Sarılma mevzu

Uyuyamıyorum ki zaten :KK70:

Mesajınızın diğer kısmına gelirsek, tuhaf mı normal mi gibi bir sorum yok :) Size göre tuhaftır, bana göre değildir, konuyu uzatmaya da gerek yoktur :)
tabi kişiden kişi ye değişir o zaman söyle durumu anlat uyku önemli bir şey iyi alamassan of gün kötü gider

Sarılarak uyumayı bırak yanımda biri varken bile uyuyamiyorum 😂 ileri de evlenince napcam onu düşünüyorum
Evlenmeden önce aynı siz gibiydim hatta yayila yayila yatmadan,kurulu bı yatak haricinde hayatta uyuyamazdim evlendik ilk 15 gün uyumak ne mümkün kalkıp oturuyordum yatakta sonra yavaş yavaş alıştım eşimde uyumak istesin yeterki havada karada uyur zaten başını yastığa koyar koymaz uyuyanlardan sinir olurdum o haline çocuktan sonra işler değişti kızım 5 yaşında ama hala gece illa uyanıp beni yanında ister şimdi ayak ucunda iki büklüm uyuyakaldigim çok oluyor ne zaman bir yerim uyuşursa o zaman uyanıp yatağa dönüyorum anında tekrar uyuyakaliyorum bebekten sonra sende havada karada uyumaya alışıyorsun

aslinda cogu erkegin korkusu su sarilmadan uyursam isim bitince popomu dönmüs gibi olurum diye düsünmek. ben esime sarilarak uyumayi sevmedigimi söylediginde adamin omuzlarindan yük kalkmisti resmen :D dürüst olun en iyisi. belki oda uyuyamiyordur rahat. bizim ayri yorganlarimiz bile var , mümkün mertebe sifir kontakt yatiyoruz :D

Açık açık söyleyin hani biraz sarılın sonra da uyuyacağınız aman ayrılın "sarılmayı seviyorum ama uyuyamıyorum" deyin. Ben de eşimle sarılarak uyumayı çok severim, çok severim ama ben de uyuyamıyorum öyle. Aslında eşim pek sarılarak uymazdı ben seviyorum diye o da sevmeye başladı sarılır böyle ama bir raddeden sonra çok rahatsız edici boğulacak gibi oluyorum. Açıkça söyleyin siz de bunda kötü bir şey yok bence.

O kolun baskı yapmadığı yeri bulmak lazım sanırım. Erkek arkadaşımla ilk birlikte uyumaya çalıştığımızda çok sıkıntı çekmiştik biz de. Rahatsız etmeyen noktayı bulmak lazım 😅. Mesela elini benim midemin üstüne getirdiğinde ben uyuyamıyorum, midem rahatsız, göğsümde olduğunda da göğüs kafesime geliyor yine sıkıştırıyor nefes almam zor oluyor. O mükemmel noktayı bulmak lazım 😂 Biz 5. yılın içindeyiz artık çok doğal olarak o uyku pozisyonuna geçiyoruz. Genelde bacaklarıma paralel şekilde kalçamın üstüne doğru getiriyor elini bu rahat olabilir belki. Elini oraya indirirseniz de alınacağını sanmıyorum :KK53: Bazen de o bana sarılırken uyuyamazsak hemen ben ona sarılıyordum bu da bir çözüm.

Uyku dinlenmek için yapılan bir eylem herkes nasıl rahatsa öyle olmalı. Biz ilk beraber uyumamızda bunu açıkça belirtmiştik çünkü ikimiz de sıkıntıya gelemiyoruz. Sarılıp bütün gece uyuyabilmek bana çok ütopik geliyor. Asla kafamı koyar koymaz uyuyan bir insan değilim zaten. İlk 10 dk sarılırız sohbet ederiz sonra iyi geceler deriz ve herkes kendi rahat ettiği şekile girer. Tabi bazen uyku arasında birbirimize elimizi kolumuzu attığımız da oluyor ama herkes birbirinin konforunu ön planda tutmalı.

Bu kırıcı incitici veya itici bişey değil bence herkes uyurken temastan hoşlanmayabilir ben seviyorum mesela sırnaşıyım ama erkek arkadaşım daralıyo e bi noktada da uyuyoruz yani insan huzur istiyo ben dert etmedim bunu sende gayet dürüstçe açıklayabilirsin durumu itici bişey değil yani :)

Benim hayatımdaki şahıs da , ben varken yastığına sarılıp uyudu. Uyumadan önce sarıldı bayağı ama uyku moduna geçtiğimizde döndü yastığına sarıldı. Bende arkamı döndüm, biraz taktım kafaya. Sabah da bir yerden konu açıldı , yastığına sarılmadan uyuyamıyormuş. Konu açılmışken sorayım, bu normal mi peki sizce 😂

