Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saç ? (resimli)

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.153
408
İzmir
evet kızlar merak ettiğim bir şeyi size sormak istedim . şuan saçlarımın uçlarında sarı balyaj var . biz (kuaförüm ve ben) saçımı bu hale getirene değin 1 sene harcadık bir anda değişip göz yormamak için yavaş yavaş sarışınlık fikrine alıştırdık hem beni hem çevremi. fakat önümüzdeki pazar günü saçlarımı boyayacağız . kuaförüm artık tam sarışın yapalım seni diyor ben uçlarımdaki balyajı yanlarıma doğru alarak tam sarışınlığımı sağladım gibi . bakın bakalım yakışıyor mu sizin düşünceleriniz neler ? şimdiden resmin çirkinliğinden dolayıı oluşturduğum görüntü kirliliği için özür dilerim :9::9::9:

$IMG_0726.webp

kızlar bayağı yardımcı olmuş şuana kadar konumu ziyaret eden 37 arkadaşın yorumlar için teşekkürler :19::19:

Son düzenleme:
sarışınlık öyle bir şey ki her defasında daha da sarı olmak istiyorsun...en azından ben öyleyim:)
yıllardır da sarışınım çok da mutluyum. saçlarım koyu renkken kendimi iyi hissetmiyorum denedim olmadı..
bence sarı ol ama sık sık dip röfle yaptırmak yerine şu an tependeki renge boyatırsın 4-5 ayda bir de balyajını röfleni attırırsın. ben öyle yapıyorum.özellikle

koleston 11.1 küllü açık sarı
garnier çok açık gümüş sarısı (111 olması lazım)
bunların üzerine röfle ya da balyaj çok hoş duruyor. ben diplerimi hep bunlarla boyuyorum..

sarışınlık öyle bir şey ki her defasında daha da sarı olmak istiyorsun...en azından ben öyleyim:)
yıllardır da sarışınım çok da mutluyum. saçlarım koyu renkken kendimi iyi hissetmiyorum denedim olmadı..
bence sarı ol ama sık sık dip röfle yaptırmak yerine şu an tependeki renge boyatırsın 4-5 ayda bir de balyajını röfleni attırırsın. ben öyle yapıyorum.özellikle

koleston 11.1 küllü açık sarı
garnier çok açık gümüş sarısı (111 olması lazım)
bunların üzerine röfle ya da balyaj çok hoş duruyor. ben diplerimi hep bunlarla boyuyorum..

yakışır yani dimi canım ya:21::21:

Back
X