Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç konusunda bilgili olan var mı? (resimli)

lifegoeson

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
828
0
116
İstanbul
Bu soruyu merak ettiğiniz saç renklerinde kaç kere sordum hatırlamıyorum :) yine cevap gelmiycek biliyorum ne zaman bişey sorsam havada kalıyo cevap gelmiyo.
neyse arkadaşım saçını sarı yapmak için bikaç deneme yaptı ama başarılı olamadı. Şu anki saçı böyle:

Şimdi tekrar boyayıp artık rengi tutturmak istiyo. Saçında bi önceki boyamasından açıcı var. Şu alttaki renkleri istiyo neyle boyamamız gerek? Özellikle 2. resimdekini istiyoruz, ilkiyle çok fark yok ama.

Eki Görüntüle 149068

Edit:

Saçları bi kaç kez papatya sarısıyla boyadık, 31 mayıs 2011 itibariyle şu anda sonuç böyle;

Çok memnunuz harika bi renk oldu :) Fotoğrafta bakırlık var gibi duruyo ama aslında hiç yok gayet güzel bi sarı oldu :)

Son düzenleme:
bi kuaföre sordum dipler karamel uçlar sarı dedi. fazla bilgi vermedi hep ticaret kafası
biz evde yapmak istiyoruz hangi sarı bu uçlar :S hiç mi bilen tahmin yürüten yok ya 84 kişi görüntülemiş 1 kişi bile yardımcı olmamış. hiçbirinizin saçı sarı değil mi?

Bu renklerin ne olduğunu bilmiyorum ama resimlerden seçebildiğim kadarıyla, gölge falan atılmış gibi geldi bana. Hiç otorite sayılmam bu konuda ancak, tecrübelermden anladığım kadarı ile ucuz boyalar saçı mat yapıyor, . Arkadaşınız saç rengi, resimlerdekilere oldukça yakın ama mat olmuş gibi geldi bana.
Kusura bakmayın benim bilgim bundan ibaret.

teşekkür ederim en azından dikkate alıp cevap vermişsin. kuaförlere pek güvenmediğimiz için kendimiz yapıyoruz kolestonla boyamıştık onun saçını daha önce. küllü olduğu için mat duruyo ama resimdekiler küllü değil.

bu şimdiki saçının üzerine paket yapıp platin renk atarsanız olsen ikizleriinin saçı gibi olur.arkadaşının saçını sarı boyaylamı boyadınız?sarılar hep bu renk yapıyo çünkü.siz aralara paltin renk sarı atmak istiyosunuz,paleette yada koleston röfle seti alıp ara ara alıp boyicaksınız folyoya sarcaksınız en az 15 dk sonra açıp bakcaksınız eğer çok sarı yani platin gibi istiyosanız daha çok durdurcaksınz ama çok yıpratıyo altını çizerek söylüyorum.yani istediğiniz platin sarısını ancak açarak paketleyerek tutturabilirsiniz.normal sarı boyalarla turuncu oluyo.ben saçıma palettenin röfle setini kullanıp bazı yerlerini boyuyodum platin sarı oluyodu.eğer uçlarını sarı istiyosanız uçlarını açın ara ara istiyosanız aralarına boya yapın.ama yakmamaya çok dikkat edin.üzerinden de bi cila yapabilirsiniz isterseniz.cila işlemide yazıyodu bu sitede.benim bildiklerim ve uyguladıklarımda bu kadar.

çok çok teşekkür ederim canım dediklerini ileteyim arkadaşıma.

canım ben saçımı loreal sarılarıyla açmaya çalıştım her seferinde turnculanma oldu büyüzden daha fazla yıpratmadan kuaföre yaptırdım balköpüğü oldu ve çok güzel tuttu bidahakine de altlara krepe balyaj paket attırıcam anca öyle yakalarım sanıyorum bu fotoladıgın renkleri..yardımcı olamadım kusura bakma..market boyaları da çokyıpratıyo ..koleston kullanıyorum demişsin hiç tavsiye etmem..loreal exellence serisini kullanabilirsin en iyisi o ama yine söylüyorum bu renkleri evde elde etmeniz zor

merhaba merak ettim saçlarınız kısa mı acaba? krepe balyaj kısa saçlılarda çok hoş duruyor çünki,,,,uzun saçlılar için pek tavsiye edilmez....

