- Konu Sahibi sezenburak
-
arkadaşlar ben öle her bulduğunu deneyen biri değilim ama bu formülden hoşlandım ama benim tansiyon sorunum var yani hep 8/5 9/5 falan hatta bir keresinde sarısaktan dolayı tansiyonum iyice düşmüş bayılmıştım şimdide korkuyorum yine aynı şeyi yaşarmıyım diye sizlerde tansiyon düşüklüğü yaptımı bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar babamda yaklaşık 2,5 -3 ayda 20 kilo verdi bu yöntemle tek bir fark o yatmadan önce yoğurtla birlikte tüketti bilginize..
evet hergün bir elma iki bardak yeşil çay ve canım ne isterse yedim 1 ayda 5 kilo verdim....[/QUO
nasıl yani her istediğini yedin..Biraz açıklarmısın 1 gün boyunca ne yediğini nasıl 1 ayda 5 kilo verdiğini
kızlar, ben bu formülü yaklaşık bir hafta denedim. idrar söktürücü olduğu doğru; fakat benim bağırsaklarımı hiç de söylendiği gibi çalıştırmadı. o bir hafta boyunca ek olarak bozmadan baklagil diyetini de uyguladım, verdiğim kilo cidden komik: sadece 500 gr.
herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef. :1no2:
hmm olabilir canim.... ben normal yedim ama dikkat ettim tabiiki...
yalniz suyu fazla icemedim belkide yorgunlugumun bi payi bunada bagli...
bagirsaklarimi calisdirdi..benim bide normalde kabizlik sorum vardi... bu sayede o sorunumda kalmadi desem yeridir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?