- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
- Konu Sahibi prediletto
-
Yoğun kumral
Eğer saçların şu an sarıysa, kahveye de boyasan kumrala da boyasan bir zaman sonra akıp bal sarısına dönecek.
Ha tabi zamanla boyaya boyaya alttaki sarılar kapanır, ışıltı verirler sadece.
Loreal 6.13 güzel bir kahve.
Tereddüt yaşıyorsan eğer Loreal 6.13 ile Neva Color, Rita veya farklı bir boya markasının 7.0 yoğun kumral rengini karıştırabilirsin. (Açıcısı %6 olmalı bu boyaların)
Mantıklı.Çok teşekkürler canım. Bu hafta sonuna doğru boyamayı düşünüyorum. Resim de eklerim.
Nacizane fikrim canm ilk boyanı kendin yapma :) bn çok hata yaptım öyle sarinin üzerine ilk boya süpriz olabiliyor evde boyanan saçlarda gri yada yeşil olabilir hiç riske atmaMantıklı.Çok teşekkürler canım. Bu hafta sonuna doğru boyamayı düşünüyorum. Resim de eklerim.
Şimdiden yeni rengin hayırlı uğurlu tatlı ballı olsun o zaman
Nacizane fikrim canm ilk boyanı kendin yapma :) bn çok hata yaptım öyle sarinin üzerine ilk boya süpriz olabiliyor evde boyanan saçlarda gri yada yeşil olabilir hiç riske atma
Evet piyasada kötü kuaforler dolu :))Çok teşekkürler.
Canım çok haklısın aslında ama daha önce asıl sürprizleri inan kuaförlerde yaşadım. Röfleme güya kumral dip boyası yapacakken tarçın-bakır olmuşluğum da var. :) Ben boyayınca en azından pişman olmuyorum, kendim ettim diyorum. :)
ben simdi sarıdan anca en fazla açık kumrala dönerim diye dusunmeye basladım sonra yine sarıyı özlerim geçemem diye
fotoğraf atarmısınBen boyadım. Loreal Excellence 8 ve 8.1'i karıştırdım. 15 gün oldu, o kadar yıkadım, kesinlikle bakır-kızıl-turuncu bir yansıması yok. Bildiğin koyu sarı oldu. İlk başta hafif bir yeşillik vardı ki ben bunu bilerek boyadım. Çok memnunum şu an. Tekrar buna boyarım büyük ihtimalle. Açık sarının bir süre sonra bakırlaşmasından çok sıkıldım.
fotoğraf atarmısın
benim suan tutturmak istediğim tonnnn kendim boyadıgım icin hep ton farklılıgı vr sacımda bu yuzden kuaföre boyatıcam sonra kendim devamını getiririm galibaŞu anda işyerindeyim ama en benzer fotoğrafı atıyorum. Uçlardaki sarı tonunu görüyor musun, aynen böyle oldu benimki de.
benim suan
benim suan tutturmak istediğim tonnnn kendim boyadıgım icin hep ton farklılıgı vr sacımda bu yuzden kuaföre boyatıcam sonra kendim devamını getiririm galiba
eğer istedigim gibi olmazsa senin kullandıgın markayı alicam :)Bütün markaları kullandım ben. En son Loreal Majirel 10 ve 10.1 kullanıyordum ancak onda bile diplerde bakırlık oluyordu. Bu sefer öyle bir sorun olmadı, üstelik bu boyayı her yerde bulabiliyorum. Umarım sen de istediğin tona ulaşırsın canım. Ben kuaförlerden çok çektim. Uzun zamandır kendim hallediyorum. :)
eğer istedigim gibi olmazsa senin kullandıgın markayı alicam :)
boyattım bugun fındık kabuguna calan bir kumral dipler tamam guzel ama yesillenme oldu ve moralim bozuldu napıcam .SMerakla bekliyorum. Sonucu yaz :)
boyattım bugun fındık kabuguna calan bir kumral dipler tamam guzel ama yesillenme oldu ve moralim bozuldu napıcam .S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?