röflede platin sarısı kullanıyorlar benim bildiğimde
birde folyo ile sarınca sıcka bi ortamda durması gerekiyor,ben son röflemi yaptırdığımda saçımda paketler varken tel görüşmesi için dışarı çıkmıştım,kuaförüm paketleri açınca kızıl olmuş,keşke dışarı çıkmasaydınız dedi,istenilen rengin tutabilmesi için belli bi ısıda olması gerekiyormuş,ben dışarı çıkınca rüzgarın etkisiyle kızıllık olmuştu,tekrar bişeyleri kattı karıştırdı,o arada izliyordum kendilerini:)kalem ucu kadar gümüş gri yazıyordu boyada ondan kattı saçıma süreceği boyaya ,kızıllığı alması için yani..
bundan yola çıkarak diyeceğim şuki,saçınızı boyadınız paketlediniz folyoyla ,birincisi kafa derisi ısısını sabitleyeceksiniz ,açık hava ile temasını keseceksiniz,ikincisi kızıllığı alan boya malzemeleri var anladığım kadarıyla ,hani cila atalım kızıllığı alalım diyorlarya ,aslında bu rütuşlamadır.
gümüşgri diye bi boya malzemesini saçınıza süreceği diğer boyayla karıştırıyorlar az miktarda ,saçtaki çiğliği alıyormuş.
okadar saç boyatıyorum ilk kez dikkatle izlediğim oldu ,iyikide olmuş,size tüyoları verebilmiş oldum bu sayede:)))
umarım işinize yarar.