Evlenmeden önce aynı siz gibiydim hatta yayila yayila yatmadan,kurulu bı yatak haricinde hayatta uyuyamazdim
Evet aynı bende öyleyim. Herkes tv başında bulduğu yerde uyumayı sever. Bana illaki yatak yorgan olacak yoksa rahat edemem uyuyamam. 😂
Evlenmeden önce aynı siz gibiydim hatta yayila yayila yatmadan,kurulu bı yatak haricinde hayatta uyuyamazdim evlendik ilk 15 gün uyumak ne mümkün kalkıp oturuyordum yatakta sonra yavaş yavaş alıştım eşimde uyumak istesin yeterki havada karada uyur zaten başını yastığa koyar koymaz uyuyanlardan sinir olurdum o haline çocuktan sonra işler değişti kızım 5 yaşında ama hala gece illa uyanıp beni yanında ister şimdi ayak ucunda iki büklüm uyuyakaldigim çok oluyor ne zaman bir yerim uyuşursa o zaman uyanıp yatağa dönüyorum anında tekrar uyuyakaliyorum bebekten sonra sende havada karada uyumaya alışıyorsun
Yaa 🙄🙄🙄 demek bende böyle olacağım. Korkuyorum.

Kızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)

Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.

Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.

Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.

Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.

Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.

Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Valla bende yatamam sarılarak veya yüzümüz karşılıklı olacak şekilde direkt arkama dönup yatarım.Evliliğimin ilk birkaç haftasında sarılmasına bırsey demedım ama sonraları ben arkamı dönuyorum böyle rahat edemıyorum dedım

Eşimle sevgililik dönemimiz aklıma geldi sarmaş dolaş uyurduk sabaha kadar bebek gibi. Şimdi uyurken hasbelkader sarılmışsa bile derin uykuya geçerken adamı ittiriyom kendime.yer aciyom o da çok şikayetçi evlenince değerini kaybetmismis doğru olabilir ama yapcak bişey yok napican bosanican mi :)))

Benim hayatımdaki şahıs da , ben varken yastığına sarılıp uyudu. Uyumadan önce sarıldı bayağı ama uyku moduna geçtiğimizde döndü yastığına sarıldı. Bende arkamı döndüm, biraz taktım kafaya. Sabah da bir yerden konu açıldı , yastığına sarılmadan uyuyamıyormuş. Konu açılmışken sorayım, bu normal mi peki sizce 😂

bende bekarken yastigima sarilip uyurdum :) canim yastigim :)

Benim esimde sarilarak uyumayi sever ben ise capraz yatmayi seviyorum sürekli isyan ediyo :) Biz sürekli tüm gece sarilarak uyumayiz arada uyuaninca ben sarilirim yada o sarilir uykulu oldugumuz icinde devam uyuruz.

aslinda cogu erkegin korkusu su sarilmadan uyursam isim bitince popomu dönmüs gibi olurum diye düsünmek. ben esime sarilarak uyumayi sevmedigimi söylediginde adamin omuzlarindan yük kalkmisti resmen :D dürüst olun en iyisi. belki oda uyuyamiyordur rahat. bizim ayri yorganlarimiz bile var , mümkün mertebe sifir kontakt yatiyoruz :D
Sarılarak uyuyoruz tamam, ben sonra sıyrılıyorum o da tamam. Uyku arasında dönüp sarılıyor. Rahat valla.

Eski sevgilim kaçtığımı fark edince kızardı uyku arasında gel buraya diye. Sülaleleri rahat adamların :D

Hatta tam tersi ben hadi iyi geceler diye dönüp arkamı yatıyorum :D

O kolun baskı yapmadığı yeri bulmak lazım sanırım. Erkek arkadaşımla ilk birlikte uyumaya çalıştığımızda çok sıkıntı çekmiştik biz de. Rahatsız etmeyen noktayı bulmak lazım 😅. Mesela elini benim midemin üstüne getirdiğinde ben uyuyamıyorum, midem rahatsız, göğsümde olduğunda da göğüs kafesime geliyor yine sıkıştırıyor nefes almam zor oluyor. O mükemmel noktayı bulmak lazım 😂 Biz 5. yılın içindeyiz artık çok doğal olarak o uyku pozisyonuna geçiyoruz. Genelde bacaklarıma paralel şekilde kalçamın üstüne doğru getiriyor elini bu rahat olabilir belki. Elini oraya indirirseniz de alınacağını sanmıyorum :KK53: Bazen de o bana sarılırken uyuyamazsak hemen ben ona sarılıyordum bu da bir çözüm.
"O eli indir, hayır indir o eli" yapayım madem :D
Tamam bunu bir deneyeyim. Benim kalçalar etli butlu zaten, yük taşıyabilir :D

Back
X