorum bu renkleri evde elde etmeniz zor
oryal nasıl kullanılır anlatayımmı?ya anlamıyorum kuaförlerin de bizim gibi normal elleri var. onlar yapabiliyosa biz de yapabiliriz o kadar para vermeye değmez diye düşünüyorum. hangi malzemeleri kullanıyolarsa, hangi işlemleri yapıyolarsa biz de yapabiliriz. sadece öğrenmek gerek. öğrensem daha bile güzelini yaparım. kursa mı gitsem naapsamarkadaşım da kuaföre gitmeyi düşünmüyo. çocukken bacaklarıma kadar uzun olan saçlarımı ucundan alıcam deyip omzuma getirdiklerinden beri güvenmiyorum kuaförlere. çocukluktan kalma bi nefretim var
merhabamerak ettim saçlarınız kısa mı acaba? krepe balyaj kısa saçlılarda çok hoş duruyor çünki,,,,uzun saçlılar için pek tavsiye edilmez....
oryal nasıl kullanılır anlatayımmı?
uzun canım saçlarım ve ince dalgalıdır kuaförüm çok hoş olcagını söyledi..ışıltı gibi düşünüyorum güneşten açılmış gibi ..
teşk,,, dalgalı olduğu için mi krepe balyajı tercih ediyor acaba¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?