ya anlamıyorum kuaförlerin de bizim gibi normal elleri var. onlar yapabiliyosa biz de yapabiliriz o kadar para vermeye değmez diye düşünüyorum. hangi malzemeleri kullanıyolarsa, hangi işlemleri yapıyolarsa biz de yapabiliriz. sadece öğrenmek gerek. öğrensem daha bile güzelini yaparım. kursa mı gitsem naapsam arkadaşım da kuaföre gitmeyi düşünmüyo. çocukken bacaklarıma kadar uzun olan saçlarımı ucundan alıcam deyip omzuma getirdiklerinden beri güvenmiyorum kuaförlere. çocukluktan kalma bi nefretim var

oryal nasıl kullanılır anlatayımmı?

merhaba merak ettim saçlarınız kısa mı acaba? krepe balyaj kısa saçlılarda çok hoş duruyor çünki,,,,uzun saçlılar için pek tavsiye edilmez....

uzun canım saçlarım ve ince dalgalıdır kuaförüm çok hoş olcagını söyledi..ışıltı gibi düşünüyorum güneşten açılmış gibi ..

ayy çok güzelmiş fotoğraftaki renkk. yapabilirsen bana da haber ver canım nasıl yaptığını. benim dip rengim de arkadaşınınki gibi çünkü. kuaförlere güven olmaz bu forumda kaç tane kuaför rezaleti okudum.

röflede platin sarısı kullanıyorlar benim bildiğimde
birde folyo ile sarınca sıcka bi ortamda durması gerekiyor,ben son röflemi yaptırdığımda saçımda paketler varken tel görüşmesi için dışarı çıkmıştım,kuaförüm paketleri açınca kızıl olmuş,keşke dışarı çıkmasaydınız dedi,istenilen rengin tutabilmesi için belli bi ısıda olması gerekiyormuş,ben dışarı çıkınca rüzgarın etkisiyle kızıllık olmuştu,tekrar bişeyleri kattı karıştırdı,o arada izliyordum kendilerini:)kalem ucu kadar gümüş gri yazıyordu boyada ondan kattı saçıma süreceği boyaya ,kızıllığı alması için yani..
bundan yola çıkarak diyeceğim şuki,saçınızı boyadınız paketlediniz folyoyla ,birincisi kafa derisi ısısını sabitleyeceksiniz ,açık hava ile temasını keseceksiniz,ikincisi kızıllığı alan boya malzemeleri var anladığım kadarıyla ,hani cila atalım kızıllığı alalım diyorlarya ,aslında bu rütuşlamadır.
gümüşgri diye bi boya malzemesini saçınıza süreceği diğer boyayla karıştırıyorlar az miktarda ,saçtaki çiğliği alıyormuş.
okadar saç boyatıyorum ilk kez dikkatle izlediğim oldu ,iyikide olmuş,size tüyoları verebilmiş oldum bu sayede:)))
umarım işinize yarar.

yok yok yapamazsınız evde çok zor ben çok denedim olmadı en sonunda kuaföre teslim ettim saçlarımı.güzel oldu ama çok yıprandı dipler çıkıncada bidaha gitmedim kendim karamel yaptım sarının üstünde çok güzel oldu.
üstte yazan arkadaş gri falan demiş bunlar zor işler malzeme lazım.bide benim şu dikkatimi çekti saçımı boyadıktan sonra 2 kerede yıkarken boyadılar çiğliğini alıyomuş.ne bileyim kızlar boşverin bence kuaföre yaptırın

ben evde boyamak isteyenler için kuaförümdeki gözlemleri aktardım,bana kalırsada röfle gibi zor işlemler için kesinlikle kuaförde yaptırmak gerek,şahsen ben cesaret edemezdim,sonra iş çıkılmaz bi hal alabilir ama bazı arkadaşlar marifetli olabiliyor ve yapabiliyorda,forumda sıkça okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…